- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Nem fog ártani az biztos.Általában 10 fokkal melegebb a felső kártya,de nálad szűkösebb lesz a hely.Igazából ez akkor fog kiderülni amikor beüzemeled és ráengedsz egy tartósabb Heaven tesztet.Én ma bontottam szét a két kártyámat,újrapasztáztam és a felső kártya tetejére a gpu-hoz ráapplikáltam egy 8cm-es ventit.Így elég rendesen javult a helyzet.
duc : Na igen ezt bele sem számoltam,mert mindig két tök egyforma kártyáim voltak.Én addig faragtam a hűtést amíg idle-be a felső kártya 1-2 fokkal hűvösebb lett
,de 100%-os terhelésen is csak 2-3 fokkal melegebb a felső kártya.Ahhoz képest,hogy +12-14 fokról indultam nem is rossz.Én meg azt sasoltam,hogy melyik a hűvösebb kártya egymagában és az került felülre
-
Milka 78
nagyúr
Ja és készülj fel,hogy a felső kártya rendesen melegedni fog,mert az alsó felfűti a felső kártyát és nálad baromi közel lesz a 2 vga.Sajnos a lapod nem a legideálisabb cf-hez,mert ugye m-atx,így a két kártya közt alig lesz 1 cm.Ideális esetben 1 slotnyi hely kellene.Ha nagyon melegszik,ékeld ki a két kártyát(ésszel),hogy a felső kapjon levegőt és nem árt ha van oldalapi venti is,hogy nyomjon egy kis luftot a karikra.Nekem atx lapom(van normális távolság a 2 vga közt+2x12-es oldal venti) van és pont ma szívtam a hőfokokkal,igaz meg is tudtam oldani.
-
proci985
MODERÁTOR
16-4nél az a kérdés pciE 1.1, 2.0 vagy 3.0. 1.1 egy 6670szintű kártyának is kevés lehet, 2.0 adott esetben csak pár százalékos vesztést jelent. de érdemesebb megnézni konkrét tesztet adott beállítások mellett az adott kártyával.
vagy ha megvan a lap, akkor át tudod rakni a másik helyre a videokártyát és egyszerűen megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest