Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Szevasztok épp monitorvásárlás elött állok és kinéztem magamnak egy Samsung SyncMaster 1100MB tipusú monitort!!
Mi a véleményetek róla? Kinek van esetleg ilyen monitora?
Buék és thx előre is -
Nagy_Matessz
aktív tag
Mi a véleményetek erröl a moncsirol?
[link]
Egyik cimbim árulja aztan gondoltam hogy jobb mint a mostani szaromtudjátok a 60hz probléma
[Szerkesztve] -
Nagy_Matessz
aktív tag
hát semmi siker !! no mind1
-
Nagy_Matessz
aktív tag
oksa, thx
-
Nagy_Matessz
aktív tag
3d refresh rate override
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
kisninja #1442 üzenetére
tudom, override ... , ati catalist cc ! ismerem a dörgést de engem az zavar, hogy apámnál megnéztem és ott frankón kiirta hogy x KHZ/85 hz
szoval 85hn frissit , itt meg 48.5 KHZ/60 hz, szoval szerintem vagy a moncsi kaputt vagy nem vágom, de nem xpben van elcseszve mert most is 100hzra van állitva, 1024*768
-
Nagy_Matessz
aktív tag
de mondom hogy xp meg most érted benyomom 100hzra és akkor a moncsinak kikéne kapcsolnia nem? ^^ szoval nem lehet hogy kábel hiba?
, lehet haverom moncsiját egyszer áthozom aztan megnézzük hogy azzal mi a stájsz
-
Nagy_Matessz
aktív tag
nah tesztelgettem egész 640*480tol 1280*1024ig , különbözö módókban
amikor megnyomom a menü gombot a moncsin ugyanugy 60hz max a KHZ más
ennyi, szoval ez 60hzn frissit szerintem, mert kinti vacak 15ös Belinea 85hn nyomja de durva mert egyszer átraktam ide és 60hzn nyomta, lehetséges a videokari a móka?
-
Nagy_Matessz
aktív tag
az megvan, de szerintem a monitorom nem birja a 85 herzet vagy nem tudom, pedig egy LG monitor
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Sziasztok srácok, lehet már másnak is volt ilyen jellegü problémája, lehet nem
Probléma: dolgozgatok gépen, oks minden, mondjuk látom a jobb felső sarokban a vibrálást, xpben 100hzre nyomtam, moncsi menüje 48.3 khz/60hz
Elinditok pl egy Counter strikeot és azonnal elkezd sipolni, magas herzen mint ha csengene az ember füle. Mitöl lehet?
Gondolkodok egy normális moncsin mert ez a 60 hz, több óra után télleg tré a szemnek
Várom az ötleteketköszi
Sziasztok -
-
Nagy_Matessz
aktív tag
fu bazz, sorry srácok
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
macikos #1287 üzenetére
ohh gonzonak van egy eizo 21ese
azt néztem volna ma meg de közbe jött más dolog aztan igy
hát 19es Belineát láttam még régen haveromnál :d de az is batár volt vagy 36 kg
Igazi böszme darab
szoval 21 oylan +5kg meg nagyobb , de olyan 55 cms panasonic tvhez tudnám kb hasonlitani
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
macikos #1283 üzenetére
Hallgatok rátok, beszélgettem emberekkel és igy crtm van 17es kiderült hogy LG de nincs ráirva, szoval ilyen non brand
hát igen 21es crt az bazi nagy lenne szerintem , lehet már egy 19es crtvel nem folyna ki a szemem
Az miért van hogy pl xpben beállitom hogy 1024*768 32 bit 100hz, de mikor megnyomom a moncsin hogy menü azt dobja ki hogy 48.2 khz/60 hzszovla 60hzn frissit ezekszerint akkor videokártya miért nem blokkolja vagy igy nem vágom
Szoval a 21es crt az bazi nagy szerintem else férne asztalomon vagy nagyon szűkösen
habár használnám akár tvnek is és akkor kb ugyis 19 col látszik -
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
varga911 #1279 üzenetére
Jaja, hát karácsony fele szeretnék vmi uj fajtát, meg tegnap beszéltem hugom pasijával aki nagy monitoros, 4 évig dolgozott iylen monitor szervizben hasonlok aztan igy crtröl tftre lenne a váltás, csak hát annyi van mint a nyüh
Meg amiket hallotam pl egy Eizo tft az nagyon költséges
Aztan nézegettem az Acer tftket és nagyon teccik, de jön be ez a Hannsg is meg a samsungok , szoval van vacilálás -
Nagy_Matessz
aktív tag
Szevasztok.Monitor váltás elött állok és nem tudom mire váltsak, egy elképzelésem volt hogy crtröl tftre de elmondták hogy egy vmire valo tft 100k, aztan igy maradnék akkor crtnél
Most vmi noname crtm van és hallotam Eizo monitorokrol, kinti gép egy Beline monitorral van
párositva, és akkor igy kérdésem hogy mi a véleményetek Eizo és a Belinea monitorokrol?
[link] oldalon van egy Beline 21es 25kba asszemrégi noname crtm meg 17es , azért bazi nagy a változás méretben
Irjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged