Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1447 üzenetére
Most néztem, hogy az 1300-as hozzászólás kicsit hiányos
A megjelenítő eszközöknél a maximális frissítést is állítsd be
-
macikos
addikt
válasz
Most néztem, hogy az 1300-as hozzászólás kicsit hiányos
A megjelenítő eszközöknél a maximális frissítést is állítsd be
-
bolcsodal
addikt
válasz
Monitor driver frissítés? Mi a típusa? Keress drivert a neten hozzá, és frissítsd!
-
macikos
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1444 üzenetére
1300-as hozzászólásban le van írva.
-
kisninja
őstag
válasz
Nagy_Matessz #1440 üzenetére
Nos nekem sosem volt igy nehéz megmondanom, hogy hol de driveren beül kell belőni a frissitést azon a panelon ahol ott a monitor meg egyéb megjelenítők. Na ott kell a monitor fülnél dogozgatni.
-
kisninja
őstag
válasz
Nagy_Matessz #1438 üzenetére
Ati vga-d van ugye ?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1434 üzenetére
OSD menüből én sosem tudtam beállítani a képfrissítési gyakoriságot. A 60Hz-et már szabad szemmel is szokás látni. Próbáld ki, hogy beállítod 1024/768-60Hz-re, ki fog folyni a szemed. A 3D refresh rate override-nak meg kell oldania a gondodat. A monitorod bőven bírja a 85Hz/ 1024/768-at szerintem.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1432 üzenetére
Mi a típusa? A kézikönyvében megtalálod, hogy adott felbontásban mi max frissítési frekvencia, azt használd. 75Hz egyébként az ''egészségügyi'' határérték. 60Hz-ben nekem is szétfolyik a szemem.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1430 üzenetére
A ''3D refresh override''-ot kapcsold be, és mondjad neki, hogy ''Same as desktop''!! Leaglábbis ATI kártyáknál így hívják. Bár valószínűleg NVidia karikon is hasonló lehet a neve.
-
Ebit
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1298 üzenetére
Az ATI kártya progijánál, is be kell állitani a monitor-vga tulajdonságokat, max felbontás, frissités.Olvasd végig a korábban leirtakat,és lépésenként menj végig rajta.
-
Senki_Alfonz
tag
válasz
Megjelenítés tulajdonságai-Beállítások-Speciális gomb.
Ha menün belül vagy akkor megjelenítő eszközök menün belül, nyomj rá a monitor fülre
kell hogy kapj egy ablakot egy zöld karikával, amin ddc infók alkalmazása a felirat, a lényeg, hogy ez NE legyen kipipálva.
Ha a pipát kivetted belőle manuálisan tudod beállítani a felbontást meg a frekit.
Ha a frekit 100 Hz-re veszed, és újra konfigolod a monitor képfrissítést már annyin megy amennyin szeretnéd. -
macikos
addikt
válasz
1285-ben leírtam. Próbáltad?
-
Ebit
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1292 üzenetére
Örülők hogy javult a neted. Képfrisitési frekivel mi a helyzet, sikerült megoldani?
-
Ebit
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1284 üzenetére
telepits egy refreshlock nevú progit, konfiguráld és megoldja a problémádat, apropó milyen vga-d van?
-
macikos
addikt
válasz
És nézegettél már 21''-osokat, tetszik valamelyik?
-
DrGonzo22
őstag
válasz
majdnem 20 látszik, 19,6=49,8cm vagy 19,8
-
macikos
addikt
válasz
Figy, először rohadt nagy lesz a 21'', de másfél hét és teljesen megszokod
Azért csak 60Hz-en megy, mert a VGA kábel nem 15 tűs, hiányzik a 11-es tű, ami a DDC információt viszi, így neked kell belőni a frissítést. A videókártya beállításoknál van egy olyan rész, hogy megjelenítő eszközök és ott állítsd be a frissítést. -
macikos
addikt
válasz
Nagy_Matessz #1280 üzenetére
Nehogy TFT-t vegyél, hacsak nincsen rá min. 200e forintod, de még ha a legdrágábbat veszed, az is elmarad egy csúcs CRT mellett.
Az egyik legjobb CRT vétel: [link]
Adatlap: [link]
21'' FD Trinitron képcső, 130kHz, 2048x1536@75Hz
(Talán 2 évesek)
El kell menni és megnézni, lehetőleg többet is nézzél meg egymás mellett, hogy a legjobbat tudd kiválasztani.
[Szerkesztve] -
-Cain-
csendes tag
válasz
Most jol ertelmezem, megiscsak a tft mellett dontottel?
Mondjuk en nem tudom, hogy mire hasznalod a geped, de szerintem a tftnek lenyegeben az osszes elonye kimerul abban, hogy kompaktabb meretu, mint a crt. Najo, mondjuk a geometria/konvergencia kerdesben is veri, de ezen kivul az osszes egyeb szempont a crt mellett szol (szinhuseg, felbontas, kontraszt, kepminoseg, elhanyagolhato reakcioido, ar, stb.).
Velemenyem szerint a tft egy hasonlo technologiai zsakutca, mint anno a magnesszalag volt - az is kompaktabb volt mint mondjuk a bakelit, ugyanakkor visszalepes is valamilyen szinten, hiszen a bakelit lemezen oda raktam a tut ahova akartam, a magnot meg porgetni kellett orakig elore-hatra
Szerintem a legjobban egy hasznalt, de nem tul regi 21''-os Sony FD Trinitron kepcsoves monitorral jarsz minden szempontbol, kiveve persze, ha kicsi a helyed, vagy esetleg mernok vagy.
[Szerkesztve] -
Ebit
addikt
válasz
Olvasd el az Acer 1923 topicot.
-
varga911
senior tag
válasz
Nagy_Matessz #1278 üzenetére
Eizók nagyon jók, Belineám még nem volt, az se lehet rossz.
A linkelt oldalról vettem még áprilisban egy 21 colos IBM P275-t, 24k ért 6 hó garival, ha még árulják akkor azt vedd, nagyon jó cucc. Az enyém 2002 márciusi, made in japan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged