Új hozzászólás Aktív témák
-
labbi
tag
-
goyo206
senior tag
válasz
moonguru #4193 üzenetére
Szimulátorozom a Richard Burns Rallyval és ahhoz szeretném a legtöbbet nyújtó monitort, amit azért el is tudok érni (monduk minél nagyobb felbontásban a 100Hz-et!
, 1600x1200 min.)! Persze van 2 álomkategóriás is, de azok még mindig távoliak számomra...
-
goyo206
senior tag
válasz
moonguru #4137 üzenetére
Gyahhh, azért ezek elég komoly kis adatok, szó se róla!
Az én "szépségeim" (Belinea 108080, Dell UltraScan 2110, Sony MultiScan 520GS) sajnos ezeket nem tudják...(#4135) soldi3r: ...háát igen. Szomorú, de ez van. Kíváncsi lennék, kb. hány darab "bújkál" abból Magyarországon!
A 3 "csöppségemet" szívesen elcserélném egy 24"-os aranyosságra!
-
válasz
moonguru #4094 üzenetére
Örüljön, ha csak forrasztani kell
@ Lord Dragon : A monitorról lekapod a burkolatot, ha szerencséd van, akkor hozzáférsz az alaplapjához. a sorkimenő az a legnagyobb tömbszerű cucc, amit találsz rajta, amin a fókuszt-fényrőt is állítod. Annak az alját végigforrasztod.
-
-
exor_65596
csendes tag
válasz
moonguru #4083 üzenetére
"Az én Sony 21" monitorommal is ez a helyzet, egyébként driver probléma! (ha jól emlékszem volt egy Catalyst amivel ment a 100 Hz is 1280x960-ban)"
Tehat valoszinusitheto, amit en is sejtettem, hogy a Catalyst hibaja. Meg vegigzongorazom az idei drivereket AMD reszerol, es ha azok kozott sem lesz megfelelo, akkor lehet, hogy hagyom a francba es valoban 1280x1024-ben fogom hasznalni 100 Hz-en. Mar sikerult belepnem a monitor szerviz menujebe, sot, defaultolni az EEPROM-jat is, ami termeszetesen nem vezetett eredmenyre. Azt vettem meg eszre, hogy ha az asztalon atallitom 1280x960-ra a felbontast, akkor a Belinea menu gombjanak megnyomasa utan is 1280x1024-et ir az OSD-panelen, mintha a gyarto is ezt gondolna normalis alaphelyzetnek es eroltetne a 960 sor helyett. [link]
Mindenesetre koszonom mindkettotoknek a segitseget! -
goyo206
senior tag
válasz
moonguru #4068 üzenetére
Jaaajj, értem.
Szóval egy javításos történet lesz...
Lehet tudni, h. mi a problémája egyébként?
Mennyi ideig fogja bírni, gondolom árat csak a javítás után fogsz tudni mondani, majd PÜ-ben légy szíves, jaa, meg hát ezt sajnos v.hogy postával kellene megoldani, szóval nem lesz egyszerű a történet, de jó lenne összehozni! -
-
macikos
addikt
válasz
moonguru #1165 üzenetére
És milyen típusú a VGA kábeled, mennyiért vetted?
Itt: [link] van Daxon kábel, ami nem bár nem tudom, hogy milyen lehet, de mindenesetre az ára jó. Ami nekem van, az a fenti feketére hasonlít, márkája Roline.
Arra a Daxon-ra kíváncsi lennék vagy ha van annál is komolyabb, akkor arra, de kipróbálni meg nem tudom -
macikos
addikt
válasz
moonguru #1157 üzenetére
Persze, aztán rájöttem, hogy DDC nyema és belőttem a frissítést.
A gond ott kezdődött, hogy még jobban hullámzott a kép a BNC-vel, mint a gyári Sony-val. Én is tudom, hogy BNC-vel kéne kapni a legjobb képet, de valami most hibádzott, pedig a mostani minőségi D-sub ugyanattól a gyártótól van (Roline) és mégis. Azt a ''ne vegyetek BNC kábelt'' arra is értettem, hogy talán Loha írta valahol, hogy ha van egy igazán jó D-sub kábel, akkor egy BNC-sel nem lehet elérni érdemleges minőségjavulást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Futás, futópályák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest