- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
Apollo_21 #7207 üzenetére
Minek kerdezel itt, ha utana belekotsz az emberekbe? Ha nezegeted a topikot latod, hogy en, meg a masik kolega szokott segiteni masoknak cf-ben. Lqtod azt is, hogy rengeteg kerdest megvalaszoltunk. Erre meg nem hiszed el. Te bajod.
Amugy meg lehet, az a gondod, hogy mind a ket alaplapod az asztalon van, es nem a gepedbe.Imadom mikor valaki mar ket csucskategorias kartyanal tart, de a tapra sajnal 10ezer ft-ot.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Apollo_21 #7200 üzenetére
Nekem minden vga cserénél változott a cpu beállításom. 6870cf->7870cf 2500k@4.5ghz 1.320-ról 1.340-ra.
290->290x 3570k @ 4.5 1.320v-ről le kellett vennem 4545 1.280v-re.
Ha kéket dob nézd meg a hiba kódot,nekem is onnan esett le.
CCC-ben is tudod manuálisan állítani az órajeleket.Overdrive-ban ki tudod választani a kártyát.
A tápod is a határon táncol.Nekem a 3570k+7870cf-hez alul kelett feszelnem a karikat hogy beleférjen a 650-es A Data (átmatricázott TX650) tápomba,pedig az 635v-t adott le. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7199 üzenetére
Nem akarja a tutit
Sikerült egy merevlemez hibára is rálelni...kontaktos a kábel..+ a 7970 Vapor..úgynéz ki nemakarja ezt az egészet, mert ha az is bent van kékhalál..
Sztem ennyit a csoda Cf-ről
Azért ahol toltam velük 1-2napot...jóvolt látni h miként is hozza a +-tCrysis3ban jó volt látni h tudja max graffal tartani azt a piszok sok 55öt
Vagy h az überoptimálisan összedobott WD-ba a játszható szintet..vagy csak egyszerűen nemvolt gond hogy a grid autósportba leesik az fps 70ről 40re..mert nem 70ről indultunk hanem vagy 130ról, és így nemesett annyira be...
Sajnálom az egészet..még futok is rá pár kört mert épp sikerült belőni őket 1órajelre..
1075/1400on mentek...aztán egyszer csak páff kékhalál
Most vmiért a gép a proci tuningal sincs kiegyezve..úgyh sztem Bios reset...hibás kábel kicserél..vagy lekötöm azt az eszközt, aztán új win fel.. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7195 üzenetére
Pl most azt csinálta..hogy az 1100/1150boost /1600as Toxic órajeleit letette a beállított 1000/1400-re..a kis Vapor-X et ami miatt visszakellene vegyem a Toxic-ot..feltette 925/1375ről a Toxic gyári órajelre 1150/1600ra amit tuti nembír..
Esetleg 1esével atiflash-al írjam át? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Apollo_21 #7185 üzenetére
Jaja ulps off,de pl nálam amikor a feszhez nyúltam ki is fagyott ha bekapcsolva volt (tehát tuningnál alap a kikapcsolás). Nálad még a Zero Core is bejátszhatott azért is lőtte ki a ventit (nálam pl az életben nem ment a ZC még ha akartam sem)
Csak nyugodtan a tesztel,nem hajta tatár -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7184 üzenetére
Írtam a vga-s topicba..mint később utánna sikerült olvasni..ala "Google a barátom"
Nem kellett volna nyavajogni ugyanis az ULPS aktív volt ami lekapcsolja a 2. kártyát ha nincs rá szükség..
Mostmár csodásan muzsikálnak együtt, nincs gond, nemkapcsol le. Hőfokok is nagyjából rendben vannak, kis finomítás még ráfog férni de úgynézki ez lesz a végleges felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest