- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
''Belinea 108030 DynaFlat TCO 2003''
szerintem ne add alább trinitron képcsőnél. Általában azkoat mindenépp be lehet még úgy is kalibrálni ,mhogy színkezelésre is alkalmas monitort kapjál.
Persze a színhelyességhez 3 dolgot kell kalibrálni: monitort, színkezeő helységet, és megefelőleő világítás (spec lámpa), vagy mi kell hozzá.
de a trinitron képcsöves monitorokat be lehet jól lőni.
a EIZO sem trintron : [link]
node ő(k) már igen:
[link]
[link]
ha tévedtem, akkor bocsánat, és felhatalmazok mindekit, hogy nyugodtan ugasson le ;-)
---------------
szerk.:
24''-os CRT-k:
[link] , [link]
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
chiao
nekem melóhelyen is és otthon is két 21''-som van, (najó melóhelyen 21''+19'') és abszolút nem zavaró a széles káva. (2 év távlatából)
egy gond van csak a dupla monitorokkal: rajtzátbla felveszi a képernyő arányait.
a színhűségre: sztem ami nagyon jó vétel most a makrotex.hu-nál 21''-os Fusjitsu Siemens, 21'', Trinitron 18.000 (Ha lehet kiverek a melóhelyemből még 4 db-ot. :-/ ), és minden CRT-ből ki lehet hozni a _közel_ színhelyes állapotot. Nálunk pld.egy ujságot is színkezelnek egy utolsó szar 19''-os LG-n, (noha van Lacié is) és gyönyörű az ujság, ami kijön. (Szerintem minden monitor már közel áll a színhelyeshez, ahol a 8-10-20 alapszínt annak látod, aminek látszania kell (
C, M, Y, K, R, G, B, white, 50%K, 25%K, )
a 24''-os CRT-k meg (talán ritkaságuk miatt is nagyon drágák, közel reális áruk van, amiből lehet veszel 5 db 21''-ost) (én csak a Sony -ról hallottam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest