-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7208 üzenetére
Akkor hogy ma is "kötekedjek" pedig csak leírtam h másik lapban így jól ment...de ha ez kötekedés. A másik, nem sajnálok se 10et se 20at, kb másfél éve ha megvan a táp és bőven 20felett volt.
-
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7206 üzenetére
Mindkét lap ittvan az asztalon..mindenük egyezik...a formula annyiban más h van wifi és 1-2extra...kézikönyv és weboldal szerint sincs különbség..de ez most mind1...
Kezd körvonalazódni a 7970 biosának hibája sztem ugyanis kék halált dob amint bekerül a gépbe...
csökkentett módba gyári biost nemtudok ráírni..tehát egyelőre halott..atiwinflash nemmegy mert nemlehet rendszergazda jogot kérni csökkentett módban. -
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7204 üzenetére
Lehet hogy kevés...de kérdem én, ha a maximus V gene-ben úgyh az matx lap, tehát else fértek normálisan ment jó fél-napig, akkor az V formulába ami annyiba más h atx méretű már nem?
-
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7201 üzenetére
Corsair GS600
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7199 üzenetére
Nem akarja a tutit
Sikerült egy merevlemez hibára is rálelni...kontaktos a kábel..+ a 7970 Vapor..úgynéz ki nemakarja ezt az egészet, mert ha az is bent van kékhalál..
Sztem ennyit a csoda Cf-ről
Azért ahol toltam velük 1-2napot...jóvolt látni h miként is hozza a +-tCrysis3ban jó volt látni h tudja max graffal tartani azt a piszok sok 55öt
Vagy h az überoptimálisan összedobott WD-ba a játszható szintet..vagy csak egyszerűen nemvolt gond hogy a grid autósportba leesik az fps 70ről 40re..mert nem 70ről indultunk hanem vagy 130ról, és így nemesett annyira be...
Sajnálom az egészet..még futok is rá pár kört mert épp sikerült belőni őket 1órajelre..
1075/1400on mentek...aztán egyszer csak páff kékhalál
Most vmiért a gép a proci tuningal sincs kiegyezve..úgyh sztem Bios reset...hibás kábel kicserél..vagy lekötöm azt az eszközt, aztán új win fel.. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7195 üzenetére
Pl most azt csinálta..hogy az 1100/1150boost /1600as Toxic órajeleit letette a beállított 1000/1400-re..a kis Vapor-X et ami miatt visszakellene vegyem a Toxic-ot..feltette 925/1375ről a Toxic gyári órajelre 1150/1600ra amit tuti nembír..
Esetleg 1esével atiflash-al írjam át? -
Apollo_21
addikt
Az összes Bench-et lefuttatom, kíváncsi vagyok hogy mennyire egyeznek...
Proci most is 4,5re húzva vízzel hűtve..a Toxic 1100/1600on a Vapor-X 1000/1400on..vmiért nem hozza szinkronba a Gpu tweak. Memória Hyper X Genesis 1600as 2133on... -
Apollo_21
addikt
Na itt..Anti aliasting bekapcsolva akkor 70fps cf-el, ha kikapcs akkor jön a múltkori eredmény..wtf..
-
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7189 üzenetére
Vmiért nemtudom elérni a múltkori eredményt..minden máshol csontra ugyanannyi, de TR-nél vmiért a fele...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #7184 üzenetére
Írtam a vga-s topicba..mint később utánna sikerült olvasni..ala "Google a barátom"
Nem kellett volna nyavajogni ugyanis az ULPS aktív volt ami lekapcsolja a 2. kártyát ha nincs rá szükség..
Mostmár csodásan muzsikálnak együtt, nincs gond, nemkapcsol le. Hőfokok is nagyjából rendben vannak, kis finomítás még ráfog férni de úgynézki ez lesz a végleges felállás. -
Apollo_21
addikt
Hali!
Beszereztem végre egy normális lapot...az szokványos dolog hogy a 2. vga ventijét lekapcsolja a gép?
Illetve amit nemrég írtam 1-2napja hogy a furmark és 1-2progi nemjelez vissza értékeket a 2.kártyáról?
De kiírja h 2vga cards detected Cf enabled...
Viszont! Ami fontos lehet..brutál leesik az fps és akadozik pl a Heaven..vagyis akadozott
Sztem a táp csírke a dologhoz.. -
Apollo_21
addikt
Hali ismét...lett másik lapom és friss Win7-em..cf-hez mindent ugyanúgy tettem fel ahogy kell..a gép látja..engedélyezve van..namost!
A gpu tweak szerint ha átkapcsolok mondjuk a 2es vga-ról az 1es-re h monitorozzon..akkor a váltás pillanatába kijelzi az aktuális állapotot majd mindent 0-nak mutat..ha a másikra váltok azt mutatja...wtf-ot csináljak? -
Apollo_21
addikt
Egyenlőre nincs meg még minden eredmény
A két kártya gyártója egyezik...
Sapphire lett mindkettő, az egyik egy HD7970 Vapor-X 3Gb
A másik pedig egy nemrég szerzett R9 280X Toxic OC 3Gb
Sajnos mATX lap révén..a két kártya között csak 3-4mm hely van, úgyh viszonylag hamar ugrik fel a Toxic hőfoka..ezért eléggé butítani kellett.. most 1000/1250-en megy mindkettő fix 60% ventivel.
Amúgy a Vapor-X 925/1375 míg a Toxic 1050/1600-as órajellel üzemelne. -
Apollo_21
addikt
válasz
energy4ever #7169 üzenetére
Ez volna az Underworld?
Illetve ha jól tudom neked volt jópár, brutál cf-ed
Esetleg tudnál linkelni pár eredményt..? -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Cf bench-re milyen progik ajánlottak? Nem furmark-ra gondolok..azt a kártyák jelen pillanatban nem bírnák ki.
Túl kicsi a helyem...lap csere elött állok, de esetleg Heaven vagy vmi beépített játék bench ami tudatná velem hogy jobb vagy ugyanolyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged