Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Akkor összefoglaval a 21'' Samsung 1100P Plus-t 1600x1200 / 90Hz-en érdemes hajtani(gyártó szerint).
Finombeálítások terén mire kell figyelni, vagy van valami kalibrását segítő progi vagy azzal a Nokiás csodával érdemes próbálkozni amit linkelgettek itt a kolegák a fórumba? -
-
Messa
tag
Ha valaki esetleg gondolja itt vettem: [link]]
-
Messa
tag
Sziasztok!
A héten vásároltam 2db Samsung 21'' 1100P Plus típusú monitort(használt) és egyenlőre nagyon meg vagyok velük elégedve, akad esetleg valaki akinek van tapasztalata ezzel a típussal?
Milyen beálításokkal,mihez használgatjátok főleg?
Igaz az,hogy egy bizonyos felbontásnál/beálításnál olvashatatlanná válik rajta a szöveg(már nem is tudom,hol olvastam valami ilyesmit)?
Eddig nem vettem észre rajta konvergencia hibát,de legalább egy 30perc mikorra eléri az ''üzemhőmérsékletet'' (fekete háttérnél vékonyka vizszintek csíkocskák vannak rajta amik bekapcsolás után 15-20 percel eltünnek,de bekapcsolásnál is csak full fekete háttérrel a lekapcsolt villany melett látszanak).
Tehát várom a véleményeket/tapasztalatokat a kolegáktól
Előre is köszi
Mod:
[link] Aki nem ismerné a típust/vagy kiváncsi a technikai háttérre
[Szerkesztve] -
Messa
tag
Sziasztok!
Lassan 4 éve van egy LG Flatron F700B típusú monitorom és ezzel a típussal kapcsolatban lenne kérdésem azokhoz akik esetleg még ilyet használnak.
Tehát a problemám:
A monitor zúg,nem túl hangosan,de ha kikapcsolom akkor is,éjjel pl tisztán hallani.Tavaj is volt ilyen problémám aztán el is szált a dolog. Bevittem boltba(3hét volt a 3éves garból) felvitték BP-re 1 hét és hozák.Azt mondták,hogy a tápja szált el és azt cserélték. A javítás után a zúgás szintén hallható volt,de már csak akkor ha rátettem a moncsi tetejére a fülem. Azóta eltelt egy év és megint zúgni kezdett
.A táp elszállását a vihanak tulajdonítottam ami elvitte a videókártyám is annó
. A zúgás annyira nyugtalanított,hogy megkérdeztem a boltban,hogy mi lehet vele tenni,mert ugyan bár működik,de zúg,közölték,hogy lehet,hogy a konektok amibe be van dugva nincs rendesen földelve és betehet neki az áramingadozás is. Erre vettem egy túlfeszültség védős elosztót és kicseréltettem a konektort annak ellenére,hogy a villanszerelő szerint nem volt vele gáz.
Másnál is fennáll a zúgás vagy szerintetek lassan lekukázhatoma dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest