-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Azon kartyw cf-be kotese mely alapbol nem viszi a jatekokat 28FPS-el minimum, nem ajanlott.
Jatekonkent eltero lehet az FPS, akar meg fps csokkenes is lehet valahol. Korabban felsoroltam neked miert is nem ajanlott.
Jobban jarnal mar egy db R9 280-al. Olvass vissza a temaba, elege jartas vagyok cf-ben, de ha igyse hiszel nekem, akkor: Ki szerint ajanlott 2db R7 260Xet cf-be kotni(OC, 1GB)? -
energy4ever
addikt
FPS 80-100% plusz. A GB nem adodik ossze. Veszel CF-nel igy mukodik 1GB+2GB=1GB.
Mindig a legkisebb kartya vramja a meghatarozo. Tehat hiaba veszel nagyobbat a kisebb lesz a tenyleges.
Hogy miert nem adodik ossze? Egyszeru. Mind a ket kartyanak kell memoria amin tud dolgozni. -
energy4ever
addikt
Na ez az a szint amit mar nem erdemes crossfirebe kotni.
1GB nagyon keves. R7, vagyis nem jatekra van tervezve. 30FPS-el nem viszi a mai jatekokat, igy crossfireben 45FPS lesz kb, ami ugy lagholna, meg ilyenek, hogy szemmel nezve csak rosszabbodna a helyzet.
Nemtudom pontosan ez melyik kartta atnevezve. De barmelyik 260-as karival osszekotheto, az biztos. -
Milka 78
nagyúr
Mint fent is kifejtettem,elérhetsz vele pluszt ha múködik a cf,de FHD-ban mondjuk a Tomb Raider alatt a 7870cf em alol elfogyott a 2gb ram ha minden maxra toltam.Az 1gb már 2 éve is határ eset volt,de most van olyan jàték ami 3 gb-t is felemészt.Én most is tartom magam ahoz az elvhez,hogy cf-ből 2 erős kártyàt van értelem összekötni,mondjuk 7950cf,màr elég ütős.Ez alá már nem mennék,főleg,hogy egy R9 290-et el lehet csípni 85 ropiért.
-
CirrMee
addikt
Ha a busz szélességére céloztál azzal a 128 és 256 -os értékkel (byte -ban számolva), akkor az átszámolva 1024 illetve 2048 bit széles (mivel a busz szélességét bit -ben adják meg byte helyett), ami nem túl gyakori konstrukció a piacon. Az legalább hót ziher, hogy ilyen nem létezik crossfire csatival, és ilyen Radeon sem létezik még...
-
Milka 78
nagyúr
Ha minden rendben van a cf támogatással akkor 90% felett is lehet,ha meg nem használja a játék a cf-et akkor 0.
Minőségi egy ágas 600 simán jó lehet(adatlapod töltsd ki,mert lövésünk sincs milyen géped van).Nem adódik össze semmi sem a cf alatt viszont mondhatni dualba fognak menni(nagyon leegyszerűsítve).
Többet érnél egy erős kártyával,mondjuk egy 7950-el,ráadásul az 1 gb ram édes kevés fhd-ban cf alá.Hiába lesz több craft el fog fogyni a vram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged