- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #7970 üzenetére
Most speciel a G2A -n is elég versenyképes a Grim Fandango ára (~$1.62). GroupBuys tényleg frankóság, de ahogy egyre többen használják inkább vérnyomásnövelőként működik mert ha nem a megfelelő tizedmásodpercben frissítessz, akkor már más jelentkezett a játékra. Utóbbi időkben csak az igazán lepattanó játékokat lehet onnan beszerezni. Bár a G2A az ördög műve, 1-2€ -s tételeknél nem akkora rizikó.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Csapoati #7346 üzenetére
Elsőre erre gondoltam, csak aztán azt hittem, hogy egy konkrét játékra gondolsz.
Azért mostanában elég jó bundle-ket tettek le az asztalra, jövőhéten pedig jön a monthly és 1-2 héten belül jön egy steam sale is elvileg, így ha most lesz is bundle utána szerintem szünet lesz.
-
eami
Topikgazda
válasz
Csapoati #6999 üzenetére
ennek is lehetne, nem?
amúgy ez csak egy humblestore glitch, összekeveredett a widget árral.
maross: nem, azt direkt lépték meg hogy nyomjanak egy fricskát az olcsóbb régióknak
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Csapoati #6544 üzenetére
Jaja, de picit rá is paráztam. Ha van olyan bundle -öd amiből többet is vettél akkor is csak 1 példányt mutat a játékokból. Persze a bundliknál külön meg tudod keresni és előjön a többi kód is, de elsőre elég megrázó volt látni, hogy eltűntek a kulcsaim. Biztos javítják majd.
-
Piftuka
veterán
válasz
Csapoati #6359 üzenetére
"Bejött a tipp az Origin Bundle bővítésére. Csupa 90-es évekbeli szökevény."
Ezek a címek önmagukban többet érnek, mint a legtöbb mai kiadvány.
Én például kifejezetten örülnék annak, ha egyszer egy óriási Bundle-ben a különféle Microprose, Sierra, stb. klasszikusokat lehetne megvásárolni!
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Csapoati #6171 üzenetére
4 játékot áthúztam ---> 4 db game érdekel a bundleból.
Happy Hourban ez a 4 játék 1.6-1.8$ lesz. Tehát 1 játék 0.45 dollár (~150ft) szóval ez egy nagyon jó csomag.Arról nem is beszélek hogy a maradék pár játékot valakik ingyen megszerezhetik szóval ez egy külön öröm számomra.
-
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati #6056 üzenetére
Hát akkor néz rá a indieroyale The Kiss Bundle
A 11-ből 7 már volt ingyenesen elérhető, még a bolondnak is megéri, fizetni olyanért ami ingyen is adták -
reelc
veterán
válasz
Csapoati #6002 üzenetére
Az utóbbi párnak nem "ugrottam be", az árukból most megvettem a most akciós Torchlight II-őt $4.99-ért. Ok, tudom volt valamivel jobb áron, de szerintem ennyiért is best buy.
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5690 üzenetére
Mindenkinek szíve joga mit csinál.
Nekem eddig olyan kijelzőim voltak, amiknek a maximum felbontása: 1024x768 (hagyományos monitor), 1280x800 (notebook). Én akarok játszani régi játékokkal, úgyhogy erősen gondolkodom, hogy a hagyományosat cserélem egy 1366x768-as monitorra.Már ez mekkora fejlődés lenne.
Én nem szoktam hozzá a FullHD-hez, a nagy jóhoz. Nem is hiányzik.
Az asztali gépemet nagyon régen raktam össze, még Crytek gépe is rávág, ami az aláírásában szerepel.Az aktuális gépem általában szerényebb képességű volt, ritkán cseréltem. Sosem játszottam max. grafikával, milliószoros élsimítással, stb.
Fusson rendesen a játék, ne akadozzon, ez a lényeg.
Na, én ilyen vagyok.Persze, az újak között is vannak jók, nem vitatom.
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5687 üzenetére
és Vesa:
Azért ne legyen már egy játék azért "trágya", mert régen készült.
Persze, sokat fejlődött a technika, de ez szerintem nem róható fel a játékoknak. A maguk idejében jó játékok voltak. Azóta van szebb, jobb, stb., de ez az én szememben nem értékeli le a régieket.
Ha meg kijönne HD-sítve, akkor meg azon menne az óbégatás, hogy tizenvalahány éves játékért ennyit elkérni...(pl.: Age of Empires 2, meg az Age of Mythology, és akkor még nem tudjuk, hogy a Heroes 3 HD-s változata mennyi lesz.
Az Oddworldöt nagyon szerettem, akkoriban nem volt divat a normális platformjáték PC-re. Így emlékezetből volt még egy Heart of Darkness, meg Pandomenium akkoriban?
Na, többek között ezért is nem akarok FullHD monitort.
Én néha-néha játszani akarok a régi kedvenceimmel is, normálisan. Végig kellene vinni egy halom játékot... és akkor még nem volt olyan, hogy HD.Ha szeretted a Duke Nukem 3D-t, nézz rá erre.
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #5687 üzenetére
Pont így gondolom én is. Anno a 90-es évek elején rengeteget játszottam ezekkel, Duke alap volt akkoriban. Ahogy nézem, ez valami feljavított verzió, mert kevéssé pixeles, ezzel együtt én is azt érzem, hogy bár tényleg jó volt a maga idejében, ma már egy HD monitoron inkább kiábrándító. Az Abe pedig talán még PS1-re volt meg, azt hiszem. Kiváló játék volt az is, akkoriban ilyen szintű animációkat nem igazán láttunk játékokban. Meghaladta a korát erősen.
-
Kar07
tag
válasz
Csapoati #5611 üzenetére
Négy dollárt nekem sem érne, csak meglepődtem rajta és eszembe juttatta a számítógép előtti korszakomat.
Arkennys:
Anno nekem csak 14-15 db volt, már nem is emlékszem pontosan. Egész jól elszórakoztam velük (főleg, mikor rajzolgattam hogy egy labirintusban merre kell menni : ), de végül csak egyet tartottam meg. Néha eszembe jut hogy kár volt megválni ezektől, de így jártam... -
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #5528 üzenetére
Egyébként ebből sokkal több fog visszajönni, csak ki kell várni, hogy a bundle miatti kártya dömping -ennél fogva, a mélybe zuhant árak-, véget érjen.
Volt olyan játék, ahol a bundle-ba kerülés előtt még 0.30-0.40 euro volt egyetlen kártya. Vissza fog ez menni idővel, én már jártam így más játéknál. Nekem szépen gyűlnek az ilyen kártyák, illetve felteszem őket a korábbi áron, és kivárom míg elmegy annyiért. A napokban is ment el olyan kártyám közel 1 euro-ért, amit lassan egy éve vettem valammi bundliban (és van még 3db a szériából). -
Crytek
nagyúr
-
Niczo
senior tag
válasz
Csapoati #5351 üzenetére
az eddigi tippek a tartalomról:
1954 Alcatraz
Quest for Infamy
So Many Me vagy Blob from Space -
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati #5256 üzenetére
Ezek amik nem jöttek meg , már ha tényleg azokat küldte most
Amúgy már 58 felet van ennyi azért nem volt ami nem jött megVilág Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek! fórumba már írtam hogy akinek kell pm és küldöm jó páran kértek is már és még jó pár embernek fogok örömet okozni mikkor küldök neki vagy mikkor elkezdem kirakni őket aktivál egyet
Mert nem mindenki van minden nap gép előtt és még ha gép előtt is van le is csúszhat rólaDe akkor itt is írom akinek kell Metro 2033 az pm nekem és küldök, és nem gond ha másod harmad regre kell nem számít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest