-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion
üzenetére
Hogyne adna a pluszegysor semmit? Ad lehetőséget pár óra szórakozásra, amit BÁRMIKOR "beválthatsz". Jóesetben csak 'curated' soraid vannak, amit magadnak válogattál össze - a gamepassos 'ömleny' meg kitudja miket tartalmaz (ez persze néha előny is lehet, ha meglepetésre vágysz - én pl soha).
Elmondani nem tudom, hányszor jártam úgy, hogy kikerült a "betárazott" gamepass cím a kínálatból. Mint talán sokaknak, nekem is végtelen+1 játék van a fejemben a backlogomban és a gamepass PLUSZ játék-forrásként 1-1 alkalommal segített elkerülni vásárlást, de hogy egy libraryt kiváltson? Abszurd, dehogyis.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest