- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Corsair90 #8957 üzenetére
Kepernyo jobbfelso sarka nevednel, settings, es ott "cancel my plan". Ha gondolod at tudom venni a monthly jatekaidat, paypal utalasert. Ha veluk boltolod le, semmifelekeppen ne nyiss meg egy jatekot sem. Még nem hallottam emberrol aki visszakerte volna, nem tudom hogy viszonyulnak hozza.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Corsair90 #7612 üzenetére
Ahogy Csapoati írta a megjelenés után egy héttel, mivel ez kedden este 8 órakor indult, így kedden este 8 órakor lesz a bővítés. De egyébként a bundle oldalán ott egy visszaszámláló, akkor jelennek meg amikor 07:00:00:00-ra vált. http://screencloud.net/v/t6Kl
Azt, hogy mi várható nehéz megtippelni, de nézd meg steamen a kiadó játékait, azok közül lesz valami, de ha utána veszed meg a BTA-t akkor is megkapod őket, így nem értem, hogy miért fontos előre tudni.
szerk: Igaz, hogy korábban az extra játékokat megkapta az is aki az alapcsomagot megvette az első héten, de ezt már nagyon régen megszüntették.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Corsair90 #7612 üzenetére
Ezek közül bármi lehet (F1 2015-öt nem fogják belerakni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest