- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Olajka02 #6335 üzenetére
Üdv
Olajka.
a hétvégén beüzemeltem két hd 5770 karit, de ugyanabba a hibába futottam, mint te, óráig görcsölve velük
egyszer csak elindult a cf és azóta is megy.
sajnos ami tapasztalok az az hogy a felső kari sokkal jobba megy mint az alsó
ez miatt az alábbi értékeket kapomés lehet hülyeség amit kérdezek, de nem baj az hogy egyik kisebb teljesítményen megy mint a másik?
a hőmérsékleteken látszik is.
valamint hogy terhelésnél az egyik kari felmegy akár 90 fokra is
okés a hűtések nagyon közel vannak egymáshoz
és ezért a felső kari nem tudja hova leadni a hőt.
de akkor is nem gáz hogy így működnek a kártyák?
semmit nem állítottam be, csak a catalyst-ben engedélyeztem a cf-et
sokkal jobb lesz a teljesítmény is, no meg a kép is sokkal szebb
de ez a működés, normális?
avagy valaki akinek van tanácsa, szivesen venném -
KraX
őstag
válasz
Olajka02 #6332 üzenetére
Koszi szepen a valaszt! Gondoltam, hogy macerasabb beallitani mint egy egy kartyas rendszert es valoban.
Ami jo dolog bar nem tartozik szorosan ide, hogy siman undervololtam a 7850 oc-mat -10%-al es ugy nez ki stabil ezzel a feszultseggel is. Ha a masik kartyat is alul lehetne feszelni az super lenne. Gondolom a ket kartya foleg a felso gondolom melegszik mint a veszedelem es ezert hangosabb is. Ebben a melegben nem mentek alulfeszelve feljebb a ventik 20%-os furdulatnal.
-
KraX
őstag
válasz
Olajka02 #6324 üzenetére
Koszi a kommentet. Igen a te peldad is visszatartott, hogy nem teljesen arrol van itt szo hogy bepattintom a masodik kartyat es kesz is. Raadasul plusz zaj, ho, energia. Most mobilrol vagyok, nem nezek utana de ket 7850 siman hozhatja egy 7790 ghz edition fogyasztas ertekeit max loadon. Javitsatok ki ha tevednek. Nem volt meg multi gpu-s rendszerem ezert nincs tapasztalatom a temaban, csak azert kerdezem mert ez a legolcsobb eros upgrade, de kicsit odzkodom tole.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Olajka02 #6317 üzenetére
Esetleg próbáld meg egy másik topikban is megkérdezni. Igen kevesen válaszoltak neked meg elég ritkán is kérdeznek itt. Talán itt is megkérdezhetnéd:http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_4/friss.html csak linkeld be ezt a topicot, és írd le, hogy olvassák el az itt lévő eddigi tanácsokat és reagálásaidat, hogy ne mondjanak olyat amit már próbáltál.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Olajka02 #6316 üzenetére
Nem akarom teleszemetelni a hozzászólás folyamot, de...
Tejes letargiában olvasgatom a fórumot a témával kapcsolatban, erre egyszer csak kék halál....
Nemrég raktam újra a rendszert és ezt már csinálta egyszer-kétszer az elmúlt hónapokban, de azt hittem rá, hogy az egyik frissítésnél a windosnál baszarintódott el valami...Lehet hogy hibás az alaplapom????
Mivel tudom tesztelni?A válaszokat előre is köszi.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Olajka02 #6313 üzenetére
A régi driverrel a Furmarkot teljes képernyőn indítottad,mert ahhoz,hogy mindkét kártyát megmozgassa úgy kell indítani.Én pl belefutottam egy olyan Kombustorba ami az istenért sem akarta meghajtani a második kártyát...Teszteld le régebbi driverrel Heaven bench alatt és közbe monitorozd(GPU-Z,MSI AB),hogy megy e mindkét kártya.Nekem volt pl. olyan problémám,hogy a 6870-es az istenért sem ment 16/4-es felosztásba(bár régebbi deszka volt)tehát a lapot sem zárnám ki. Amúgy szép kis sztori elég tanácstalan vagyok én is.
-
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest