-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
szudar90 #6601 üzenetére
Na ez is érdekes,hogy bios frissítés után gyorsabban mennek a kártyák...az év rejtélye ami nálad zajlik
energy4ever : Tudom nem jellemző,de nálam pont felborult a 6870cf->7870cf váltás után. Az akkori 2500k-m 1.320@4555mhz-n ment,de a váltás után 1.330v@4500mhz-n volt csak hajlandó menni,pedig semmi sem változott,csak eltelt fél óra a szerelés közben
-
Milka 78
nagyúr
válasz
szudar90 #6599 üzenetére
Végig és tök ugyan az a kettő,így fogyasztás terén szinte semmi különbség nincs.A sima 7870 a pitcrain xt magot jelenti nálam.Nekem Tahiti-Le magosom van amire 7950/70/280x kártyák épülnek és jóval többet esznek(bár jól lehet őket alulfeszelni),cserébe több craft van bennük.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
szudar90 #6589 üzenetére
Csak kis tuningra jó és nem komoly tuningra de am nincs baj azzal a lappal csak valamit, bár sajnos nem tudom mit, nem jól csinálsz 1 asrock 970 pro 3ban is elmegy gond nélkül egy FX 8350 igaz még csak fél éve és a gond nélkül nem teljesen igaz mert trottlingolt mint az állat mert szarul volt be állítva a lapon az, hogy hány foknál trottlingoljon és fél percenként 10 másodpercig levette a szorzót aztán megint vissza mivel ennyit kellett hűlnie pedig ekkorra már TR Macho 120 volt rajta de még ez is kevés volt arra a trottling beállításra szóval az illettő feljebb húzta venti fordulatszámát és így nem trottlingol. Egyébként valszeg ilyen 55fokra lehetett beállítva vagy én nem tudom mert prime 95 alatt is 60 fok volt max és játék közben ennél csak kevesebb lehet. Szóval trottling határt kellett volna inkább emelni de végül is egy TR Macho 120 max fordulaton sem hangos, max a szuperkényeseknek. Ennek a csávónak előtte gyári volt és az ment maxon és sem zavarta szóval neki ez nem gond.
-
-
-
energy4ever
addikt
válasz
szudar90 #6577 üzenetére
Valami valtozas?
Crossfire hogy megy? Orajel mennyire ugral?
Ismetelem amit leirtam mar: megnezed 1 kartyaval az orajel ugralast, ha ugy nem ugral, de 2 kartyaval igen, akkor amikor elkeri a VGA az aramot ami kell neki, akkor a procinak nem jut eleg. Nagyon ritkan, de elofordulhat! Azert erdemes megnezed amit mondtam! -
TaylorXIII
őstag
válasz
szudar90 #6574 üzenetére
A hőmérsékletből adódó trottling gondolom nem lehet ha majd elég feszt kap a processzorod mivel a mugen 3 csak gondoskodik majd erről. Egyébként nem kell atomstabilnak semminek sem lennie csak ne nagy ugrálások legyenek. pl az órajel kb legyen ugyanannyi mindig az fsb is és hát igazából a szorzó talán az aminek úgy nem kéne igazán változnia mikor max terhelésen van a processzor. A tuningot szerintem is egyelőre hagyjad. Előbb normál állapotában legyen már jó a processzor.
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
válasz
szudar90 #6558 üzenetére
Ajanlom a Tomb Raider 2013-mat, az kezel akar 4db GPU-t is, ott latszik rendesen az FPS javulas!
Metro Last Light benchmark nekem 30FPS 1 kartaval, 60FPS 2-vel, 79FPS 3-al. Csomo jatek van ami meg 2db kartyat kezel, de ez mas, mert neked 2db van. tapod milyen? Rakj be a gepbe egy db VGA-t, kosd ra a tap egyik reszet, majd ellenorizd! Huzd le a kabeleket, dugd ra azokat, amelyeket a 2. VGA-ra dugnal. Hatha kontaktos a tapod. -
-
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged