- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Szia!
A Belineát megnézem majd pontosan, hogy milyen típus, a polcok legtetejéről lusta voltam tegnap levenniErre a szervízmenü dologra viszont kíváncsi lennék, mert nem igazán vagyok képben, hogy mi is ez... Viszont ha beválik a moncsi, akkor ezt veszem, volt Belineával dolgom az egyetemen, tényleg szép képet ad
Joeid: az Eizo tényleg régifajta volt, a legsárgább volt a háza az összes közülA Dellnek sem tudtam megnézni a hátán lévő cimkét, az is a felső polcon volt
Viszont ha arrafelé járok, akkor levetetem az eladóval
Szerinted amúgy a Compaq-ot is érdemes azért megvenni? (természetesen figyelembe véve Spirit válaszát is, mert akkor e 3 moncsi közül kerül kiválasztásra az áldozat).
Köszi mindkettőtöknek a választ! -
Loha
veterán
Szerintem ez nem a beszerezhető kategória sajnos. Nagyon nagy mák kell ahhoz hogy találj egyet, és akkor is nagyon megkérik az árát még mindig. Ennek egyébként az az oka, hogy mivel akkor ilyen drága volt, nem sokan vettek ilyet Magyarországon, tehát a kínálat konvergál a nullához
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Grim Dawn
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest