- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1758 üzenetére
Csak azért kérdeztem, hogy felejtősek-e, mert nekem régebben volt hp-monitorom és hát...voltak gondjai. Úgy tudtam, hogy a hp inkább nyomtatókban, szkennerekben, meg ilyesmikben nagyon királyos...Mondjuk guszták azok a kis monitorok....bár a p1230-as Diamondtron képcső...az nem hátrány Trinitronnal szemben (sajna ezekben a technikai dolgokban még nem vagyok teljesen otthon...)? Egyébként valahol PH-n láttam, de lehet, hogy már elkelt.
Nem járok jobban valamelyik IBM-mel??
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hmmm...akkora a különbség a P260 és P275 között? Úgy értem 500-as és 520-as képcső között? Ezt jó lenne tudnom. Egyébként Makrotex, jaja. 1 év garival adják... Csak az a baj (bármíly nevetséges is), hogy pont az a 2000 forint számít...
Makrotexnél meg nincs alku... Hewlett Packard monitorok (p1130, p1230) felejtősek, nem?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1747 üzenetére
Értem. Most már télleg' nem sokáig zavargok itten
, de még egy kérdés (ugyebár nem vagyok krőzus, szóval meg kell gondolni, hogy mibe fektessem a nehezen kiizzadott pénzemet
).
Képbe jött még egy monitor...
DELL P1110
Ez milyen lehet? Maradjak inkább IBM P260-nál?
A választ megköszönöm. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macikos #1747 üzenetére
A botor!
Mondjuk én is vennék TFT-t, csak az a baj vele, hogy ami nekem kéne, az nem 50 000 forint, hanem MINIMUM háromszor annyi, szóval elég felejtős...
Eladja a P260-at? Nem tudod, hogy mennyiért?
Ha igen (és Pestről/Százhalombattáról/Érdről/Diósdról/Sóskútról van szó), akkor dobsz egy privit?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Minden egyes hozzáértő véleményére szükségem volna. A NAAAGY kérdés:
Akarok mostanság venni egy 21''-es CRT-t, s eleddig két kedves kis szerkentyű mozgatta meg a fantáziámat:
1. EIZO FlexScan f931
2. Sun GDM-5410
Ezek azé' nem gyengék, meg real flat-ok, de nem ártana néhány észrevétel. A munkakörnyzet, amibe a kicsikék kerülnének a következő:
-Autodesk 3ds MAX
-Adobe Photoshop
-Adobe AfterEffects
A két monitor között az árrés uszkve 2000 forint, tehát ez gyakorlatilag mindegy (egyébként a Sun a picit drágább), s a koruk is hasonló (asszem' mind a kettő 2002-es gyártmányú).
A válaszokat várom és előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest