Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz chosa921 #6744 üzenetére

Nagyjából 30%-ot tud ráverni a 7870cf,már ha minden feltétel teljesül és jók a driverek.Pl. én az ETS2-vel szívok,mert ugyan van két agyig rántott karim,de a cf-et még hírből sem támogatja és az egyik karim csak lóbálja a lábát a levegőben.BF4 Multi alatt is szívnak vele és ez így is marad amíg a játék fejlesztő nem ad ki egy használható javítást hozzá(ami meg lesz,de várni kell rá).Ugyan akkor Tomb Raider,Bioshock Infinite és az FC3 alatt meg baromi jól mennek a karik,mert már kiforrt a játék és az összes nyűgjük javítva lettek.
    Kártyát sajnos nem tudok ajánlani,így azt kérdezd meg a kártya fórumában,de úgy hallom a 7970 jobb választás mint a X280(hiába átnevezett termék),elég sokan szívnak velük és a drivereket szidják.

• Milka 78

nagyúr

válasz chosa921 #6742 üzenetére

A táppal egy kicsit a határon lennél,ráadásul nem is egybe ágas amiből lehetnek kellemetlenségek(bár nem megoldhatatlan). Persze alulfeszelheted a kártyákat és akkor tuti elég lesz.Ha működik akkor okés,de ha nem akkor egy egybe ágas legalább 650-es,márkás tápra cserélnék(nekem is éppen elég a 650,bár nekem 7870 Tahiti-le-im vannak és bizony alul is kellett feszelnem,bár még így is minden húzva van).
    Ami a fő gond,hogy a lapod nem éppen jó CF-hez.A 16/4 nem jó ilyen szintű karikhoz(gondolok itt a PCIE2 4x-es sávra ami kevés a 7870-es szintű kártyáknak.). Minimum PCIE2 8/8 kell egy ilyen rendszernek,de én a PCIE3 8/8-ból is tudtam kicsit profitálni.
    A procit sem tartom éppen ideálisnak,mert lesz pár játékban masszív CPU limited(BF3 multi alá kevés lesz a CF kihajtásához).
    Összességében lapot kéne cserélned(mondjuk egy Z77 Extreme3 már tudja a PCIE3 8/8-at) és opcionálisan tápot(COOLERMASTER GX 650W RS-650-ACAA-D3) ha nem működne vagy nem bírná a strapát és egy 3570k sem ártana,de valami olyasmit kéne összehoznod mint az én gépem(nem a márkákra gondolok inkább a paraméterekre). Jelen esetben jobban járnál egy 7970-essel és akkor semmit sem kell cserélned,csak eladod a jelenlegi kártyát.

Új hozzászólás Aktív témák