- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Crytek #10429 üzenetére
Csak a GTA V részre reagálnék (a többire szerintem felesleges): jelenleg majdnem 1 milliárd dollár bevételnél jár a GTA: O, így a kiszivárgott tervek szerint évekkel eltolták a következő részt, helyette DLC-k és fizetős kiegek jönnek, így nagy reményt ne fűzz ahhoz, hogy mostanában (a következő években) bundle-ben látod.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Crytek #10421 üzenetére
Ha jól gondolom akkor a Total Wart megtartottad, tehát annak az árát le is írhatod szépen a veszteségedből. Plusz azt sem tudod még mi jön a Witness mellé, vagy hogy egyáltalán mi lesz a következő havi húzó címe+a többi cím. Szóval vagy én értem félre, vagy teljesen értelmetlenül dobálózol itt nonszensz kijelentésekkel.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Crytek #10419 üzenetére
Nem a bundle előfizetésre gondoltam, hanem a Pay Early gombra, annak kerestem az értelmét, ha a 3 havi előfizetés értelemszerűen az aktuális + következő 2 havi bundle-t jelenti, akkor semmi értelme ennek a gombnak. Ezért kérdeztem, hogy nem-e úgy működik, hogy ha nem nyomsz rá akkor az a havi kimarad.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Crytek #10278 üzenetére
Nem egy perc kérdése...beírom és rá 20 mpre 10 centtel emelték. Amikor zárták a licitet én éppen az autópályán haladtam hazafele a munkából. Szóval ez nem 48 óra és nem 1 perc kérdése. Mindig lesz aki ott ül és rádob +10 centet.
Out:: Sajnos ez licit...10 centes licitlépcsővel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Crytek #10191 üzenetére
mini metro
steamen 10 pénz
itt valaki írt rá 0.xx-et
én írtam 2 dolcsit, azaz a steames ár 80% kedvezménnyel
nekem ennyit megért, innentől költheti akár K&K-ra is
(kokain és kúvák)
szóval ez az egész arról szól, hogy mennyit ér meg közösségi alapon, és a közösség többségének sikerült is felvennie a játékszabályokat
de komolyan 0.3$ azaz 95 ft-on képes lenni rugózni, pm-et írni, számolgatni...nekem a kávépénzem 12:00 előtt több
-
maross
nagyúr
Az a baj hogy a semmihez viszonyitod. Lehet jobban jarnanak
tizedannyiotvenedannyi nem bundle-os eladassal, es aki megkapja bundle-ben, az bizony mar kiesik. Ezek az indiegala fele tizenjatek 1$-ert...szerinted mennyit kapnak belole? 1-5 cent kozott, szorozd fel ezerrel, es fizesd ki a 10-50 dollarbol a havi 5000 dollart kereso programozo bérét. Ezek vagy bukott klotyon lehuzando dolgok, vagy ugy erzik hogy reklamerteke van es tovabbterjed a jatek hire es megveszi "rendes penzert" valaki. Vagy egyszeruen nincs uzleti erzekuk. Igazabol mindegy, nekunk jo.De egyebkent megfigyelheto, hogy galarol is kihuzott a sok regi AAA (-t kozelito) jatek. Most mar tenyleg csak a vergagyi jut. Kezdenek rajonni, hogy ez nekik nem jo, pont ugy mint ahogy a kezdeti kuponozos ettermeknek is mar csak a toredeke probalkozik. Nem eri meg, reklamertek meg kevés.
-
-
-
edgR
őstag
Ki beszélt AAA címekről? Világos, és nem is várható egy ilyen árú csomagban AAA cím. Végig AA címekről (ha úgy tetszik: csökkentett eredeti árú AAA; vagy eleve 25-30 eurós) címekről beszéltem.
A "Szaros 12$-ra" reflektálva.
Szaros 1$-ért (normál Humble Bundle-ben) is láttunk már például:
1) 2012-ben tele akkor 1-2 éves címekkel!!! [Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor] csomagot (Humble THQ Bundle, összes bevétel: 5.09+ M$);
2) 2013-ban tele akkor 1-2 éves címekkel!!! [Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2, Mirror's Edge, Dead Space 3, Medal of Honor] csomagot (Humble Origin Bundle, összes bevétel: 10.54+ M$)Átlagáron (5-6$-ért pedig):
1) 2012-ben tele akkor 1-2 éves címekkel!!! [Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor, Warhammer 40,000: Dawn of War, Saints Row: The Third, Titan Quest] csomagot (Humble THQ Bundle, összes bevétel: 5.09+ M$);
2) 2013-ban tele akkor 1-2 éves címekkel!!! [Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2, Mirror's Edge, Dead Space 3, Medal of Honor, Battlefield 3, The Sims 3 + Starter Pack, Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising, Populous] csomagot (Humble Origin Bundle, összes bevétel: 10.54+ M$)Csak 2-2 kiragadott példa, de hasonlóan jók voltak még: Humble Deep Silver Bundle (2013.), Humble WB Games Bundle (2013.), Humble Sid Meier Bundle (2014.), Humble 2K Bundle (2014.), Star Wars Humble Bundle (2015.), Humble Square Enix Bundle 2 (2015.), Humble Borderlands Bundle (2015.), Humble Capcom Super Turbo HD Remix Rebundle (2016.), Humble Deep Silver Bundle 2 (2016.), Humble 2K Bundle 2 (2016.)
Ja, és itt még az 1$, vagy az 5-6$ akár teljes egészét fordíthatod adományozásra, amiből a kiadó egy fillért sem fog látni...
Ezekhez képest hol vannak a havi bundle-k, amikért egy normál bundle árának dupláját kell fizetni, és előre csak egyetlen játékról tudsz!
Kezd világos lenni, hogy mire akartam célozni az ár/érték aránnyal? Ha kizárólag azt néznék a kiadók, hogy mennyire nyomott az ár, akkor nem alakult volna ki ez az értékesítési forma. Viszont nem véletlenül váltak ennyire népszerűvé. A kiadónak gyakorlatilag korlátlan számú kulcs áll a rendelkezésére, így még mindig sokkal jobban megéri neki bundle-ben, nyomott áron eladnia százezres/milliós nagyságrendben a játékát, mint ülni a kulcsokon, és keseregni, hogy miért nem veszi senki a drága játékát eredeti áron. Emiatt a "házalás" szerintem pont fordítva működik már: a kiadók versenyeznek a bekerülésért.
Szóval fikázni lehet, csak előbb olvasd el alaposan, amit írok; legfőképpen pedig érvelj!
-
reelc
veterán
Ezen már gondolkodtam én is.
Indie esetében megértem, hogy az az ok, amit írtál. Na de a nagyobb kiadók? Gondolom reklám szerepe is van. Azt is elbírom képzelni, hogy a jótékonysági rész az adózásukra van jótékony hatással.Pl. ott a Square Enix, másfél év alatt 3x is bundlizott.
Daedalicnak is volt bundlija, meg sokszor csak pár játékuk ilyen-olyan csomagban, különböző helyeken.
Még lehetne sorolni, mások is dupláztak, tripláztak már a témában.
A Disney is nyomta a Star Warst, és nem hiszem, hogy anyagi gondok miatt. Jobban eltudom képzelni, hogy adózási okok miatt + jótékonykodás (amerikai cégeknek fontos a hírnév), + a köztudatban tartani a Star Wars nevet az akkor készülő film és játék miatt.Uplay és Origin bundlében még szerepet játszhatott az is, hogy így többen megtudhatták, hogy van saját boltjuk, ahol vásárolhatsz.
-
Vesa
veterán
Nyilván valamelyik sumákol, ez nem vitás, de nem feltétlen az IG.
Mondjuk sosm értettem mi ebben az üzlet a fejlesztőnek, még akkor is, ha egyébként normál áron kevésbé megy a programja. 1 dollár nevetséges összeg. Ebből még lejön az adó, a jótékonyság, meg a bundle oldal jussa, úgyhogy komoly 2-3 centek mennek a fejlesztőnek. Az még párezres eladásnál is minimális bevétel.
-
Crytek
nagyúr
Itt egy példa rendes értékekkel:
Ha találsz matematikai algoritmust rá ami kiiad egy konstans értéket hogy jött ki szóljálSpring Mega bundle
Első nap: 3.89$
Akciós ár lejárta után: 4.19$ ide tartozó 5 gift pack $17.81
Happy Hour alatt: 5.24$ ide tartozó 5 gift pack 22.26$ -→ 1.24$-ra jött ki lebontva! -
Gaborka30
aktív tag
Az indiegala-n nekem is ilyen problémám volt: a fiaimnak tettem félre olyan kulcsokat, amik nekem már megvoltak. Aztán mikor beakartam aktiválni, közölte, hogy már aktiválta valaki. Supportnak írtam és azt a választ kaptam, hogy 30 nap után lejártak..
Tehát nem hülyeség.
Ja.. új kódot nem kaptam... mivel nem voltak nagy értékűek, ezért hagytam a francba.. persze a konzekvenciát levontam... -
bepken
veterán
-
bepken
veterán
szerintem az Alien: Isolation magában megér 12$-t. az más kérdés, hogy nekem túl para
de végig fogom szenvedni.
most minden esetre én is leiratkoztam, mert nem sok jót olvastam én se az ARK-ról. cserébe bezsákoltam néhány leértékelt játékot, mert Steamen van ez a Lunar New Year Sale + az Ubisoft Bundle
-
lkksioskdl3
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest