- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
TaylorXIII #6737 üzenetére
Értem,akkor nem piszkálok bele,végül is a 775-ös 4 magos(Q8200-hoz) konfigomhoz elég nagy előre lépés a mostani,és sokkal jobban visz mindent,meg a játékoknál is több mint 2x-es az FPS növekedés 1280x1024-en mindent maxra véve!
-
válasz
TaylorXIII #6727 üzenetére
leszedtem de azthittem csak egy tesztprogi
-
csori23
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6721 üzenetére
Igen ,probáltam a BF3-atis és ott is ugyan az a gond volt. 20 fpssel kevesebb volt mint 1 karival.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TaylorXIII #6719 üzenetére
-
csori23
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6695 üzenetére
Én azért ruháztam be CF-be mert Eyefinity-ben tolom, és kellett a 3 monitorhoz a kakaó. Ez azt jelenti hogy jelenleg amit használok az 6048x1080. akkor probáljak majd más felbontást azokban a játékokban amivel ebben a felbontásban nem megy?
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
TaylorXIII #6613 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyértelmü, az utóbbi idöben azért voltak valamivel halkabbak egyes dual kártyák mert órajel meg feszcsökkentéssel kevesebbet fogyasztottak de emiatt lassabbak is voltak. Hüteni nyilván valóan egyszerübb 2 single kártyát mint 1 dual kártyát mert nagyobb hütöfelület jut egy gpu-ra. Szóval azonos tuning/fogyaztás mellett 2 single kártya inkább halkabb lesz a jobb hütés miatt.
-
szudar90
csendes tag
válasz
TaylorXIII #6569 üzenetére
Dehogynem ugrál :S ugrál ott minden :\ , core speed, core voltage, multiplier... ezek esnek le nagyon
-
szudar90
csendes tag
válasz
TaylorXIII #6566 üzenetére
A procit nemigazán... mivel kellene ? és h látom ha vmi nem jó ?
-
szudar90
csendes tag
válasz
TaylorXIII #6563 üzenetére
Hát úgy állítottam be overdrive-ba és afterburner-ben is, még a memória órajalet is.
-
AGE-T
őstag
válasz
TaylorXIII #6525 üzenetére
Már belenyugodtam, nem hiszem, hogy plusz 50Hz annyi pluszt adna, hogy megérné "forralni" a kártyákat...
-
AGE-T
őstag
válasz
TaylorXIII #6523 üzenetére
Mindent lehet, Vram, Gpu. CDC 1256 MV, MVDDC 1500. Most levettem az oldalát, megnöveltem a két kártya közötti távolságok (kitámasztottam egy törpös dominóval, nem feszül nagyon
), plusz az egyik vinyót kivettem a front ventilátor útjából (ez fújja befelé a levegőt). így most nyertem 15 fokot. Szerintem elég lesz a plusz egy ventilátor, az oldalára.
Fájna, ha lapot is kellene cserélni, mivel még 1366-os foglalattal dolgozom. Így már egy proc csere is kellene. Vagy a még most is drága, asus rampage III formulát kellene beszereznem. Ennek pedig nem sok értelmét látom. Most egy GA X58 UD rev 2 van bent. Az nagyon fáj, ha a 8x-os slotba kerül a kártya?
-
energy4ever
addikt
válasz
TaylorXIII #6514 üzenetére
Igen, 3db referencia 6970!
-
drlovi
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6485 üzenetére
sajna már nem annyit a 6870, aprón ilyen 23-24K ért már találni.
-
Rick3D
senior tag
válasz
Azon is gondolkodtam hogy kihúzom még ezzel a kártyával egy maximum 2 évig és majd akkor veszek újat ha már az egész rendszerem totál elvault lesz és akkor egy teljesen új high end config. Nem tudom mi érné meg egyenlőre mivel a gondot a technika ultra gyors fejlődése jelenti.Az alaplapomból még van hátra 13650óra üzemidő lehet azt még megvárom. Szerinted?
-
Rick3D
senior tag
válasz
most cakum pak le vagyok égve kártyára 40k-m van össz vissz ebbe az eladom a cuccokat dologba már rohadtul belefáradtam az a gond :/ Viszont köszi a válaszokat sokat segítettél. Egyébként 7970el már szemezgetek mióta kidobták nagyon kis cuki
és ha már 7970 akkor már 2db kéne
azé legyen mivel űzni !
-
-
Rick3D
senior tag
válasz
TaylorXIII #6481 üzenetére
Köszönöm a választ viszont nagy kár
Esetleg valami tipp hogy megérné most vennem még 1 db 6870 et vagy várjam meg míg kidobnak egy új szériát a piacra? később munkára is kellene a vga. -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
TaylorXIII #6457 üzenetére
-.-"
Nem értem miért kell "kiabálni".
Elolvastam.
Csak éppen nem jegyeztem meg külön, hogy "mint a felettem lévő hsz. is mutatja".
Csak megerősítettem, hogy igen támogatott mert a dobozon is rajta van.
Olvasok mielőtt írok. -.-"
Kezd szar lenni ez a fórum is. -
mqm
senior tag
válasz
TaylorXIII #6429 üzenetére
Valami HKC 350w van rá írva. Haverom nagyanyja azt mondta elég lesz a mostani gépembe!
Jól van csak hülyültem. FSP raider 550 a tápom a kártyának memoria hibája volt azért ment a levesbe. -
mqm
senior tag
válasz
TaylorXIII #6427 üzenetére
Az a 760 oc mar elhalalozott. 2 nap utan megmutatkozott a Giga marka.
A lapot meg cserelnem egyertelmuen ,tudom hogy nem a legjobb cf-re. A kerdes itt ,hogy olcsobban kijonne ket kisebb tudasu kartya mint egy 7970 esetleg.
Amugy meg 760 oc kb egy szinten mozog a 7950 be-kel.
Ha a cf dolog nem fog meg akkor 7950 BE lesz a kovi kartya. 3gb ram es dx11.1 miatt , kell a a plusz ram bf4-re. -
Olajka02
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6318 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Megpróbálom.Üdv: Olaj
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6309 üzenetére
Csak a lustaság miatt lehet, de majd holnap melóhelyen kitöltöm.
CPU szorzó állítással 3,8 ghz-ig stabil. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
TaylorXIII #6304 üzenetére
Alaplap: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Processzor: AMD Phenom II X2 550 (4 magosítva)
SSD: KINGSTON SVP100S296G ATA Device (96 GB, SATA-II)
HDD: WDC WD15EARS-00MVWB0 (1500 GB, SATA-II)
HDD 2: WDC WD15EARS-00MVWB0 (1500 GB, SATA-II)
HDD 3: WDC WD15EARS-00MVWB0 (1500 GB, SATA-II)
HDD 4: WDC WD5000AADS-00M2B0 (500 GB, SATA-II)
HDD 5: WDC WD5001AALS-00L3B2 (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Táp: Corsair HX750 (750w)
VGA: Ati Radeon 5850 Toxic Vapor-X Sapphire
RAM 1:2 GB DDR3-1600 DDR3 Kingmax
RAM 2:4 GB DDR3-1600 DDR3 Kingmax
RAM 3:2 GB DDR3-1600 DDR3 Kingmax
RAM 4:4 GB DDR3-1600 DDR3 Kingmax
Monitor: Dell UltraSharp U2312HM 23"
Ház: Thermaltake ARMOR A60És fullhdba egy monitor szeretném használni.
-
TeeBeee
tag
válasz
TaylorXIII #6302 üzenetére
1. Úgy látom tényleg nem nagy a különbség, mégis egy jobb lap talán jobb befektetés (X8/X8)
2. Az ajánlatod nem s1150 hanem s1155, vagyis a 4.gen procihoz nem oké. (ha már váltok, talán a jövőre nézve jobb az újabb Socket, de persze ki tudja, lehet később megint módosítanak és akkor megint nem jó a lapom a későbbi procikhoz). Amit kinéztem: [GIGABYTE Z87MX-D3H]
ez azt írja CF-ben X16/X8
3. Ez oké.
4. HD7870 nem egy nagy előrelépés a 6870-hez képest, ráadásul 3 monitort vinni. A fogyasztás és a zaj az már tényleg más tényező, ebben igazad van.
5. fullHD monitorok, de nem ragaszkodom a 3*1920x1080-hoz, elég nekem a 3*1680x1050 is.
a programok pedig: rFactor, rFactor2, Race07, netKarPRO, és a nemsokára megjelenő Assetto Corsa
magyarul engem nem érdekel hogy BF3 vagy Crysis vagy hasonlók majd csak 1db 24" monitoron fog menni szépenAmúgy nagyon köszi a gyors választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TaylorXIII #6295 üzenetére
CF profil az nem CF driver.
CF profil nélkül is működik a CF. Ez csak optimalizálást tartalmaz egyes játékokhoz. -
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
TaylorXIII #6273 üzenetére
A válasz egyszerü hogy mikor jó az amd 8000 és mikor nem. Olyan game-ekben ahol rossz a multicore támogatás és leginkább 1 szálon megy a számolás sokkal lassabb mint az intel mert ugye 8 magon hozza optimális esetben azt amit egy intel 4 magon hoz. Olyan game-ekben amiben van jó 8 mag és multicore támogatás ott fel tud érni az intel szintjére. Jelenleg még sok game tartozik abba a kategóriába hogy leginkább 1 szálon megy a számítások nagy része ezért nem ajánlott gyors vga vagy cf mellé mert ilyen game-ekben elég durván limitálni tud, szóval elég egyenetlen lesz a gép játékteljesítménye. Magasabb felbontás nem feltétlen a megoldás mert ha cpu limit miatt beesik az fps 25fps-re pl akkor nem feltétlen az a megoldás hogy úgy felhúzzuk a grafot hogy a game maga gpu limit miatt ne menjen 25 fps-el sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TaylorXIII #6172 üzenetére
Így van.
Az a baj, hogy összehasonlító tesztet nem csináltam, mert nincs időm rá, hogy tesztelgessek.
Az átlagos sebességkülönbség szerintem úgy ~20-30% körülire mondható. 1 kártyához képest mindenképp gyorsulni fog a grafikus teljesítmény 16/4-ben. Erre találsz a blogom-ban tesztet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TaylorXIII #6170 üzenetére
Szia!
Ha a 7770-ből indulok ki, akkor néhol 30-40%-os gyorsulás jött a 16/16-tal a 16/4-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest