- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Csak azt nem értem minek kérdezel ha nem hiszel a tanácsnak?
A lapod alapból látvány cf-es 16/4es felosztással.
A kártyád akkor is gyenge ha csak erre van pénzed (hogy jött ez ide,hogy kinek mennyi jut az életben).
Ha meg nem gyenge akkor minek a cf (ha már személyes vonulatot adtál a témának)?
A CF vagy működik vagy nem.Örömteli felfedezés volt,hogy mind a 6870cf,mind pedig a 7870cf-em egyik kártyája lóbálta a lábát (miközben a kedvenc játék szaggatot az álltalam megálmodott beállításokon),mert a game nem támogatta a dupla karis rendszereket pedig én kifizettem a másik kártyát is.
Már a 6870 cf-em is elvérzett az 1 gb memória miatt ez előtt 2 évvel,mert hiába volt benne erő elfogyott a 1gb és csak sima fhd-ról beszélünk.
A 7870 cf-em hiába volt erős a 2 gb memória szintén elfogyott a szűrők miatt,mert nem elég ha gyors azért nézzen is ki már valahogy a játék.Persze szét is butíthatom a játékot csak akkor minek van 2 vga a gépemben?
Dupla karis rendszernek per/pill 7950/70,290/x-nek látom értelmét uhd vagy szűrő mániás fhd felhasználók részére. Ahol nem megy a cf ott a szimpla kari is elégerős.
Most meg ott tart a játékipar hogy ott ütik ahol érik a dupla karis rendszereket én is emiatt váltottam 1 erős karira.
Jobban jársz:
6870 (1gb-s ez is de még így is 40-80%-os előrelépés,mindez 20 ropiért)-6970 2gb 28 ropiért.6770 14 körül van+ezt számold le az árból.A 6970 oda vissza veri a 6770cf-et és nem is kerülne nagyon többe mint venni még egy 6770-et.
Itt húznék is vga terén egy kézit mert a procid lesz kevés ha feljebb megyek (pl 7870 alá kevés). 955 BE-t is annó 3.8-3.9 között kellett járatnom,hogy meghajtson egy húzott 6970-et(6870-hez sem árt kicsit alárugni)
Nem rosszindulatból mondtam a fentieket,de lehet már vagy 50x megtettem ezt az utat oda vissza,de ha neked cf kell akkor hajrá! -
klac
aktív tag
6770 1 GB. hoz 6750 1 GB. jó CF ben., vagy másik 6770 1 GB.
6770 - 6790 nem azonos GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest