- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Én is benéztem, nem a 7-es hanem a 9-es hiányzott (ez a +5 VDC). Bár a lényegen nem változtatott.
-
ii77
tag
válasz
macikos #1817 üzenetére
Na, szal velem is előfordult már, h. többet adtam vmiért, mint amit sokaknak megérne. De az a 7-es asszem beteges. Ennyiért a SUN gyárából rendelhetnék sztem echte SUN médet. Amit én vettem olyan mint az 1-es(itt is a 7-es láb hiányzik), csak még ferrit pikula is van a csatlakozóknál.
Szeretem h. mindent szabványosítanak, oszt mégsem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ii77
tag
válasz
macikos #1815 üzenetére
Most újra kipróbáltam(oda-vissza): Ua., nem látja a monitor 16:10-es képességeit(de pl.1440x900-t sem). Kikapcs, visszarak a hekkelt kábel, az összes 16:9 és 16:10-es felbontásokat jelzi, a gyárilag leírt frissítésekkel.
Az új kábel a sini-től van, duplaszigetelésű, zavarszűrő mindkét végén, robosztus kábel. Csak a 7-es láb hiányzik. Elvileg ez a Green Gnd.
Régi kábel: az öntött végén a 2, 7 és 15-ös lábak hiányoznak. Az a furcsa, ha jól vágom a 15-ös a DDC Clock, a képméret és frissítések felelőse. Tehát pont erről hiányzik, mégis ez a frankó. -
ii77
tag
Ma vettem ehhez a szépséges moncsihoz [link] egy duplaárnyékolású vga-kábelt, feketét. Úgy gondoltam megérdemli. Azzal összekötöm, bekapcs, képméretek hiányosak. Pl. 1440x900 sehol, 1600x1000 sehol csak 1600x1024. Nem rejti el a winfos a nem támogatott frissítési frekiket. Mi a fa*? Tehát nem véletlen h. a hozzáadott kábel egyik vége szerelt, vmi specialitással bír. Találkoztatok már hasonlóval? Csak le kéne cserélni vmi gyárira.
[Szerkesztve] -
ii77
tag
Felmerült 1 kérdésem: -Ha előreláthatólag legalább 4 órán át nem leszek gépközelben, egyszerűen ki szoktam a monitort kapcsolni. Ezt mennyire ''szeretik'' a diszpléjk?
Van vmi más módja is ennek? -
ii77
tag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam egy SUN GDM90W10-hez (á la SONY GDM-W900). Vmi kézikönyvet keresek, de eddig semmit nem leltem a neten. Ha vki tud spec.bookot v. más hasznos tanácsot adni e szépséghez, kérem ne tartsa magában.
Most 1400x900-ban tolom, gyerekek ez marhajó, a színei is odaba*nak!
Ill. a nem leválasztható kábeléhez esetleg átalakítót. A csatlakozó típusa: DB13W3. Kép:[link]
A balos, amelyből ugye vmi a vid.kariba dughatót kéne varázsolni (vga v. dvi).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged