- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Dettó
Szépek ezek a 16/4-es tesztek csak egy ruppót nem érnek
Nálam is olyan mikroakadás volt,hogy öröm volt nézni.Gondolkodtam ,hogy az akkori lapom volt tré,de a mostani lappal is tudtam reprodukálni a 16/4-es felosztást.Legjobban a vram hiányához tudnám hasonlítani amikor mikroakad a kép.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Milka 78
nagyúr
Lehet elhagyott az erő???
Este megnézem,mert az most nem rémlik.Viszont a régi gépemnél is jelen volt ugyan ez.Nem is értem,hogy mi ez
Volt olyan problémám,hogy a ház földelésénél a konnektoron keresztül feljött valami zavar,de az mindig jelen volt és nem csak játékoknál.Rendesen zavarja a szemem és olyan mintha a kép hullámozna kicsit.Tiszta tengeribeteg vagyok tőle
-
simi762
tag
Most csináltam egy kis tesztet, meg egy kis méricskélést.
A vanatage futtatása alatt a wattméter max 420W-ot mutatott,ami yavartalanul le is futott.
Utána felmentem a cod6 szerverre, ott már 425 Wolt a max, de kb 5 perc után jött a halál.
Valaki mondja meg nekem, hogy hol kell kikapcsolni a CF-et, mert Én a catalzst centerben nem tudom kikapcsolni, csak azt mutatja, hogy be van kapcsolva, de kikapcsolási lehetőségem nincs.
Köszike!
Simi -
prokxy
veterán
Szia!
Nálam ugyanez a helyzet, pont ez, csak 6850 CF-fel. Csak a BFBC2 ilyen, minden más ok.
Megoldás úgy csináltam, h - mivel ezzel játszom legtöbbet - letiltottam CF-et és ha mással tolom, ami igényelné, akkor engedélyezem. Ez volt nekem a legegyszerűbb.
11.9-ces drivert "ajánl" a sapphire a mi kártyánkhoz, amivel megy rendesen, elvileg. /ennek nagy nehezen utánajártam; a sapphire oldalán,a hol a kártyád kiválasztod, ott le tod a drivert szedni/
Patchelés nem segít, nekem a legújabb van fent, sőt ezt minden induláskor ellenőrzi.
Legújabb CAP fent, Catalyst-hez hozzá sem nyúltam, alapértelmezett minden, a kártya húzva nincs, a proci, ram igen.Még a 11.9-et nem próbáltam, mindig győzött az, h elég ehhez 1 kártya is.
/lustaság/ Ha kipróbálod, írd meg lécci!Krisz
-
Zoo123
senior tag
1. frissítsd a játékot a legújabb változatra (patcheld fel).
1.5 A catalysthoz feltetted a legújabb, hozzávaló CAP-ot (Catalyst Application Profiles) is?
2. A catalystban állíts mindent alapértelmezettre, ha ez nem segít akkor keresd meg azt a drivert amivel hiba nélkül működik, ez lehet akár egy évvel ezelötti változat is!
Rendkívül időigényes, de ha zavar akkor nem nagyon tehetsz mást.
3. Tiltsd le a crossfire-t és akkor nem villog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Epic Games
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest