- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
A legjobb megoldás, ha egy külön elosztóba van a monitor, gép, esetleg nyomtató és így külön vagy kihúzod őket vagy lekapcsolod, ha van kapcsoló az elosztón.
Persze a modem és a router állandóan be van kötve.
A villamos hálózaton nem tudhatod, hogy mikor van valami gebasz (nem ritka, hogy villám csap valahol egy oszlopba).
Ezt olvassátok el: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=29148
[Szerkesztve] -
joeid
tag
Ezek a fehér csíkok valószínűleg a fényerő miatt vannak , mivel az is csak egy idő után áll be rendesen .Ha esetleg zavar tudunk rajta állítani , vagy elmagyarázom mit csinálj és akkor nem kell visszahozni . Gondolom nem szívesen cügölnéd őket
Azt már megfigyeltem hogy elég magas fényerő van beállítva a Samsungoknál (nekem egy 757DFX-em volt és azt is 0 fényerőn 80% kontraszton használtam (lusta voltam szétkapni). -
tomcsi23
veterán
Akkor egy másik megvilágítás: én az összes géphez tartozó cuccot egy kapcsolhatós elosztóba dugtam (najó, csak a tápkábeleiket
). Maga a gép, monitor, hangszóró, modem, switch. Gépnél be lehet állítani, hogy elinduljon, ha tápot kap és így minden egy kapcsolásra indul (ezen felül nincsenek használva a készülékek saját kapcsolóik -> kímélő üzemmód + a praktikum).
-
macikos
addikt
Jah, azt hittem bekötöd mindkettőt duálban, kiterjesztett asztallal
Mindenképpen kapcsold ki és húzd ki a konnektorból a monitort is és a gépedet is. Az egyik indok, hogy akkor is áram alatt van, szal a monitor és a géped tápja is használódik (kondenzátorok), a másik, hogy esetlegesen valami túlfesz a hálózaton vagy valami istencsapása is beüthet. Én mindig kihúzom őket, annyit megér.
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Gratula az ikrekhez
Annyi van, hogy nem Trinitron képcsövesek, szóval nem a legeslegjobb a képminőségük, de attól még ugyanúgy tökéletesen jól használhatóak príma monitorok.
A nagy felbontás - olvashatatlan szöveg két dolog miatt állhat fent. Az egyik éppen az, hogy a Trinitronok a rácsmaszk miatt a nagyobb felbontásokat élesebben tudják megjeleníteni, a másik lehet a frissítés nagysága. Ugyebár a 21''-os monitoroknak az 1600x1200-as felbontás dukál, amit ez a monitor tud 90Hz-en, viszont elég 85Hz is, afelett felesleges használni a monitort. Az egyik indok, hogy homályosabb lesz a képe, a másik, hogy rövidül az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest