Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
macikos #3907 üzenetére
Szia.Windows xp teszteltük,és azon is remegett egy kicsit,de a contrastot lehúzta egy kicsit jobb lett a képe.Elképzelhető,hogy ekkora különbséget veszek észre élesség terén illetve homályosabbnak láthatom a képet 1év LCD zés után?Mivel olvastam pár adatot a fórumon innen szedtem a Sony Trinitron képcsöves termékeket gondolom ennél szebb képcsöves monitor már nemigazán van,vagy csak nagyon minimálisan.Régebben mielőtt még az LCD monitorom nem volt meg akkor volt egy Belinea 22' os monitorom volt ami képminőségben éleségben közel volt a jelenlegi LCD-ém hez.A különbséget a HDR effekteknél vettem észre mikor a napba nézel pl a Crysis ben szinte elvakít.Illetve tűélesebbek lettek a formák.Persze a hátránya a fekete megjelenítés vplt illetve a szinek sem pompáztak annyira a Crysis ban mint egy Crt én.
-
kasa85
őstag
válasz
macikos #3904 üzenetére
Érdekes :1600x1200 felbontáson 85hertz en illetve 100hertz en homályos akár mit szenvedek vele a 13 oldalt a leírást is követtem az sem hozott sokat az asztalra.Ha 70hert re leveszem akkor érdekes éles lesz a kép csak k.. bántja a szememet 15-20perc után,de sokat javúl nem értem ez hogy lehet.Illetve a Win 7 et is újra toltam + vettem kábelt a monitorhoz aminek az egyik oldala D-sub a másik DVI azt hiszem,legalább nem kell hozzá átalakító a HD5870 hez.
-
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
válasz
macikos #3898 üzenetére
Szia.Nos a color mode ban beállítottam Expert re mert ilyenkor engedi a szin profilt beállítani.A menüben néztem beállítások után ,de sajnos nem mutatja a méretet csak az ati Catalyt illetve a képernyő felbontás a vezérlőpult ból.A két csatit meg a panelra írtam ami a monitor hátulján van mert egy sima D-sub van rajta illetve kerek csatik amiket leírtam az előző hsz ban
Megpróbálom a Win 7 et újra húzni mert az is elképzelhető,hogy elmentette az LCD profilját ,és azért szarakodik.
-
kasa85
őstag
válasz
macikos #3896 üzenetére
Szia.Nos a monitor közelében nincs semmi ami zavarhatná mágneses cucc stb.A monitor profil ját restartoltam szineket is a fényerőt kellet egy kicsit feltornászni mert alapon 10 körül van alig látni így valamit.A monitort jelenleg 1600x1200 felbontáson 100Hertz en használom.Sajnos akármit állítok ugyan az a jelenség.Semmi sem tűéles vagyis homályos lenne minden a karakter is a játékban a Windows 7 asztala stb stb.Ha lecserélem a kábelt akkor megoldódhat a probléma mert nekem a vékonyabb fajtából van.Illetve hátul a monitoron megnéztem van 1DB hagyományos D-sub csati a képen meg amit mellékeltél azon kettő van nem vágom miért,illetve vannak rajta kör alakú csatik (R,G,B,HD,VD)-csatlakozók.
-
kasa85
őstag
válasz
macikos #3894 üzenetére
Persze ott is láttam mikor rezegnek a betűk,de levettem a contrast ot meg a hz et feltornáztuk,és jó volt.Talán el kébzelhető,hogy a monitor kábel a gázos mert nekem jelenleg vékonyabb fajta van amit LCD hez is szoktak adni HDA LCD hez amin a régi D-sub van.Mintha az LCD hez képest sokkal halványabb lenne a fényerő illetve játékok alatt anyira homályos pl az Assasin Screed 2 nél minden,hogy tisztán nem látom az arcokat távolabbi épületeket kissé halvánnyabb illetve nem tűéles.Szerintem a profilt alapra rakva nem kéne ezt csinálnia.
-
atesss
addikt
válasz
macikos #3883 üzenetére
És akkor ezt egy VGA csatiból át lehet alakítani ?
Merrefelé lehetne kapni átalakítót, és jobb minőségű BNC kábelt (gondolom azért az sem mindegy), viszonylag olcsón, sőt inkább használtan ?
Milyen frekvencián mennek ezek ? Pont az árnyékolás miatt kérdezem, abból is lehet már nagyjából következtetni, hogy mennyire fontos.vagy DVI-A, DVI-I
No de abból is ugyanúgy vastag kell (sőt ugye a + digitális vezetékek miatt még vastagabb), nem ?Hát egy normális VGA kábelem van csak, ami pont ehhez az Iiyama Vison Master Pro-hoz volt. Csak azt most egy TFT-hez használom, mert kiderült, hogy az 1-2 éve kapott kábelem nagyon szar. Pedig a haverom, akié régen volt, azt mondta, hogy neki sosem volt baja vele. Hát ha nem látna, akkor biztos
, de egyébként nemtom hogy nem vette észre, hogy teljesen szellemképesek vele a monitorok...
-
atesss
addikt
válasz
macikos #3879 üzenetére
Igen, ez valószinűleg csak TV-ként lenne használva.
Monitorom van jópár, egy 17" TFT leginkább a fenti géphez, de 17" CRT-k is.
Pl. van egy teljesen sík IIyama, amin van BNC is, ezt majd este megnézem milyen is (most nem otthon vagyok), mert egész jónak tűnik.
A BNC amúgy hogyan működik, miben jobb, és normál VGA-ra hogyan lehet rákötni ?
Olvastam még az előbb arról is, hogy sok VGA nem bírja el az ilyen komoly VGA-khoz való magas felbontás + magas frissítést. Ez úgytudom a RAMDAC-tól függ, de pontosan hogyan is ? Korábban nem foglalkoztam ezzel, mert nem gondoltam hogy ilyen problémába belefuthatok egyáltalán, de most ezt is meg kéne nézni.
Mivel a TV-nézésre használandó gépben jelenleg egy NV Riva TNT 2 van.
Terveztem mást venni, de eredetileg csak a TV-Out miatt, amire így ugye lehet nem kéne.Ez a Sony nagyon komoly !
Láttam te is árultál egyet korábban.
Más szélesképernyős esetleg, ami ennél azért olcsóbb lehet ?Úgytűnik ebben a TV-s boltban elég nagy választék van.
Csak ami már széles, az meg 72cm körüli, az meg föntre túl nagy lenne.
Lentre lehetne esetleg egy 72cm vagy 82cm 16:9-es, csak azok meg már 20k fölött vannak.
De mindenesetre lehet elmegyek majd pár nap múlva körbenézni, hogy mégis milyenek is ezek, pl. képminőségre. Csak remélem minden hirdetett darab ki is van rakva, és ki is próbálható.Most is egy 72cm (-nek hazudott, mert valójában csak 68cm körüli) nagy dög AKAI van fönt ideiglenesen, anyám ki is akadt, mikor meglátta.
Javításra került hozzám egy barátomtól, hátha tudok mit kezdeni vele alapon. Közben a barátomék meg már vettek egy 40" LCD-t (Samsung 40B530).
Csak 6-7 forrasztást kellett kiegészítenem a képcsőnél lévő nyákon (neten olvastam hogy volt akinek ilyen baja volt vele, gondoltam hátha itt is ez van csak).
De azokkal a fórumos véleményekkel teljesen egyetértek, akik azt írták, hogy ez egy ipari hulladék.
3 helyen (az egyik mondjuk az elégtelen forrasztás miatt volt csak remélhetőleg) van megbarnulva a nyák, ahol nagyon melegszik 1-1 alkatrész; minden alul van méretezve; árnyékolás luxus; kondik ugyan még nem tűnnek púposnak, de így is messze lehetnek már az eredeti (alapból alulméretezett) kapacitásuktól.
De most a barátomék nővéréhez megy majd a TV, bár én mondtam, hogy nyáron ha majd ráérek, egy kis felújítást, hűtéskiegészítést kéne rajta csinálnom, ha még mondjuk 1 évnél tovább akarják használni...
Kiporszívózva + az érzékenyebb helyeken minikompresszor + szeleptűvel kifújva volt azért.
Kép itt is el van csúszva kicsit, "lelóg" a bal oldalon + kicsit ferde is.De fönt kb. 2-2,2m-ről nézném, úgyhogy ilyen 72cm-es azért nem kell.
A széles képernyő azért kéne, hogy jobb legyen a hasznosan felhasznált terület, filmekhez. Pl. 55cm-nek "megfelelő" széles lehetne jó.Meg a monitor előnye lehet a magasabb felbontás, 720p, vagy akár 1080p FullHD filmekhez. Bár az kérdés mit látnék belőle 22"-on, mennyiben lenne jobb, mint egy TV.
Azt is számoljuk bele, hogy a VGA TV-Out-ján mennyit romlik a kép. Szerinted ?
A jobb TV-knek mekkora a felbontása tulajdonképpen ?
És a 16:9-es 72 vagy 82cm-eseknek ? -
atesss
addikt
válasz
macikos #3877 üzenetére
Hát nekem az bőven elég, ha alázza a CRT TV-ket.
Mivel LCD TV-re, vagy 19"-nál nagyobb monitorra úgysincs pénzem...
Ezért is jutott eszembe ez az ötlet.A "jól beállított" alatt mire gondolsz ?
Színhűség az filmnézésnél kb. tök mindegy, és a geometrai is, akár az sem baj ha pl. kicsit "kicsúszik" a kép, ahogy az sok szar régi TV-nél szokott lenni.Mondjuk a mi régi (a nappaliban lévő) Philipsünkön nemrég a kép alsó harmada elcsúszott, és összenyomódott a kép (az alján sokkal jobban, ott alig látni valamit, felül meg nagyon "megnyúlt"), ez már azért túlzás.
De ezt majd nyáron nekiállok megcsinálni.
A fényerő szempont még igen, de ha nem sokkal kevesebb, akkor ok.
Ami még jól jönne, hogyha széles lenne a képernyő. De CRT monitorból gondolom ilyen nem létezik... CRT TV-ből se túl gyakori, nem ?
Mert közben lemértem, hogy még sem olyan sok az az 55cm.
Úgyhogy inkább a 22" preferált, esetleg még nagyobb; létezik 22"-nál nagyobb?
23"-t még rémlik hogy láttam, de 24" pl. ? -
DRB
senior tag
válasz
macikos #3874 üzenetére
Az a fényerőtől való változós dolog az ismerős, a P1110-esem volt olyan, aztán egyszer csak elpukkant a sorkimenő benne. Mondjuk azt nem tudom volt e összefüggés, kb. egy éve kezdte(ha jól emlékszem) a fényerős dolgot és úgy két hónapja(erre viszont nagyon pontosan emlékszem
) ment ki a sorkimenő. A másik dolgot meg csak észreveszem ha van, de remélem egyik problémával sem találkozok. Egyébként ezek mire utalnak, mi nem jó ha ezek a hibák felmerülnek?
Ja, még egy kérdés, Image Restoration vagy Callibration vajon van ebben a monitorban? Ezt is te említetted valahol, de végül is mindegy, úgy is átegerészem a menüjét.
Hát kösz a helpet, így már nem(teljesen) analfabétán megyek oda.Remélem holnap du. már az "új" monitoron olvasom mit írsz.
-
DRB
senior tag
válasz
macikos #3872 üzenetére
Köszi.
Annyit nekem is sikerült kiderítenem, hogy Diamondtron képcsöves a masina, tehát az #1 alapján ez a legjobbak közé tartozik. Van az emberek 5 darab, úgyhogy még válogatni is tudok majd, csak tudjam eldönteni melyik a nyerő. Esetleg ha van kedved annyit még írhatnál(röviden), mit nézzek, mi az amire oda figyeljek a vételkor? Árban nem vészes(szerintem), alapból 15 ezret kér a srác, de ez még képlékeny, megpróbálom lefaragni 10k-re, na nem mintha sok lenne a 15 ha tényleg profi és kifogástalan a holmi, de sajna igen szűk a keret.Szerk: Közben megtaláltam a #3804 hsz-od, azt hiszem ez alapján már el tudok indulni, de ha gondolod nyugodtan egészítsd ki, ha valami eszedbe jut még.
Köszike -
veze
őstag
válasz
macikos #3815 üzenetére
köszönöm..
itt azt irják hogy az eredeti ellenállást egyik lábát vágjam el hogy megszakitsam az áramkört , majd az eredeti forrpontokra forrasszak egy 4.7-6.8 MOhm-osat.. mer az nem ugynaz mint ha párhuzamosan teszek egy 10 Mohmot és ugy csinalok belöle 5 ohmot..?
az értékek közül alacsonyabb ellenállás érték - sötétebb képet eredményez.
igazabol ez ha bemelegszik, kb öt perc utan, még 10-13-es fényerövel nézhetö, nem kell lejjebb venni. szval nem tudom hogy szétkapjam e.. de mindenesetre elöre készülök rá, azért gyüjtöttem az infot - amig akad -
macikos
addikt
válasz
macikos #3804 üzenetére
Na meg nem tudom, hogy ebben a Dell-ben is benne van-e, de valószínű igen, az Image Restoration vagy Calibration, nem tudom milyen néven lesz pontosan, ha lesz. Tehát ha bemelegedett a monitor, akkor elérhetővé válik ez a menüben és ha rámész, akkor a monitor bekalibrálja magát. Sokan ezt nem tudják, aztán hiába állítgatják a fényerőt, a kép vagy sötét lesz vagy világos, fakó. Aztán meg eladják a monitort, hogy "hibás"
Én az egyik monitoromhoz így jutottam hozzá
-
RpPRO
őstag
válasz
macikos #3800 üzenetére
Koszi az infot. Azert gondolom, h a kepfrissitesi frekitol is fugg a fogyasztas a CRT-nel.
Gaboman: irtam, h elegedett voltam vele mindig. Miert lenne lassan 10 eve meg, ha nem? Tudok neha igen kocka lenni, foleg regebben (a wolfensteines multi idejen) es nem faj(t) tole a szemem. En mindig 100 Hz-en hajtottam. Rengeteg beallitasi lehetosege van.
-
-D4nO-
tag
válasz
macikos #3788 üzenetére
WOW! sosem láttam, pedig régóta böngészem ebay-t meg hasonló oldalakat egy fw900ért. Nem gyenge darab.
@siriq: Én pl azért használtam 960at az 1024 helyett, mert magasabb frissitési frekvenciára képesa monitor. (ugye, kevesebb a sorokszáma = magasabb a függőleges frissítés)
-
Nemesys
tag
válasz
macikos #3759 üzenetére
Olyat én is láttam... XD volt egy monitorunk és úgy kapcsolt ki mintha egy feketlyuk elnyelt volna minden fényt pontosan a kozepén a középső pixelnél. nem tudom pontosabban hogy nézett ki de durva volt és hát a szegény pixel megsínylette. Bár legalább fps-nél nem kellett célkereszt... XD
-
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #3613 üzenetére
Öregedett már szegény. Kiváló képe volt 1280x960-ban, de 1600x1200-ban már nem tudtam belőni rendesen a fókuszt és a konvergencia sem volt már a régi.
Akciós volt a Samsung 2243BW a MM-ben. 45K-ért hozzájutottam.
Meg vagyok elégedve a képével DVI-csatin korrekt képet ad, a színét meg bekalibráltam így az sem sokkal rosszabb, mint az IBM-é. Sokkal kevesebb helyet foglal, kevesebbet eszik. Amire én használom kiváló lesz a TN+Film.
Úgyhogy sajna kiléptem a klubból egy időre. Persze lehet korrumpálni kiváló minségű Sony 21"-os monitorokkal!
-
Bodin
senior tag
válasz
macikos #3551 üzenetére
Igen, én is csak erről a 2 modellről tudok. Illetve a Trinitron képcsövek futottak Elsa, HP néven is. Tudtommal a Diamondtron-ból nem csináltak 24-est.
Illetve 1x árult valaki itt a PH-n egy 24-es Samsungot, de az a modell inkább a prezentációs cuccokhoz sorolható. 960x800 @75 hz, vagy valami hasonló felbontása volt a max. -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #3039 üzenetére
Végülis..nem nagy kényelmetlenség időnként átállítani a frekit. Az 1600/1200-as felbontásban már túl kicsik a karakterek...
Érdekes viszont, hogy ha az EDID-et engedélyezem a driverben, akkor "elfelejti" hogy tud 120Hz-et 1280/960-ban. Amint 120Hz-re állítom visszaugrik 85Hz-re. Ha viszont kikapcsolom az EDID-t, akkor vígan megy 120Hz-en, ami el is várható egy 130KHz-es monitortól...
-
Tim82
félisten
válasz
macikos #2982 üzenetére
Image Restoration-t nem találtam. Color Return-t igen (Gugli szerint pontosan ott kéne lennie az Image Restoration-nak).
Igen, 15 tűs. A freki 85 Hz OSD szerint. A vibrálást már nem érzékelem. DCC-t viszont továbbra sem engedi a driver. (Egyszerűen azt írja ki, ahol engedélyezni kellene, hogy nem támogatott.)
Azt hiszem, a színekkel kell babrálgatnom és rendben lesz.
-
zsolabacsi
tag
válasz
macikos #2960 üzenetére
Köszi. Hát igen én is így gondoltam csakhogy...a fogyasztása, súlya, mérete. Albérletben vagyok és biztosan fogok költözködni még.
Azért gondoltam egy kompromisszumos megoldásra hogy esetleg 2 kisebbet venni. Az egyedüli ami miatt képben van még a 21" a minősége, az ára...meg hogyha rágondolok csorog a nyálam
Azért a kisebbek közül melyiket ajánlanád? Esetleg más tipusok (amik be is szerezhetőek)
Sajnos a jobb monitoroktól ritkán válnak meg. -
Rapidus
tag
válasz
macikos #2857 üzenetére
Jé tényleg most megnéztem (több órája megy) és most nem csinálja. Akkor jó, már féltem, hogy kuka, de akkor lehet, hogy csak tényleg most tűnt fel, pedig eddig is volt.Thx a választ!
(Már több, mint 2 éve nálam van, és kib*szott jó vásárlás volt, szuper a képe mind a mai napig, veri az összes eddigi monitoromat. Ezért sajnálnám, ha bedöglene). -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #2645 üzenetére
jaaah...vágom. Viszont. Visszajött a Samsung monitorom a szervízből azzal a kommentárral, hogy nem tapasztalták a hibát, amit leírtam. Viszont...körbetekerték valami fos celofánnal hogy ne karcolódjon gondolom...de ennek az lett az eredménye, hogy a celofán hozzányomódott a képernyőhöz és lemoshatatlan nyomokat hagyott rajta (mármint képernyőtiszító folyadékkal lemoshatatlan). Most mialószart csináljak? Írtó pipa vagyok...gyakorlatilag rosszabb állapotban kaptam vissza, mint volt.
Vigyem vissza, hogy elcseszték?
-
_ak_
addikt
válasz
macikos #2618 üzenetére
Thx! a vcamp-en hiába állítok, nem veszek észre semmi különbséget, alapból a backen van asszem, hagyom is azon.A Video Level meg annyit tesz, h ha 0.7V-ről átteszem 1.0V-re akkor jelentősen sötétebb lesz a kép (nem összetévesztendő a feketébbel), de akkor így hagyok mindent..
-
-Cain-
csendes tag
válasz
macikos #2279 üzenetére
Az Diamondtron, nem? Amugy biztos nem rossz, de azert latom Te is a csucs Trinitronokat keresed
Nekem is ez a 2 utolso mohikan tetszene leginkabb... ha esetleg valami feltaratlan F520 es/vagy FW900 lelohelyre bukkannal, ahol megszamlalhatatlanul bukkannak elo a 2-3000 oras csucs-sonyk, ugye szolsz?
foleg FW900-at szinte csak e-bay-en talaltam, arban jok is lennenek (relative), csak szinte mind Kaliforniaban van, ugyhogy le is mondtam rola mar.. :S
Talaltam most egy G520-at, azt megnezem, de ha leharcolt, marad az ugyanolyan kepcsovu rondaburkolatu IBM... azert kosz a tippet de a "tovabbfejlesztett" Diamondtron nem vonz annyira(pedig tudom hogy jo, csak "sznob" vagyok..)
-
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #2251 üzenetére
Ugyan van rajt BNC csatlakozási lehetőség is...de akkor buknám, az automatikus konfig felismerést (EDID) windows alól (ha jól gondolom, a BNC kábel nem szállít infót a gép felé)...
Ez ez, ami említettem mennyire vastag? A gyári samsung kevesebb mint 10mm vastagságú szerintem. Ugyan van rajta mágnes..de ezek szerint nem túl jó minőségű kábel.
Azért a Daxon elég durván drága..mondjuk, ha lenne egy Sony Trinitronos moncsim lehet vennék hozzá, de ehez a Samuhoz elég lesz a parasztkábel is (csak szűnjön meg ez a szellemcsíkozódás..).
Ez mit jelent: HD15M/M
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlackRaven0
csendes tag
-
Traxx
őstag
válasz
macikos #2164 üzenetére
Hali!
A melóhelyi moncsim olyan felbontásban megy, és valszeg 15''-osMárkája az Skandináv lottó, legalábbis ilyen levonó van ráragasztva
Valójában noname
Ezzel a HDTV demóval felcsigáztál, asszem megpróbálom leszedni valahonnan.
Tomcsi23: NEM akarom látni a DVD hibáitHa mégis fogom, akkor leveszem a szemüvegem
-
Traxx
őstag
válasz
macikos #2128 üzenetére
Hali!
Hát végül muszáj volt döntenem, és utánasasoltam a nyíregyi boltban lévő Fujitsunak...nos, Trinitronos a jószág, és külföldi leírásokból, ha jól fordítottam, akkor az jött ki, hogy 1:1-ben ugyanaz a belseje, mint a Dell P1110-esnek. A Dell-t meg itt dícsértétek. Elmentem, megnéztem, megszagoltam, stb, stb...és elhoztamA 32 kiló egy kicsit meglepetés erejével hatott, szóval tipikusan ''gyúrunk vazze'' moncsi
Meg hogy 21 colos...hát tudtam hogy nagy, de meglepett mégis. 15 colos CRT után egy sokk
És a boltban adott fél év gari is pozitív volt.
Szóval, a képe az nagyon szép...1280*1024-en használom perpill, így pont kellemesek a betűméretek, habár emlékeim szerint az ajánlott az 1600*1200. Tényleg, melyiken érdemesebb hajtani akkor? Vagy tökmindegy?
Összességében, jó vétel volt. Ja, 15 küvecsbe került. És a pontos típusa Fujitsu Siemens 21T2.
[Szerkesztve] -
Traxx
őstag
válasz
macikos #2115 üzenetére
Hali!
Hát érdeklődtem PC-Maxéknál...19 colos csak a Philips 109s40 volna, míg 21-es cak a Fujitsu-Siemens MCM21T2. De a FuSi úgy látom régicske...Debrecenben volna még IBM P202, viszont a boltban azt mondták, hogy szubjektív vélemény alapján nekik a Philips jobban tetszik, mármint képminőségileg. Nem utolsó szempont az, hogy Nyíregyről el tudnám én is hozni, nem kéne futárra költenem...és a Philipsre fél év gari van, a többire 3 hónap.
Tehát ha rábólintasz (vagy esetleg valaki más), akkor eme Philips mellett tenném le a voksomat
Köszi előre is. -
Traxx
őstag
válasz
macikos #2113 üzenetére
Hát, ha ügyködök rajta, akkor elfér, csak éppen lustaság rullz
Ok, akkor nem veszek 17-est, inkább várok 19-esre...vagy 21-es esetén pakolászás
21-esből csak a Fujitsu van...hát monitorként nem ismerem, amúgy laptopként igen, mondtak róla jót is, rosszat is, de inkább rosszatSzóval akkor hallgatok Rád és Loha fórumtársra, hátha lesz IBM P202 vagy Dell 992-es
A dolgohoz hozzáratozik, hogy tervezem, hogy új asztalt is veszek, ez esetben elfér a 21-es is...viszont ez még erősen függőben van.
[Szerkesztve] -
Traxx
őstag
válasz
macikos #2111 üzenetére
Szia!
Épp azt néztemAz alapján egészítettem ki a tegnapelőtti hozzászólást. Csak CRT terén nem vagyok nagyon otthon, ezért kérnék egy kis útmutatót, hogy melyiket is érdemes... Akár a most kaphatóak közül, akár a készleten nem lévőkből... Ha tudnál segíteni, megköszönném
-
tupacamaru
veterán
válasz
macikos #2069 üzenetére
Sajnos nincs módomban kipróbálni őket, így akkor nagy valószínűség szerint egy Belinea 108080 lesz belőle. Csak ha például azt mondtad volna hogy a G500-as valamiben jobb, akkor azt vettem volna meg. Holnap megy ismerősöm Pestre így döntenem kell gyorsan. Amúgy is vészhelyzet van: 1 nap gép nélkül?????
-
DroneZ^
őstag
válasz
macikos #2048 üzenetére
bibibi az enyém 1600ban 100hz-et visz!
Valaki nem tudja hogy hol van fényerő poti a samsung 959NF ben? csak 2 fokusz potmetert talaltam a sorkimenöjén, legalábbis az egyik potmeter ala fokusz van irva, gondolom az egyik fügöleges a masik vizszintes, ha abszolut nem lehet szabalyozni belülröl a fényeröt, hogyan lehetne a fényerején javitani??? (kicsit már pumpál a képmitöl? mivel javitható? a kettö jelenség összefügg? táp? ) valaki segitsen! köszönöm!!!
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
macikos #2006 üzenetére
de nem talalok
sony cpd g420 kellene leginkabb de nincs
találtam 1-2 ilyen elavult honlapon cpd g400 at meg egyetlen ős forumhirdetésben, valami noname forumon cpd g420-at, sztem soha nem jönnek válaszok onnan, ötletem nincs honnan szerezzek...
Eizo T965 meg 21 colos, nekem mindenképp 19 colos kellene...
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
macikos #1997 üzenetére
Ha várok akkor abbol tft lesz és nem crt
Szal ha most nem veszek akkor 1 vagy 2 évig biztos nem. Nyaralásra megy már a többi pénz aztán őszre már bevan tervezve videokari, memoria. És ekkor még csak a géppel kapcsolatos kiadásokat mondtam.
Pesti szállitást nemtom megoldani sehogy(ez idegesitett is) de most hogy DroneZ^ mondta hogy eléggé elhasználtak kicsit nyugodtabb lettem. Elég lesz nekem az 959nf. Ráadásul arrol tudom hogy nagyon jo állapotban van.(mostmég) Ha 2-3évet még elmegyeget akkor tökéltes. Aztán akkor majd váltok tft-re.
-
Loha
veterán
válasz
macikos #1978 üzenetére
Én a Dell P1130-at nézegettem náluk, nagyon szépen mutatna itt az asztalomon, de nincs szívem megválni a mostani Dell-től egyelőre... Ha sikerül tönkretennem az ellenállás moddal, akkor könyebb helyzetben leszek
Ja, és ha látsz véletlenül Sony FW900-at normális áron, akkor szólj nyugottan
[Szerkesztve] -
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
macikos #1881 üzenetére
Megfontolandó, amit írsz, mert ha életlenebb a kép, akkor ugyanúgy nem tesz jót a szememnek, mintha 'csak' 85Hzen menne. Kipróbálom mind2t, de a vége valszeg tényleg egy LCD lesz, csak hát nem akarok százezret rákölteni, és fontos lenne a színhűség, tiszta kép.
lecso6: Most olyan frekvenciákról volt szó, ami hivatalosan nem támogatott a megjelenítő által. A 100Hzes TV meglepő módon hitelesítve van a 100Hzre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged