- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
macikos #1833 üzenetére
emellett nem tudok elmenni szó nélkül haha
tudod milyen sok használt CRT-van a piacon?
Én egy hónapja adtam el az enyémet(765MB) 7ezerért és még szerencsém volt
ha ügyes vagy egy tizesért rásózhatod vmi hülyére
Egyébként már lombtalanításkor is lehet guberálni egy kicsit gagyibb 17-est
20 ezerért vttem a 19esem -
Rozs
csendes tag
válasz
macikos #1829 üzenetére
Szia!
Megnéztem persze a Cod2-ben, a játék miatt vettem nagyobb monitortA játék is csak 85 Hz-et enged, az a furcsa hogy 800*600-ban is. A refress lock progit meg kipróbáltam más monitoron is, ott működött a 100 Hz.
A monitor maga nem rossz, mert nem csak ez az egy van. A másikkal is ugyanez a szitu 85Hz -felett. A progival bizos nem volt baj, mert játékosok ajánlották. ( pont a refreshlock nevű progi volt, valami kóreai kerálmány.)
[Szerkesztve] -
Rozs
csendes tag
válasz
macikos #1826 üzenetére
Próbáltam a ''refresh lock'' progikat, de azok élből csak 85 Zh max felbontást engedélyeznek. Találtam a neten egy felhasználói leírást a monitorról és ott '' Sorfrekvencia 30kHz - 130 Khz-ig, frissítési gyakoriság 50 Hz- 160 Hz -ig. Sávszélesség 360 MHz.
Nem tudom mennyire számít, de nincs fenn a monitor saját illesztője, mert azt nem találtam még meg.
Arra is gondoltam, hogy esetleg interferencia miatt vacakol a kép, nem messze van egy TV+ hangfal. Vélemény?
[Szerkesztve] -
ii77
tag
válasz
macikos #1817 üzenetére
Na, szal velem is előfordult már, h. többet adtam vmiért, mint amit sokaknak megérne. De az a 7-es asszem beteges. Ennyiért a SUN gyárából rendelhetnék sztem echte SUN médet. Amit én vettem olyan mint az 1-es(itt is a 7-es láb hiányzik), csak még ferrit pikula is van a csatlakozóknál.
Szeretem h. mindent szabványosítanak, oszt mégsem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ii77
tag
válasz
macikos #1815 üzenetére
Most újra kipróbáltam(oda-vissza): Ua., nem látja a monitor 16:10-es képességeit(de pl.1440x900-t sem). Kikapcs, visszarak a hekkelt kábel, az összes 16:9 és 16:10-es felbontásokat jelzi, a gyárilag leírt frissítésekkel.
Az új kábel a sini-től van, duplaszigetelésű, zavarszűrő mindkét végén, robosztus kábel. Csak a 7-es láb hiányzik. Elvileg ez a Green Gnd.
Régi kábel: az öntött végén a 2, 7 és 15-ös lábak hiányoznak. Az a furcsa, ha jól vágom a 15-ös a DDC Clock, a képméret és frissítések felelőse. Tehát pont erről hiányzik, mégis ez a frankó. -
joeid
tag
válasz
macikos #1804 üzenetére
A TV-ket nem csak ki kell kapcsolni kis időre (mármint teljesen leáramtalanítani) ?
Valahol ezt olvastam ,bár próbálni még én sem próbáltam pedíg nekem a kép mindkét alsó sarka (hangfaltól) el van színeződve de annyira nem érdekel
Majd ha nem megy a TV -ben az 1 a 100 ellen (hahaha )
Amúgy tényleg létezik ilyen lemágnesező tekercs a szervízesünknek van ilyen ,de őt rávenni hogy kimenjen házhoz ...akkor inkább a ki-bekapcs -
Oliverda
titán
válasz
macikos #1795 üzenetére
Az enyémnek szebb képe van 1280*960-ban, de még egy jópár darabnak is amit láttam. Persze nem sok különbség van, mivel a CRT-nek ugyebár mindegy milyen felbontásban van, nem fogja összehányni az ajánlott felbontástól eltérő megjelenített képet mint a TFT.
1600*1200-ban nagyobb hely áll rendelkezésedre, ennyi. Én elférek 1280-on is kényelmesen, de persze van aki nem. -
bolcsodal
addikt
-
Oliverda
titán
válasz
macikos #1789 üzenetére
A 21''-os monitoroknak a legjobb, ha 1600x1200-as felbontáson és 85Hz-en vannak hajtva. - Mármint kinek a legjobb? A monitornak? Annak szerintem az a jobb ha minél alacsonyabb felbontáson és firssítésen ketyeg. Mellesleg a szemnek sem túl jó ha alig látod a betűket, kifolyik a szemed, stb.
Én 60cm-ről nézem a monitort, ha már 1600x1200-ra rakom WIN alatt akkor érzem hogy eröltetni kell a szemem. Mellesleg a látásom tökéletes, nem volt még sosem szükségem szemüvegre, idáig, szerencsére. Persze ha 20cm-ről nézném akkor mindjárt más lenne a helyzet, de azért valami minimális sugárázásuk biztos van ezeknek, tehát inkább nem.
17''-os monitorokra 1024-et szoktam beállítani, 19'' és 21''-re 1280*960-at 85hz-en. Van egy cimborám aki 2048x1536-on használja a 108080-as Belinea-t. Nem teljesen komplett szerintem, de úgy kell neki. -
joeid
tag
válasz
macikos #1782 üzenetére
Valóban ezt takarja az FST , de érdekes hogy a különböző gyártók másként használják.
Van aki egy sima ''domború'' képcsőre is FST ír (sarkított képcső ?) van aki meg a teljesen sík képcsőre használja az FST -t...
Mint a TFT meg a síkképcsöves monitor : van aki a TFT -re mondja/hiszi hogy Flat így adódnak néha félreértések. Nekem meg ha valaki azt mondja Flat akkor egyértelműen a síkképcsöves monitorokra gondolok... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1758 üzenetére
Csak azért kérdeztem, hogy felejtősek-e, mert nekem régebben volt hp-monitorom és hát...voltak gondjai. Úgy tudtam, hogy a hp inkább nyomtatókban, szkennerekben, meg ilyesmikben nagyon királyos...Mondjuk guszták azok a kis monitorok....bár a p1230-as Diamondtron képcső...az nem hátrány Trinitronnal szemben (sajna ezekben a technikai dolgokban még nem vagyok teljesen otthon...)? Egyébként valahol PH-n láttam, de lehet, hogy már elkelt.
Nem járok jobban valamelyik IBM-mel??
-
Tithian
őstag
válasz
macikos #1755 üzenetére
Ennyi pénzért megéri, kár, hogy a talán legjobb CRT-nek számító F520-asokat ilyen nehéz beszerezni.
Ha azt nézem, hogy néhány éve súlyos százezrekért elérhetetlenek voltak, ma pedig egy-egy könyv többe kerül, mint egy használt 21''-os, megéri bevásárolni belőlük a családnak. -
Tithian
őstag
válasz
macikos #1753 üzenetére
A legjobb vétel most szerintem is a Makrónál lévő 2002-es P275 (ennyiért kész lopás), vagy talán az Ávónál a 2001/2002-es Dell 1130.
Mindkettő 130KHz-es, 0.24-es, mi kell még?
Hamarosan használatba is veszek egy P275-öt, így lesz itthon rács, rés, -és lyukmaszkos moncsi is. Ha már egyszer F520-at nem leltem, így sem járok rosszul.
[Szerkesztve] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1747 üzenetére
Értem. Most már télleg' nem sokáig zavargok itten
, de még egy kérdés (ugyebár nem vagyok krőzus, szóval meg kell gondolni, hogy mibe fektessem a nehezen kiizzadott pénzemet
).
Képbe jött még egy monitor...
DELL P1110
Ez milyen lehet? Maradjak inkább IBM P260-nál?
A választ megköszönöm. -
greatchaos
addikt
válasz
macikos #1743 üzenetére
''Nem érdemes javíttatni''
én akárhányszor vittem szervizbe a döglött monitort, mindig azt aaválaszt kaptam, hogy a táp nyiffant ki, és többe kerülne a javítás, mit amennyi a monitor értéke...
volt olyan eset is, hogy a rossz monitort táp nélkül kaptam vissza a szervízből... hónapokkal később derült ki, mert akkor vett szétverve -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1747 üzenetére
A botor!
Mondjuk én is vennék TFT-t, csak az a baj vele, hogy ami nekem kéne, az nem 50 000 forint, hanem MINIMUM háromszor annyi, szóval elég felejtős...
Eladja a P260-at? Nem tudod, hogy mennyiért?
Ha igen (és Pestről/Százhalombattáról/Érdről/Diósdról/Sóskútról van szó), akkor dobsz egy privit?
-
Shim
őstag
válasz
macikos #1686 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, de ezt rögtön elvetettem, több probléma miatt. A CRT monitoroknak alapból széles kávájuk van, ez duplázva nagyon furcsán hat, TFT-nél még elmegy. Másrészt rögtön két új monitorra kéne beruháznom, nem beszélve egy új videokártyáról :-/
Azt hiszem maradok a sima 21''-nál, elégnek kell lennie egy darabig -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #1672 üzenetére
Tény, hogy az LCD kijelzők előretörése inkább a marketingnek, mint a jó minőségnek köszönhető, de ennek az eredménye sajnos vitathatatlan. Egyetértek veled, jó minőségű CRT-t ma már senki nem gyárt. A Samsung is csak középkategóriás CRT-ket gyárt újonnan, mint a 797 és a 997-es széria (ezek jövője is kérdéses). Viszont szervízelhetőség szempontjából inkább olyat veszek, amit még gyártanak újonnan. A többi indokom merőben szubjektív.
-
Spirit
őstag
válasz
macikos #1659 üzenetére
a 17-es tft-mel összetoltam a nagy moncsit(így igazítottam be a színeit), és maxra vettem a fényerejét a tft-nek, majd mindkettőn bettem egy fehér hátteret...Nincs köztük különbség, pedig a tft 300cd-s. Sok,tudom, netezéshez lejjebb is veszem,mert vakulok meg, de játékok, és film alatt nekem nagyon bejön így.Úgy van belőve,hogy a fekete épp fekete maradjon, de vakítson a fehér.
Általában a szervíz menü elérése az úgy néz ki,hogy a főkapcsolón kinyomod a moncsit, folyamatosan rátapadsz az egyik kezelőgombra, és közben bekapcsolod a moncsit...nincs olyan sok gomb egy monitoron,hogy ne hibázz rá
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #1659 üzenetére
Én is gyanítottam, hogy a gyári beállítások piszkálása csökkentheti az élettartamot, csak később, ha már az OSD nem segít legyen egy lehetőségem...mégjobban elcseszni..
Nomeg a konvergencia babrálása is felcsilant a szememben. Nálam a bal felső sarok elég szar ebből a szempontból. -
rii
nagyúr
válasz
macikos #1622 üzenetére
nem én vettem már ezt. nem volt rá időm, még ese 9 kor is bent vooltam masszívan reggel 8tól a héten (-:
van egy srác a munkahelyen, munkakörét tekintve futár, telefonba elmondtan neki a jó kábel általatok ismertetettfőbb ismérveit, és ő vette meg.
valami 1800 ft-os a mediamarktban -
Prego
senior tag
válasz
macikos #1604 üzenetére
''Ez a technológia nagyon sokáig megfelelt az elvárásoknak, de nagyon sokat vesztett a fény az intenzitásából, és evvel a technológiával csak domború felületű képernyőket tudtak megvalósítani.''
a kettő nem is függ össze, ezért van ott az és szó. A következ mondatban tértem ki, hogy miért is rossz a domború képernyő. -
Prego
senior tag
válasz
macikos #1596 üzenetére
A felbontások felsorolása elég gyérre sikeredett, (2048x1536=grafikus ???? , inkább QXGA)
Ezeket a szabványokat a tanárom jegyzetéből kopiztam, de valóban igazad van, javítom.
- Van az interlaced és a non-interlaced, de a progresszív scan más.
Hmm, ezt innen morzsáztam: [link]
Első sorban található, hogy ''interlaced or non-interlaced (progressive scan)''.
Lehet hogy félreértettem valamit?
- A Pal 25 fps, az NTSC pedig 29,97 fps.
Ezt valóban összekevertem, pedig meg mertem volna esküdni, hogy korábban így olvastam. Ezek szerint a TV-kben látott monitorok 60, illetve 85 Hz esek és azért vibrálnak? Javítani fogom.
- Szerintem ez a két dolog nem függ össze
A lyukmaszknál tudtommal nem jut el annyi elektron a foszforréteghez (túl nagy a távolság a lyukak között), ezért sötétebb a képernyő.
Itt már nem akartam nagyon kitérni a geometriára, hogy miért olyan nagy egyes monitorok hátulja. Egyébként meg az én tudomásom szerint a lyukmaszkkal nem lehet sík képernyőt előállítani, mert nem merőlegesen esnek be az elektonok a foszforrétegbe, illetve nagyobb utat is tesznek meg a sarkaknál, ezért már a kép is hibás lesz.
Az összetett elektronágyúról viszont érdekelne valami technikai leírás, mert arról nem találtam semmit. -
angol
tag
válasz
macikos #1584 üzenetére
ja szal csak annyit akartam ugye mondani, hogy van egy 21'' moncsi ami 9e-t nagyon nagyon megér és aki nem akar akár 20-30e költeni monitorra (mert lehet hogy nincs is nekijje olyan duálkórja benne gépében stb.) annak is legyen szép nagy tévéje arca előtt, je
mindenkinek boldog újévet, neked is macikos Üdv.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
angol
tag
válasz
macikos #1580 üzenetére
komolyan kérdezem, láttad , használtad, neked volt, van ?
800x600/170 Hz, 1024x768/144 Hz, 1280x1024/120 Hz, 1600x1200/100 Hz, 1920x1440/75 Hz 2048x1535/60 Hz.
sarkok tűélesek, tesztprogik lefuttatva -> hibátlan
igen gyárt év. 1998 és akkor mi van ? 9e adjanak újat ?
9e hétvégén elmegy sörre és akkor a csajok még nem is voltak benne, nahh ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
macikos #1569 üzenetére
Ja. Arra hogy mit kell nézni az egyes pontokban -pl. geometry. Mert a jelenlegi moitorom pl. a convergence pontnál a RGB színű egyenesek -a metszéspont utáni részek- nem találkoznak. Ez a sarkoknál jelentős mértékű.
Szóval hogy is tesztel ez a progi?Akinek van tapasztalata és ismeri a progit kérem írjon!
-
-FreaK-
veterán
válasz
macikos #1543 üzenetére
Okés
Hát igen még énsem hallottam ilyesmiről ismerőseim köréből, épp ezért is nyugtalanít nagyon a probléma. Mindenesetre elmegyek a szemészetre, meglátjuk mit tudnak modani.
Mielőtt azonban megvennék jó drágán egy jobb TFT-t szeretnék kipróbálni egyet egy kis időre h vajon mennyivel lesz jobb a helyzet, nem örülnék neki ha kemény pénzekért váltok és nem oldja meg a problémámat.. csak sajna ilyen kipróbálásra nem sok lehetőség kínálkozik.. -
-FreaK-
veterán
válasz
macikos #1540 üzenetére
Akkor ne hidd.Viszont akkor nem is vagyok kiváncsi a tanácsodra.
A hányás csak egyszer fordult elő még régebben.Teljesen kikészül ilyenkor az idegrendszerem, nem bírom a fényt, egy besötétített szobában fekszem az ágyon és próbálok aludni ha nincs valami erős fájdalomcsillapító otthon.
Nem tudom amúgy h mi neked ezen a nevetséges.. másnál is előferdül fejfájás sok gépezés után aminek könnyen lehet ez a végeredménye ha nem tud ellene tenni valamit.
Mondjuk meló közben elég nehéz tenni ellene...
Tervezem egy TFT vásárlását de egyenlőre még nincs meg rá az anyagi keret, ráadásul ez csak csak probléma egyik felét oldja meg(otthoni gépezés)... mellesleg ha beleolvastál volna az első postban is linkelt topicba tudhatnád h egy tft sem valószínű h változtat a problémán lévén h a problémár a folyamatosan egy pontba való koncentrálás jelenti minden valószínűség szerint. -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #1496 üzenetére
A geometriai beálításokkal lehet valami gond, egyszerűen képtelenség megszűntetni a képernyő felső és alsó részének homorúságát (nincs is ilyen OSD beállítási lehetőség), és nagyon az oldalaival sem vagyok megelégedve. Véleményem szerint egy CRT-nek minimális beállításokkal kellene adnia a párhuzamos képoldalakat, és a derékszögeket. Javítsatok ki, ha nem így van. Holnap még benne vagyok a 3 napos cserében, szerintetek vigyem vissza?
Tehát a vízszintes vonalak görbék, és a függőlegesek is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos #1490 üzenetére
Értem! Akkor inkább nem veszem meg 8ért azt a moncsit. Amúgy amit linkeltél oldalt az nagyon jó
Erről mi a véleményed? 21'' Belinea 108030 DynaFlat síkképcsöves TCO'03 Játékközben mekkora felbontásban lenne érdemes használni(galaxy geforce 7300gt DDR3 pedzegtetné)? Vagy esetleg ez? 19'' MAG DJ800
Előre is köszi! -
joeid
tag
válasz
macikos #1462 üzenetére
Legalábbis az ATI driverben külön be kell kapcsolni az FPD -t (Flat Panel Display) , de azt hiszem az nVidia-nál is ,mert mintha én is így jártam volna higy minden elpakoltam ,dvi-be windows indúlna és nincs kép.Rádugtam az analóg kábelt (D-Sub) engedélyeztem az FPD-t és láss csodát.Tehát magától nem akart működni .
Szerintem DVI-D kábelt használ ,mert a TFT-ken az van abba meg nem megy bele a DVI-A (remélhetőleg nem lett belehgegesztve)
-
laca70dab
csendes tag
válasz
macikos #1455 üzenetére
Egy picit sem zavar. Úgy gondolom, hogy a problémákat ott kell megkérdezni ahol a legtöbben vannak és egy kicsit is témába vág.
Hiába kérdezem meg a monitor probléma megoldó oldalon ha mindenki csak kérdezget és senki sem válaszol nekik.(egyébbként ott is feltettem a kérdést)
Úgy veszem észre, hogy ezek a fórumok kezdenek elmenni egy-két nagymenő saját levelezgetése irányába és akiknek meg igazán problémájuk van és egy kis segítségre szorulnának azok nem kapnak választ.
Persze nem csak itt hanem máshol is így van ez.
Nem akarok senkit megsérteni akinek nem inge nem veszi magára.
Viszont a válaszokba ha néha van ilyen azt is figyelembe kellene venni, hogy nem csak számítógép guruk ülnek a gépek előtt, hanem földi halandók is akik esetleg alapfokú pc-s ismeretekkel rendelkeznek.
Csak úgy megkérdezném, hogyha valakinek nem cseng ismerősen a neve annak miért kell 3x-4x-5x megkérdezni valamit mire valaki méltóztatik válaszolni, ha egyáltalán válaszol.
A fenti dolgokat nem kimondottan macikos-nak szántam csak úgy kijött belőlem most. -
-
Oliverda
titán
-
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #1370 üzenetére
Mivel a gépem többi része is erősen középkategóriás nem okoz törést egy újabb közepes monitor beszerzése szerintem. Mindamellett, hogy soha nem vennék használt alkatrészt, annál többet ér nekem egy 3 éves garancia, mint rossz szájízzel morgolódni, mert át****ak a palánkon. És sajnos elmenni/megnézni sincs időm. Azért köszi.
Honnan lehet tudni valamiről, hogy trinitron képcső van benne? Létezik DVI csatis CRT monitor? Mondjuk sok értelme nincs, de hátha. -
ddanger
aktív tag
válasz
macikos #1361 üzenetére
Igen láttam hogy írtad már, de nekem nincs ilyen:
''kell hogy kapj egy ablakot egy zöld karikával, amin ddc infók alkalmazása a felirat''
Legalábbis nem találtam.
Simán win-ben meg (ugye már írtam) hiába variálok rajta, semmi eredmény.
Indítás után szépen kiírja a vga-beállítás, ,hogy 100 hz- de a monitor 60 hz-en megy, és állítgathatom én akárhányra. -
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
macikos #1287 üzenetére
ohh gonzonak van egy eizo 21ese
azt néztem volna ma meg de közbe jött más dolog aztan igy
hát 19es Belineát láttam még régen haveromnál :d de az is batár volt vagy 36 kg
Igazi böszme darab
szoval 21 oylan +5kg meg nagyobb , de olyan 55 cms panasonic tvhez tudnám kb hasonlitani
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
macikos #1283 üzenetére
Hallgatok rátok, beszélgettem emberekkel és igy crtm van 17es kiderült hogy LG de nincs ráirva, szoval ilyen non brand
hát igen 21es crt az bazi nagy lenne szerintem , lehet már egy 19es crtvel nem folyna ki a szemem
Az miért van hogy pl xpben beállitom hogy 1024*768 32 bit 100hz, de mikor megnyomom a moncsin hogy menü azt dobja ki hogy 48.2 khz/60 hzszovla 60hzn frissit ezekszerint akkor videokártya miért nem blokkolja vagy igy nem vágom
Szoval a 21es crt az bazi nagy szerintem else férne asztalomon vagy nagyon szűkösen
habár használnám akár tvnek is és akkor kb ugyis 19 col látszik -
DrGonzo22
őstag
válasz
macikos #1232 üzenetére
Sajnos nekem a crt-s korszak lezárult, mert festettünk, átrendeztem a szobámat, és a monitort használom tv-nek is, és minden alkalommal el kell forgatnom, utána degauss... szóval ezért. Az öcsém most akar az ösztöndíjából venni egy monitort (neki nem felelt meg az enyém, mert hogy 2001-es, ezért is kérdeztem, hogy mikor álltak le a gyártással, de végülis úgy döntött, hogy egyáltalán nem akar használtat, most még esélyes neki ez a Viewsonic, de ha túl drága, akkor tft-t vesz). Ezáltal eladó is lett a monitorom
, majd mindjárt meg is hirdetem, meg keresek valami normális tft-t elfogadható áron.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
macikos #1214 üzenetére
Ha pl. tudnánk, hogy abbahagyta az összes gyártó 2003-ban pl. akkor kár a forgalmazókat nézegetni, mert elvileg sem árulhatnak 3 évesnél fiatalabbat, de ha tudnánk, hogy mondjuk a dell gyártott még 2005-ben is, akkor meg próbálhatnánk közösen forgalmazókat keresni- akár külföldről is lehetne hozatni, ha összejönne 10-20 ember.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
macikos #1210 üzenetére
Köszi, bár nem igazán találtam választ a kérdésemre a cikkben. Nekem most van egy 2001-es évjáratú trinitronom, arra vagyok kíváncsi, hogy, ha eladom kb. hány évvel fiatalabbat tudok venni. Ha mondjuk 2003-ban leálltak vele, akkor 2 évvel, ami nem feltétlenül érdekelne, de ha van 2005-ös gyártmány is, akkor lehet, hogy beruháznék.
[Szerkesztve] -
moonguru
őstag
válasz
macikos #1159 üzenetére
Igazad van!
Nekem is 15-15 kábellel van összekötve a monitorom a kártyával (igaz ipari kivitelü a kábel) és semilyen minöség romlást nem tapasztaltam a 21-es monitoromon még tulhajtva se!
Azért irtam hogy JÓ minöségü BNC kábelt kelll használni,mert sajnos abból is van vacak minöségü!
Ui:
BNC használata esetén még befolyásolja a képminöséget egy kis kapcsoló is amivel lezáró ellenállásokat lehet beiktatni a bemenetekre! (Nem minden monitornál van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged