- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem valami virus akar ez lenni, ami befeszkeli magat ATIxx nevu file-okba?
Driver telepitesnel egyfolytaban a kekhalallal szivtam. Felment a driver, ujraindit, majd kekhalal. Kov indulasnal mintha nem is telepult volna semmi sem fel, driver hiba, stb...
-
priti
addikt
Én nemtom úgy szénné húzni az i7 860-at (vízhűtéssel) hogy ne procilimites legyek a BF4-ben egy 6870X2-vel. Vicc.
Ez a játék retek módon van megírva. Alacsonyabb CPU órajel, de bekapcsolt HT mellett sokkal lassabb, mint magasabb CPU órajellel HT nélkül. 4GHz-en már teljesen kisimul, rohangászhatok meg foroghatok a legdurvább helyeken és meg sem reccen úgy hogy a VGA-hoz hozzá sem nyúltam, teljesen gyári értéken megy.
Alap CPU órajel+HT-vel meg állok egy háztetőn és már attól akad zoom-oláskor, ha rámlőnek, ha elkezdek futkosni meg forogni beszaggat, de a szó szoros értelmében egy i7 860-al, szégyen ... és akkor nyomják hozzá az új VGA sorozatokat, de hova? procilimííííít -
Whit3Rav3n
senior tag
Ha csak vga-t terhelö effektek kikapcsolása nem ad +fps-t akkor tényleg cpu limited van. Még azt is tesztelheted hogy kicsit lejjebb veszed a cpu órajelet és akkor arányosan csökkennie kell az fps-nek
A kihasználtság mérést nem lehet 100%-os bizonyítéknak venni mert nem olyan egyszerü kimutatni a valós kihasználtságot amiatt hogy a gpu meg cpu nem csak egy részböl áll és több helyen keletkezhet limit.
A ram-ban azért mutat olyan sokat mert amd-nél ha több kártyád van akkor az összes kártya ram kihasználtságát összeadja. A valós ram használat a mutatott érték elosztva a vga-k számával.
-
Milka 78
nagyúr
Elméletileg úgy tudod kiszúrni a cpu limitet ha monitorozod a magok kihasználtságát és közben nézed a vga-k kihasználtságát(mindkettőt tudod az AB-ben monitorozni).
Tipikus procilimit ha a magok 90% körül vagy fölötte és a vgak mondjuk 50-60-70%-on lóbálják a lábukat.
Az utóbbi valami hiba lehet,mert ugye 3 gb-ből nem használhat 3.6-et és ha jól tudom nem is eszik annyit a játék,de most csak tippelek. -
Milka 78
nagyúr
Nekem alapon 5 fok,de amikor húzóm őket és terhelem 12-15 fok is van a felső javára(gondolkodok is egy hűtő cserén,mert nem bírom hűteni),pedig 2x12-es van az oldallapon rájuk állítva+ a felső kari nyákjának a hátára is rádobtam egy 12-est(7870 Tahiti-le,gyenge hűtéssel szerelve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest