- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
angol
tag
Infotronic 21'' 9e. nagyon kúl, házhoz viszik, bocs akinek ez a hír rontja az esetleges eladási esélyeit , de legyen mindenkinek olcsó és kiváló 21 colosa - google a mi barátunk ott okosodhatsz a részletekről
(nem kereskedő vagyok csak elégedett felhasználó még mielőtt hoppárézimi)
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
-FreaK- #1544 üzenetére
Olvasáshoz használsz szemüveget? Lehet, hogy közelre is romlott a szemed és attól készülsz ki állandóan. Mindenesetre nem árt ha bemérik a szemedet közelre és távolra is. 85Hz felett az emberi szem má nem képes különbséget tenni a frissítési gyakoriságok között ezért nem hiszem, hogy a monitorokkal lenne probléma. Valószínűleg ugyanígy éreznéd magad, ha egész nap fél méterről újságot/könyvet olvasgatnál. A szemészhez menj el mindenesetre. Jobbulást.
-
-
macikos
addikt
válasz
-FreaK- #1539 üzenetére
Érdekes, ilyen súlyos szem problémáról még nem hallottam. Hányás???
Erre csak annyit lehet mondani, hogy vegyél egy TFT-t. Nem kell erőltetni a CRT-t, ha ilyen problémád van. Védőszemüveg meg pihentetés, fájdalomcsillapító, nehogy már ilyenekre kényszerülj, bocs, de ez nevetséges, mármint az, hogy... na mindegy, szóval csak nem tudom ezt elhinni.
Szerintem vegyél egy TFT-t. -
macikos
addikt
Te mit akarsz ennél jobbat? IBM P275 30 ezerért 3 évesen. 21'' 2048x1536 75Hz-en. Az egyik legjobb képcső van benne amit valaha gyártottak. Eredeti árát nem tudom, erősen a pár százezres tartomány. Ha esetleg attól félnél, hogy használt, elmondom hogy ezeket a monitorokat 15-20 évre gyártják.
-
Loha
veterán
35 alatt semmi jót nem tudok használt moncsin kívül ajánlani. 19''-ban 997MB de ez is csak alsó kategóriás 19-es, szóval megvannak a korlátai. Ami már jó CRT újonnan azért már 17''-os TFT is van. Használt moncsiban gondolkozz és olvass vissza, vagy ne legyenek nagy igényeid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged