- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkSmile
tag
válasz
Tyberius #1772 üzenetére
Szia! Hát én mint profi monitor-törésztesztelő azt mondom hogy hosszas tesztek során kiderült hogy a monitorokat nem arra gyártják hogy azon hasogass fát vagy hogy azzal gurigázz a lépcsőn esetleg az autód után kösd lassító súlynak... Ergó hülye kérdés. Mondjuk annyi tuti hogyha kicsit odautöd szállítás közben attól nem fognak elszakadni, elengedni... Jah és naon használódik ám a moncsi ha 100 Hz-en szanálod, főleg ilyen nagy felbontásban. Ne túráztatsd szegényt, nem érdemli meg...
Na üdv! -
DarkSmile
tag
válasz
Laprasi991 #1017 üzenetére
Ja! Te vagy az első aki ezt mondja! A csávó apja nem így gondolta!
-
DarkSmile
tag
válasz
Laprasi991 #1015 üzenetére
Engem is át akartak baszni eccer egy winyóval! Megvettem aztán 2 nap múlva kampec! Még jó h kisebb volt nálam a csávó akitől vettem, ezért egy kis félemlítéssel meg ilyen piszkos eszközökkel vissza tudtam szerezni a pénzem!
Persze a winyót visszadtam neki!
Szemét vagyok?
-
DarkSmile
tag
Igazad lehet!
-
DarkSmile
tag
válasz
Laprasi991 #1004 üzenetére
Hát ha a hawerodnakis az van, és tetszik a képe akkor egyértelmű a választás. A tapasztalataid alapján dönts. De az is lehet hogy LG mégjobb képed ad, csak még nem láttad.
De szerintem vedd az LG-t. De a te pénzed, te tudod.
-
DarkSmile
tag
válasz
Laprasi991 #999 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy az LG-nek (még ha hivatalosan nem is) de nagyobb a felbontása mint 1280x1024! Az én monitoromnak hivatalosan a legnagyobb felbontása 1280x1024, de vígan fut 1600x1200on. Viszont!!! Nem ajánlatos 1024x768-nál nagyobb felbontásban futtatni semmit, mert a magas felbontás nyírja a monitor! Legyen inkább minden 1024x768-ban 85 Hz-en, többszörös simítással imitálható a magas felbontás!!Szal vedd csak meg nyugodtan az LG-t!
-
DarkSmile
tag
Rácsmaszkos amennyire tudom. Sajnos töréstesztjeim még sajna nincsenek róla, de szerintem mert jó monitor!
-
DarkSmile
tag
CSőtök! Basszus leejtettem a monitorom a múlt héten. Betonra, persze Murphi törvénye szerint az ''arcára'' esett. Még jó h síkképcsöves. Szóval extrém monitorfelhasználóknak (mint én) ajánlom a DTK monitorokat (mert hogy az a márkája) mert ezt még mindig annak segítségével írom. CSak a burkolat ''zúzódott'' le kicsit a ''pofájáról''. Szal ütésálló. A vízállóságtesztet jövőhétre tervezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest