- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Milka 78 #7431 üzenetére
Úgy szereztem hogy beszámolták a gtx560Ti met, de ezek után visszaviszem az előző gazdának, örültem mint majom a farkának, azóta csak szopok vele, egyszer sikerült játszanom talán 10 percet amíg le nem fagyott a rendszer, azt is csak kikapcsolt crossfireral, amint visszakapcsoltam lefagyott a rendszer, egy tucat rendszer újrarakás után is azóta bármilyen 3D alkalmazást próbálok elindítani vele: fekete képernyő és rendszer lefagyás kapásból...
-
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #7164 üzenetére
Ugy gondolom, mindkettonk szerint ajanlott a 6970.
Egyebkent a GTX-660 2GB is jo vetel hasznaltan.foleg garival. Mar 30korul lehet kapni, es egy szuper kartya az is!
En GTX-660 2GB-rol valltottam 6970-re, de csak azert, mert a 660bol 2-nel tobbet nem lehet osszekotni. -
ricsi99
addikt
válasz
Milka 78 #7146 üzenetére
Tápot majd kukázom... egyenlöre cf-et is hanyagolom most nem kell munkára a gép.
alulfeszelve mennek most a kártyák 1.05 -1,1V
Táp már érdekel a v2 fel van rajta tüntetve? Lusta vagyok szétkapni a gépet...
Thermalthake 1200 -as tápot néztem ki egyenlöre.... lehet hozzájutok még 2db stock cooler-es 7950 hez olcsonmajd akkor meglessük 4x crossfire megy e
Ab érdekes... ha elinditom és nyomok neki egy reset gombot akkor stabillá válik a gép...jozsef8
Heaven alatt 100% kell menni a kariknak... nézd meg Vsync beállitásokat , elméletileg ha be van kapcsolva akkor mex 60fps-t kapsz és a mikrolaggok is csökkennek.... sajnos cf alatt sok esély van rá ezért is nem nagyon szeretik tudtommal a hardcore játékosok.
-
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #7146 üzenetére
Igyis-ugyis cserelni kell elobb-utobb, mert nem kellene vele jatszadozni, hogy elkattan, es megoli a gepet, a hataron valo mukodtetes veget.
Bar szerintem ha eddig nem lett cserelve, akkor mostanaban se lesz. 10-12ezer ft-er mar kapni lehet minosegi, es halk chieftec tapot, ami 750 wattos, es le is adja mind. Elozoleg irtam, de leirom ujra, tenyleg leadja a 750-et, 835wattot evett amit profibb fogyasztasmerovel mertem.
Ezek voltak rakotve: 2db 6970 picit meghuzva,8350, asus tuning lap, 2db hdd, ssd, vizhuto pumpa. Raadasnak meg egy ugyan olyan tappal osszevolt kotve, ami a masik ket 6970-est hajtotta. Igy kb 835+420=1250watt volt az ossz fogyasztas. -
tomturkey
csendes tag
válasz
Milka 78 #7077 üzenetére
köszi
lehet, hogy hülye kérdés, de ha százalékban kellene kifejezni, mekkora a teljesítménykiesés így a második kártyánál? tényleg előfordulhat, hogy lehúzza az első a kártya teljesítményét is? (valahol ilyet is olvastam). délután lefuttatok azért pár tesztet egy 7970-nel, megosztom majd az eredményeket
-
Comic
aktív tag
válasz
Milka 78 #7025 üzenetére
Nem leváltás lett volna. Két asztalink van.
1.:
Asus F1A75-V
AMD A8-3870k
2x4Gb Kingmax DDR3 1333Mhz Dual
Sapphire Radeon HD 4870 1Gb GDDR52.:
Asrock A75M-HVS
AMD A4-3300
1x4Gb Kingston HiperX Blu 4Gb 1600Mhz
Pegatron HD 5670 1Gb GDDR5Van elfekvőben egy másik ilyen Pegatron HD5670-es (Tökéletesen ugyan ez)
Az asus lapba befér cfx-ben a két 5670-es, az asrock lapba viszont nem.
Gondoltam, hogy az erősebb gép akkor már legyen is erősebb! -
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #6970 üzenetére
Enis az erosebb kadtyakat preferalom cf-re. Nalam tomb raiderben elegendo volt 2Gb vram. FHD-ban is, es 3x 1280*1024-es eyefinityben is. Farcry 3-ban eyefinitybe keves volt mar. Eltulzott eroseggu vga mar a vram hianyat is legyurte. Nalam 4db 6970, vagy 2db 6990 mindenre elegendo volt.
-
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #6959 üzenetére
Asus...
Nem rossz, nagyon minosegi, jol lehet vele procit huzni, viszont, az UD7en kivul nincsen olyan masik Am3+os alaplap ami 4way crossfiret tamogat, ugy hogy 4kartyad van(vagyis 4xsingle gpu), es nem 2db 2GPU-s.
Ezert is valasztottam en az UD7-et mikor meg volt pc-m. -
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #6861 üzenetére
Gondolkozoba estem en is 1db kartyan, de minimum fele akkora lenne a teljesitmeny sajnos. Igy maradok a jol bevalt CF-nel. Nekem nem akad, nincsen vele semmi gondom se(lehet jobban szereti az AMD-s procit, vagy tulzott nagy ereje van igy a legroszabb esetekben is 30FPS felett marad).
-
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #6761 üzenetére
Nem a 4x miatt nem ment megfeleloen, hanem valamit rosszul tervezhettek meg a chipszetes dolgokkal...
4x-es Pci-e-nek elegnek kell lennie minfen 1db fizikai GPU-val rendelkezo videokartyanak, kivetelel, annak nem, ami mar nem cf hidon viszi at az adatot, hanem a pci sinen keresztul kommunikal a masik vga-val.
Volt Asus lapomon lehetett allitani a 4x/8x vagy 16x-et, es csak a 4x-4x-es volt az a beallitas ami visszahuzta az FPS-t.Tomb Raiderben pl 4x/4x-el 48FPS-el ment, 16x/16x-el 62FPS-el... -
priti
addikt
válasz
Milka 78 #6713 üzenetére
Vigyázzatok a CPU maghőmérsékletekre, mert amit írsz az nagyon gyanús.
Az van, hogy a 2GPU felfűti a rendszerfolyadékot és így közvetve emeli a CPU tokozás hőmérsékletét is, így sokkal magasabbra ugrik a mag hirtelen terheléskor és a magok egymástól is jobban eltérnek.
Thermal throttling során a CPU egy-egy órajelciklus "kihagyásával" csökkenti a végrehajtott utasítások számát, ezáltal saját terhelését, tehát lassulni kezd. Hűteni kezdi magát kvázi, mert azt hiszi a hülyéje, hogy túl fog melegedni, mert léghűtés van rajta.
Sajnos a maghőmérséklet alapján csinálja, ami terhelésre durván elugrik a tokozásétól tehát hiába van rajta blokk akármilyen pasztával és így amiatt zuhan meg a VGA használat végeredményben, hogy visszavesz a proci magából, ténylegesen lelassul, elfogy alóla és ezt tényleg nem lehet kinyírni hiába kapcsolod dizébülre az alaplapi BIOS-ban. Ha kinyomod a monitoringot például a BIOS-ban és eléri a CPU a 100 fokot ugyanúgy lekapcsolja a gépet, ezeket a biztonsági beállításokat nem lehet kinyírni. Nem is értem miért kapcsolhatóak az alaplapi BIOS-okban. Gusztustalan dolog, mert a tokozás hőmérséklete nem feltétlen kell, hogy nagyon zorall legyen ehhez. Egy-egy CPU mag nagyon meg tud ugrani tokozáson belül és alapból mindenki határon van a hőmérsékletekkel, mert addig húzza amíg megy stabilan. Nézd meg, hogy kevesebb feszt adsz a CPU-nak (nyilván alacsonyabb órajellel) és akkor csinálja e a vonatkozó pályán, amit írsz vagy az új AIDA64 rendszerstabilitás tesztet ereszd rá a gépedre és hagyd rajta úgy 20 percet. Annyi idő alatt azért már kijön egy 1 lityi lötty mellett is, a throttling ha van, ez a progi ugyanabban az ablakban mutatja, amiben a CPU leterheltségét és százalékban adja meg.
Ezzel én is mindig játszom, mert én arra gyúrok a vízzel, hogy kussoljon a gép és emiatt 5V-on hagyom a ventiket a radin és végső esetben átnyomom 7V-ra, de 12V az felejtő, szóval elég meleg a löttyöm, de az ilyenkor télen tiszta haszon -
csori23
aktív tag
válasz
Milka 78 #6722 üzenetére
Hmm.Köszi az infókat. Érdekes olvasmány volt. Okosabb csak akkor leszek ha összerakom a jövö héten a cuccost. ÖÖÖÖ, még valami. Emlitetted hogy a VRAM kevés neki. Nem lehet a DDR3 asokból hozzá csatolni pár Gb-nyit hogy gyorsabb legyen? Mert abbol lesz bőven most (16GB). Vagy ha nem lesz változás, akkor gondolkodjak majd jobb karikban?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Milka 78 #6720 üzenetére
Az X8/X8 de nincs azzal baj. Ilyen szempontból ha a lap jól működik akkor nem fog vissza szerintem a lap.
csori23: BF3-at nem próbáltad? Abban nagyon jól működik a CF. Ha ott jó akkor nincs gond a lappal meg sebességgel meg hasonlók. Akkor driver gond van vagy beállítás gond. BF3 alatt 70-80%-kal jobbnak kéne lenned 2 kártyával mint 1-gyel.
-
csori23
aktív tag
válasz
Milka 78 #6707 üzenetére
Még azt elfelejtettem hozzáirni hogy akkor 2,5 GHz is müködött mind2.
Sebaj ,jövö 7en érkezik az uj alaplapom amin már nagyon remélem hogy 2x pci-ex16 2.0 lesz, ha a manuál nem hazudik ismét. Majd megirom a tapasztalatimat. Remélem csak jokat fogok tudni mondani.
800 wattos tápom van. Márkáját nem tudom. -
csori23
aktív tag
válasz
Milka 78 #6707 üzenetére
Még egy kérdés: Találtam egy jo leirást:
Summary of PCI Express Interface Parameters:
Base Clock Speed: PCIe 3.0 = 8.0GHz, PCIe 2.0 = 5.0GHz, PCIe 1.1 = 2.5GHz
Data Rate: PCIe 3.0 = 1000MB/s, PCIe 2.0 = 500MB/s, PCIe 1.1 = 250MB/s
Total Bandwidth: (x16 link): PCIe 3.0 = 32GB/s, PCIe 2.0 = 16GB/s, PCIe 1.1 = 8GB/s
Data Transfer Rate: PCIe 3.0 = 8.0GT/s, PCIe 2.0= 5.0GT/s, PCIe 1.1 = 2.5GT/sAkkor kérdezem én. CF-ben ezek az adatok nem reálisak. Azt valahol olvastam hogy nem kapunk 100%os teljesitmény növekedést CF-ben, de azért 70-80%ra lehet számolni(haveromnál ez müködik is). ATI kártyákból meg erőmüvel ki lehet csalogatni a teljesitményt.
Nálam a következő volt a probléma: egyik foglalat-PCIe 2.0 = 500MB/s, és a másik foglalat-PCIe 1.1 = 250MB/s.
Ezt az értéket utólag a Trixxx nevü progi olvasta ki. Holott a Manualban nem ezt irják. Ugy gondolom hogy ezért van az hogy 20-25 fps esés volt CF ben, mert ugye mindig a leggyengébben dolgozó alkatrészhez idomul minden többi. Jelen esetben az első kártya is csak 250MB/s-ban dolgozott.
De lehet én tévedek. -
priti
addikt
válasz
Milka 78 #6692 üzenetére
ú tűccsed fel valahová tesvírem plíz, hogy rágjon meg a jóákarat, most tettem be a kártyát és olyan ez a 13.9 magában, hogy COD4-en kívül mindenben olyan, mintha egy GPU lenne. Tudod ez milyen? Elég szar.
Vagy egy teljes file nevet írj legalább légyszi a CAP-ét, hogy legalább megguglizzam, biztos feltették már valahová...
-
csori23
aktív tag
válasz
Milka 78 #6692 üzenetére
Szoval csak full screenben müködik. ez OK. de mért van az hogy egyes játékoknál észrevenni hogy megy mind2 kari, valamelyeknél pedig nem. Szoval ugyan anyi az fps mintha 1 karival járatnám, de ismétlem, nem minden játéknál. Amugy printscreennel csináltam én is a képeket a furmárkban. nekem ott nem dobta le a 2es karit alapra, de kombustorban már nem lehetett képet csinálni. amugy jah, nekem is a 2.5.0-ás van, és fullscreenben ott is lát ni hogy meghajtja mind2-t.
még valami. mi a max kritikus hőmérséklet a graf karimnál? mert én ugy lőttem be a ventiket hogy már 70 fokon pöröggjenek maxon. vagy ez igy nem jo ötlet? -
duc
aktív tag
válasz
Milka 78 #6658 üzenetére
Valóban nagyot szakít, egy karival tökéletes. De azt vettem észre, hogy 2 kártyával ha mindent feltolok maxra ugyanannyi fps-em van mintha kikapcsolnám az élsímítást vagy a HBAO-t mondjuk. Szóval ott plafon. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy cpu limitem lehet, hiszen a VGA-k ugyanannyi fps-t pumpálnak ki magukból két különböző beállítással. Vagy nem jól gondolom?
4.4-en megy egyébként.És még valami amit nem értek. 3,6GB használt videomemóriát ír a rendszer játék közben (MSI afterburner és GPU-z is) az most hogy értendő? 3 gigás a kari, de semmi lag meg ilyesmi...
-
prokxy
veterán
válasz
Milka 78 #6658 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg 4.5GHz-en megy 0/24-ben atomstabilan, 1.3V-on. Félek, h nem hajtja ki a CF-et és ezért nem merek egyelőre VGA-t venni. A Noctua D14 az elvégzi, amit kell, eddig a max hőfok 60. Meddig merjek neki feszt adni?
De sztem a továbbit folytassuk priviben, ha nem gond. -
Tarill
őstag
válasz
Milka 78 #6653 üzenetére
gpuz fut a hàttérbe, figyelgetem a maximumokat, de az a fura h vrm1,2 hőfok pl nincs is, 7950-emnèl egy teljes oldal adatlista volt ennek meg van egy kèt adat azt puszi :/
de am lehet h kicsit közel vannak a vgak a lapban de azért vettem ezt a lapot mer nem vol 20k és 8x/8x ben kezeli a kèt karit nem csak 8x/4x ben mint egy csomo fapadosabb lap
-
duc
aktív tag
válasz
Milka 78 #6641 üzenetére
Megoldottam hogy csökkenjen a hőmérsékletkülönbség. Megnéztem, melyik kari kap több feszt gyárilag, mivel ez jobban melegszik azt raktam kívülre. 5 fok alatt lett terhelés közben a különbség. Persze én csalok, mivel a házban vízszintesen van az alaplap, tehát hűtésileg jobb a helyzet.
-
energy4ever
addikt
válasz
Milka 78 #6605 üzenetére
Komolyabb alaplapokon van tobb kartyas rendszerekhez pluszba tapcsatlakozo, hogy ne az alaplapon menjen at az aram, hanem rovidebb utat, es par alkatreszt kihagyva, szinte egybol a kartyak kapjak meg az aramot. Igy ha ez a plusz csatlakozo hasznalva van, nem borul fel a CPU overclock, mivel megfelelo mennyisegu, es stabilabb aramellatast kap az alaplatol a proci!
-
válasz
Milka 78 #6470 üzenetére
Értelek. A gond ott kezdődött, hogy teljesen megfeledkeztem (vagy inkább nem tudtam róla), hogy van játék ahol nem is fog menni mind a 2 kártya. Így meg viszont nincs értelme... Igen a 7970-et dicsérték máshol is... Közbe át néztem a ,,milyen vga-t" vegyek topikba és elolvastam jó néhány hsz-t. Így közben én is oda jutottam, hogy az a legjobb választás. 7870-ből CF-et építeni már tényleg nem olcsó dolog, mert akkor már 100K járunk testvérek között is. Ezért jobban megéri a 7970. Arról nem beszélve, hogy így csak 1 vizes blokkot kell majd vennem.
Úgyhogy marad a 7970-nél a választásom. Köszönöm a válaszodat.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Milka 78 #6370 üzenetére
üdv
sajnos csak mobilos képet tudok berakni de szerintem így is kivehető a kérdésedre a válasz
a gépet oldalról is lefotóztam hogy lásd hol is van a venti
ha az venti nem megy akkor még magasabb a hőfoka coolswing alatti kis nyolc centis venti szinte semmit nem ér, semmit nem változik a hőfok
a fordulat meg a catalytben automatára van állítva
ha nyolcvan fokot eléri, de ma már volt 95 fok is, akkor természetesen 60-70%-on mennek
a felső karin egy artic vga hűtő van mert ez legalább csendben van
a gyári giga hűtő, ami hasonlít a batman mobilra az brutál hangosminden ötlet, vélemény, tanács érdekel
mert nagyon hezitálok azon hogy eladom így ahogy van és jön helyette egy kari ami ütőssebb
jah és a rumlit kérlek ne nézzétek a gépben
lés igen, a rögítés tecnika sem erősségem, de működik, ami a lényeg -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Milka 78 #6359 üzenetére
Miért a 7970 CF a tesztben 560w-ot fogyasztott konnektorból ami kb 510w táp oldalon és ez 7970 CF a 7950 kevesebbet fogyaszt, aztán meg x58 egy IB vagy stb kevesebbet fogyaszt és máris elmegy a cucc egy 500-as táppal. Egyébként a másikat ugyanígy fórumon írta valaki hogy 7950 CF-et hónapokig hajtott valami 500w-os táppal. Szóval az egy dolog hogy nálad nem megy de alapvetöen szorosan bele tud férni az 500w-ba.
-
KraX
őstag
válasz
Milka 78 #6346 üzenetére
Vilagos. Sem pro sem kontra nem foglalhatok allast mert nekem meg nem volt multi gpus rendszerem, de a 7950 7970 topicban is inkabb szidjak a cf rendszereket mint dicserik az egykartyas rendszerekkel szemben. Most 40k-ert lattam meg garis uo kartyat mint az enyem, szoval viszonylag olcson lehetne teljesitmeny tobblethez jutni de az esetleges szivas resze visszatart egyelore.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Milka 78 #6314 üzenetére
Na jó.....
Kész.
Én már mindent megpróbáltam de a k*rva annyának sem akar működni.
Kártyacsere, híd megfordítása, rendszer újratelepítés 3x, (kártya) biosz frissítés, furmark teljes ablak... stb.
Ha valaki tud nekem segíteni, szívesen elviszem hozzá a gépet, hogy nézzen rá, mert ennyire hamar nem szeretném feladni, de kezd elfogyni a türelmem.
Minek terveznek ilyen rendszert, ha NASA űrteknikai tudomány kell az instalálásához.Paffon vagyok.
A GPU-Z látja mindkét kártyát, a furmark is, de azt írja, hogy a CF ki van kapcslva.... De hol kell aktiválni (a catalyst-ban meg be van kapcsolva)????
Már el sem merem képzelni, hogy mi van akkor, ha a két kártya nem azonos....Azt hittem, hogy ki tudom próbálni, meg tudom nézni, hogy milyen egy ilyen rendszerrel dolgozni, játszani.
Lehet hogy nem lesz belőle semmi.
Üdv: Olaj
-
-
TeeBeee
tag
válasz
Milka 78 #6306 üzenetére
Na utánna olvasgattam egy kicsit ennek a TahitiLE cuccnak. Hát ez tényleg alázza a 6870et még CF-ben is.
Itt a grafikonok elképesztőek, ha a HD6870-hez mérten nézem.
Kezdtek meggyőzni.
És ez bizony 60k körül mozog, később meg CF-esíthetem...ja és az FSP Hexa500 -at se kéne lecserélnem egyelőre. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Milka 78 #6188 üzenetére
Nekem most ebben a nagyon melegben kezdett el forrni, mondjuk ugye pont most porszűrőztem fel a HAF-ot Demciflex szűrőkkel, az is megfogja a légáramlást. Bár felülre, hátra végül nem tettem, hogy a kiáramló levegőt ne fogja meg. De muszáj volt oldalra, és előre tenni, mert iszonyat porosodott.
Venti van bőven, elől, oldalt, felül 23cm, hátul 14cm.
-
Tito30
tag
válasz
Milka 78 #5632 üzenetére
Az a helyzet,hogy nem igazán tudom összehangolni,a proci mhz+ram szinkronba állítása nem akar menni,szerintem én raktam össze rosszul a konfigot,mert a deszka gigabyte MA770T-UD3P,nem a tuningos deszkák egyike 1600 as memóriát írnak hozzá,nekem 2000-es kingmax van benne,és ha ettől magasabb órajelet próbálok a Prime szerint jó,a játékok alatt meg kék ablak.Jó lenne valamit összehozni,mert a 6870x2-őt sajnálnám eladni,de ez a konfig inkább ideális egy gpu-s vga hajtására az már biztos,hogy platformváltás lesz a vége.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Milka 78 #5590 üzenetére
'Szoval azon gondolkodtam, hogy 7870 cf-et raknek ossze'
Nekem a héten áll össze egy ilyen cucc, i7 3770K procival, meg egy Z77-es alaplappal. Az alaplap és a karik is Gigabyte, utóbbiak GHZ edition. (1100 MHz GPU).
Viszont abban segítsetek lszi, ha 3 monitort akarok ráeröltetni erre a konfigra, honnan tápláljam meg őket, milyen átalakító és szoftver kell a Catalyston kívül? -
Lazsnak
tag
válasz
Milka 78 #5588 üzenetére
Koszi a kielegito valaszt Milka!
Azota utana olvasgattam es allitolag az 5870 skalazodasa nem olyan jo cfbe mint az ujabbaknak, gondolom a driverek miatt vagy passz. Szoval azon gondolkodtam, hogy 7870 cf-et raknek ossze, dbja 55-ezer, veszek egyet plusz tapcsere, aztan amint tudok egy masikat is, egy kulfoldi review alapjan ez a konfig egy 4,6ghz-re huzott i7 ivy bridge-el 504 wattos fogyasztast produkalt terhelesen. Ez a 7870 cf szinte minden jatek tesztben hozta a ketszeres fps novekedest ami elkeni a 7970 szajat is, alig dragabban annal.
Egyenlore ez a terv.
UI: Egy jo kis tapot tudna valaki ajanlani egy ilyen konfighoz? Nem vagyok markahu most cooler master van, elotte egy enermax liberty volt elfustolt, a htpcmbe pedig corsairt vettem szoval barmi johet ami fasza es mukodik
-
-
kovsol
titán
válasz
Milka 78 #4960 üzenetére
Ezeken a képeken 6870 cf van. Amúgy a Vantage eredményt keveslem az én egy darab 6850 kártyám eredményéhez viszonyítva. Viszont 3Dmark11 ben már arányokat nézve sokkal jobb eredmény az enyémhez képest. (persze csak a Graphics Score és a GPU Score értéket nézve, mert nekem más procim van)
mutatok akkor egy hd3870 CF eredményt, hogy ne teljesen off legyen
minden teljesen alapon. [link] ez meg egy kártyával [link]
16x-4x felállásban volt hajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged