- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeid
tag
Szerintem vidd be egy szervízbe ahol biztos hogy kitudjál próbálni a vga-t (meg persze az alaplapot is),ramot.Hozzánk is hozhatnád de aszem most nincs bent még csak hasonló alaplap sem...
Még eszembe jutott valami : bios reset. Elég hihetetlennek tűnik hogy ez megoldja a problémát ,de egy próbát megér.
Egyébként én is használok így rack-et ,de elötte leszoktam választani win-ben , így biztos hogy nem fér hozzá (talán még le is parkolja ?) és semmi gond nem szokott vele lenni...bár ha jól tudom igazából a s-ata vincsik ismerik csak a hot-plug-ot (de lehet csak én tudom rosszúl)... -
bolcsodal
addikt
A speaker semmit nem szól boot alatt? Véletlenül nem húztad le a speaker kábelét is, amikor kivetted a vinyót? A többi kábel is helyén van? RAM-ot próbáltad másik foglalatba tenni? Safemód-ban elindul a winfos? Kétkimenetes a 6600GT? Ha igen, akkor próbáld ki a másik kimennetel is (gondolom ha DVI, akkor adtak hozzá DVI/VGA átalakítót is). CMOS clear volt?
-
joeid
tag
Hét én azt csinálnám hogy minden nyavaját lehúznák az alaplapról ami nem kell (vinyókat ,cd/dvd meghajtókat stb.) hogy csak az alaplap.proc.mem.meg vga maradjon aztán bekapcs .
Ha semmi akkor kivenném a vga-t .Semmi (tehát semmilyen csipogás !) ,akkor a ramot ,ha így sincs semmi akkor valszeg az alaplapnak nem tett jót a menet közbeni ''leválasztás '' ...
Egyébként ha valami rossz (vga,mem stb.) általában pittyog az alaplap ,a megfelelő hibakóddal ,ha ez sincs akkor van gáz. -
joeid
tag
A laptop milyen felbontás/frissítésre van állítva ? Mert lehet hogy egyszerűen csak nem bírja a monitor amit rádugsz ami be van állítva...
Meg a laptopoknál amúgyis hülyéskedni szokott ez a megoldás , egy rendes gépen kéne megnézni a moncsit ,mert amit leírtál az alapján semmi baja a monitoronak. -
misx
senior tag
Na én a mobil rackhez nem nagyon értek, bár azt tudom, hogy a gép bekapcsolt állapotában nem ajánlatos semmilyen alkatrészt kihúzogatni.
Akkor a gép ezek szerint múködik, vagyis ha nem is látod, de a windows bootol (vinyó ledjén lehet ellenőrizni)???? Mert ha a laptopon is szar volt a monitor, akkor az romlott el. Csak nem tudom, hogy egy mobil rack hogyan képes ilyen tenni.
De mindenképp ki kéne próbálni másik monitorral, hogy biztos csak az romlott-e el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest