-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valaki magyarázza már el legyen szíves, hogy miért nem tök mindegy milyen kulcsot adnak a játékokhoz?
Ha egy játék jó, akkor az Desura-n vagy máshol is jó. Ha szar, akkor meg kit érdekel, hogy steam-es? Vagy ez ilyen hörcsög szellemiség, tehát nem a játék a lényeg, hanem csak a gyűjtés a Steam fiókba? -
reelc
veterán
Kicsit kutattam, persze ez nem lesz garancia semmire.
Csak úgy a játék kedvéért.
Volt hasonlójuk októberben. Nem előrendeléses, csak ilyen Build Greenlight dolog.
Akkor 11 játék volt, pár hónapon belül 5 jutott be, kapott kulcsot.
Zsugásokkedvéért: 3 kártyás lett.
-
ZsZso
Közösségépítő
Én már elkezdtem kidolgozni a Bundlitrédelős oldalra egy koncepciót, statikus weblapokkal, designnal (azaz még nem működik, de már kb. látszódnak a főbb funkciók). Feldobok majd pár képet róla ha hazaértem. Programozó vagyok, lehet néhol túl kockás a megoldás, de majd látjátok. Rosszabb esetben az egész kuka
. Tippem sincs mikorra lenne készen, mert elég kevés időm van erre, de azért tolnám a projectet.
Ami gáz a Te ötletedbe is és az enyémbe is: automatikusan árat kell adni minden bundlijátéknak. Kérdés, hogy hogy számolod ki, hogy mikor/ki viszi fel (hisszen az összes létező bundli játékot be kell árazni). Ehhez kell egy pár lelkes ember. (+ Nálad egy egy-két ember, aki papírozza a történéseket, kezeli a panaszokat, ellenőrzi a tranzakciókat, hiszen csalók is lehetnek!) Sok meló.
Az én megvalósításom a következő:
1. Adott Józsika, akinek van egy csomó bundli maradéka. Felveszi őket a saját cserére szánt játékai közé. Minden játékhoz rendel a program egy automatikusan kalkulált összeget (USD), amit a bundli csomag árából kalkulál (erre visszatérek). Minden játékhoz megadja, hogy cserélni szeretné, vagy eladni.
- Itt el lehet azon filózni, hogy a rendszer automatikusan értesítse, ha Pistikével kompatibilis és egyből cserélhetnének -
2. Józsika fel akarja térképezni, hogy milyen lehetőségei vannak, kiválasztja, hogy melyik játékot szeretné beszerezni egy keresőfelületen. A rendszer kiköpi neki, hogy milyen találatok vannak, jelölve, hogy melyiket tudná cserélni (hiszen a , melyiket tudná megvenni.
3. Ha talál valami érdekeset, akkor a Steam trade ablakához hasonló felület jön fel, ahol ajánlatot tehet a tagnak. Játékot játékért/játékokért vagy/és pénzért. A rendszer egyből kijelzi, hogy Ő mennyire találja fairnek. Ezt vagy elfogadja a másik fél, vagy nem. A tranzakciót véleményezés, rep pontok osztása, stb. követi (eddig már nem jutottam el a tervezésben sem).+ egy felület ahol fel lehet venni, adminisztrálni lehet a bundle -öket
Persze ez az egész több hónap, mire összeállna, tehát nem egyszerű ... kérdés még, hogy bírni fogom -e kitartással.
-
reelc
veterán
Lehet kellene egy összefoglaló, hogy (ha ismert) melyik bundle oldal meddig nyújt supportot a kulcsra?
A Google doksiban fel lehetne tüntetni a származási helyet, melyik bundliból van a kulcs.
Úgy rémlik az Indiegalánál 6 hónap (javítsatok, ha tévedek).
Csak azért gondoltam, hogy ha esetleg valami gond lenne.
A pontokat mi alapján lőnénk be? Valami egységes kellene. Pl. aktuális, akció nélküli Steames ár alapján? Metascore? Esetleg vegyítve a kettő?Persze ekkor a Greenlightos és Desurás cuccokra más kellene.
Esetleg egy szavazás, hány embert érdekelne a dolog?
-
Hunbeast87
senior tag
-
reelc
veterán
Igazából ebből a PC és Android Humbleből csak a Broken Sword 2 izgatta a fantáziám, a PC-s változat. Ha valami ütős játék lesz a BTA-ban, akkor emelem.
-
reelc
veterán
-
ayo
veterán
én írtam egy összefoglalót csak lassan
sztem se rossz pakk bár a 6 dollárosból sajna nekem is sok megvan
http://jateknaplo.blog.hu/2014/02/20/humble_weekly_sale_the_adventure_company_and_friends
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest