- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1795 üzenetére
Mint műszaki szakember nem gongoltam, hogy egy mobil eszköznél a +5C fok már szélsőséges. A telefonomat is a kabát zsebben hordom egeész télen és nem történik ilyesmi.
Egyébbként az akksinak semmi baja, csak a töltöttség jelzö nem jelzi a merülést. Tehát megy napokig, 100%-ot jelezve majd kikapcsol. Feltöltöm megint megy, és igy tovább.
Szőval akkor root nélkül nincs élet? Na mindegy csak JB-re akartam frissiteni, de akkor lehet kipróbálom valamelyik Gadmei rom-ot. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1792 üzenetére
Na ez az amit nem akarok. Elég jól működik, ezt meg az alvásban lefagyást leszámítva. De mióta kikacsolom a wifi-t az altatás előtt, a lefagyás sincs. Root-olni még nem akarom, elvagyok így is vele nagyon jól.
royalka: hogy megy ez a battery wipe? A telefonomon nekem is van a recovery menüben, de az root-olt. Ezen meg nem találtam ilyet.
-
Yoli
tag
válasz
Fritz Teufel #1783 üzenetére
Talán az expresszen láttam tokot hozzá...
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1721 üzenetére
Teljesen egyetértek. Bô 1 hét után szívesen visszacserélném pénzre, de ugyecez már felejtôs. Pedig nagyon szerethetô lenne... Lenne, ha jó lenne szoftveresen....
-
válasz
Fritz Teufel #1714 üzenetére
Megértelek és ezért is javasoltam ha módodban állna akkor talán a 708dcc még árban jó ,teljesítményben szintén okés a 916 quadcore az már más lap,az ára is sok és abban az árkategoriában már a márkás nagy nevek futnak..Nekem is ez az ár amire azt mondom hogy ok,talán egy picivel több még belefér..
-
válasz
Fritz Teufel #1710 üzenetére
Jó döntésnek tünik ,én is szemeznék vele vagy talán a myaudio 708dcc ami szintén rk3066 soc-al megy,megpróbálhatnál egy cserét arra ,ki tudja hátha összejön ,én meg reménykedek hogy a kütyüm müködöképesen jön vissza..Elvileg már csak egy hét...
Ui készülj rá 3 hétig berhelik majd .. -
válasz
Fritz Teufel #1695 üzenetére
Van már tipped mi lesz helyette ?
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1693 üzenetére
Nem használod a wifi-? Mobilneten nyomod?
-
derrik
őstag
válasz
Fritz Teufel #1604 üzenetére
oks....de én úgy gondoltam, hogy a háttérben valami eszi az akksit az szeretném kideríteni......
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1595 üzenetére
Gadmei van fönn
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #1595 üzenetére
(#1594) d.toth91:
Jól van beállítva a régió? -
válasz
Fritz Teufel #1496 üzenetére
Még két hét és remélem az én gépem is visszaérkezik a szervizből ,hát mit ne mondjak hiányzik minden hibájával együtt,bár nekem nem sok gondom akadt vele ,tartalomfogyasztásra fekve az ágyban isteni,nem úgy mint most a lapos elött.Akinek cpu gondja van megpróbálhatja a system tuner pro-t abban is lehet cpu clockot állítani,meg emlékeim szerint performance modot is,abból a performance 2 kell választani...de lehet hogy nem is kell piszkálni mert az antutu is adhat hibás értéket..
Ui.:a fejlesztői lehetőségek között be lehet állítani hogy mutassa cpu működését ,a jó szeműek kiolvashatják belöle az adatokat.
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #1466 üzenetére
többször is elolvastam amit linkeltél, de ott azt írod, hogy ezen művelet után semmi beavatkozást nem igényel a dolog
azt írod, hogy megcsinálja magának és majd újra indul a tábla
valamit kihagytam?
köszi -
h_and
tag
válasz
Fritz Teufel #1463 üzenetére
köszi, kipróbálom
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #1460 üzenetére
a füzet első töltésre 8-12 órát ír, viszont most az utolsó fél órában rátolta azt a maradék 10% ot is.
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #1458 üzenetére
lemaradt a ? jel
szal első töltés és eléggé lassúnak tünik
-
vation
tag
válasz
Fritz Teufel #1456 üzenetére
Köszi
Más
12óra töltés alatt kikapcsolt állapotban, 90%-on van még csak a töltöttség.
Jó ez így. -
Gzolo
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1380 üzenetére
Megnézem majd, de nem a Standby merülés a gáz, hanem hogy amikor befagy alvóban, akkor szívja le az aksit. Gadmei 10.11-re Titanium backuppal hoztam át az alkalmazásokat, lehet ott valami okozza a befagyást?
Abszolutt random, van hogy egy órán belül, van hogy 2 nap utan fagy be. :S -
darthsmoke
Korrektor
válasz
Fritz Teufel #1367 üzenetére
Tényleg ennyire szörnyűek? Én most készülök venni egy ilyet. Ne tegyem?
-
vertebrata
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1350 üzenetére
Köszönöm szépen Dec.!
Elkezdem bogarászni a témát.
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1343 üzenetére
köszi a választ!
ahogy nézegetem a romot,nem látok benne init.d könyvtárt a scripteknek, úgyhogy gondolom nem ez a megoldás a hibára hogy rosszul boot-ol, hanem azt vettem észre hogy más a kernel mérete, és szerintem ebben javították ki a dolgot! -
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1340 üzenetére
egyébként írtad hogy teszteled a 4.1 jelly bean béta verziót, ezek szerint akkor egyszer lesz rá hivatalos 4.1 rom is???????????
-
gelay
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1061 üzenetére
Szia
"akkor lefordítom a leírást." az eredeti leírásról egy linket tudnál csatolni... (asszem tégla lett a kütyü..
)
Köszi
-
nemtomki
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1308 üzenetére
Nem, mert azt írtátok, jobb nála a 10.11.
-
derrik
őstag
válasz
Fritz Teufel #1299 üzenetére
Szerinted ez a hdmi funkció bedolgozható más romba is?
Én sajna már eladtam a cuccot a kijelző minősége miatt de ezt a funkciót nagyon szerettem mert így tévére kötve kikapcsolt kijelzővel keveset fogyasztott.és mint egy pc volt használható....... -
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #1302 üzenetére
Főő
Angol is jó lesz
Na megnézem mit kezd ezzel az guugli fordító
Az ha van időm, ha nincs kérdezek
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #1294 üzenetére
Írnak valahol arról, hogy ezekben mi került frissítésre stb?
-
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1299 üzenetére
Oké, ki fogom cserélni a romot ha még egyszer fellép ez a probléma.
Köszi
-
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1296 üzenetére
A gyári ROM-ot a MyAudio ROM-ra értettem nem a Gadmei-re.
Szóval akkor a Myaudio van most nekem, neked is volt már ilyen vele és a Gadmei-s megoldotta?
-
sunsun2
tag
válasz
Fritz Teufel #1294 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1286 üzenetére
Na úgy néz ki sikerült rájönnöm erre a Fi-fi turpisságra.
Beállítások-Helyszolgáltatások
Mind a két pipa ki, és megy a wi-fi megszakítás nélkül.
90%, hogy ez okozza a gondot. Most még nézegetem, hogy mind a két pipát ki kell e lőnöm, vagy csak az egyik kavar e be
Érdekes egy történet, mert ennek nem így kellene működnie. Szerencsére nálam nem élet-halál kérdés az állandó kapcsolat, így maradnak a helyszolgáltatások, mert anélkül még egy időjárás progi sem megy, illetve végig tesztelem a meglévő romokkal. -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1278 üzenetére
Dec!
Te most akkor a 09.23-as MyAudio romot tetted fel?
Üdv. -
duffbeer
őstag
válasz
Fritz Teufel #1276 üzenetére
Az a vörös "Mobile Network Signal" elég csúnya... Igazából nem tudom miért van így, de alapértelmezetten be van kapcsolva a mobil adat, azt esetleg kikapcsolnám. Nekem akkor merült le egy éjszaka alatt, amíg nem kapcsoltam ki a mobiladatokat. Nem szívhatja le egy éjszaka alatt a wifi a gépet, a telefonom is folyamat wifin lóg éjjel és alig merül jobban mint a 3G-ről.
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1276 üzenetére
Wi-Fi 18%
Tétlen táblagép 2%Most néztem rá fél óra után és ment a wi-fi.
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1274 üzenetére
Az utoljára kiadott MyAudio ROM alatt a 4.04 et érted?
Én is 10-15 percenként ellenőriztem, minden oké is volt, aztán reggel a szokásos semmi, viszont az akku nem merült egy hangyányit semEgyszer így hagytam és vagy öt napig bírta.
Az érdekes az, hogy bármelyik beállítását választom a wi-fi alvásnak, mindegyiknél ugyan úgy viselkedik. Mintha nem is élne ez a beállítási lehetőség a gépen. Mondjuk én szerencsére tudok vele együtt élni, csak hát tényleg bosszantó egy jelenség. -
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1266 üzenetére
Nálam u.ez a hibajelenség. Próbálgatom a rom cserékkel megoldani a problémát, de mindegyiknél előjön. Semmit nem telepítek, frissítek, szűz a rendszer. Ideig-óráig minden oké, aztán kezdi a hülyeséget. 3G-s TP-link routerrel használom. Netbookot, mobilt nem dobálja le. Egyszerűen én sem értem, mi lehet ez.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1270 üzenetére
Ez árban kb pont annyira jön ki mint az általam vásárolt tok, azzal a külömbséggel, hogy heteket kell rá várni. Akinek az nem gond és szüksége van ilyenre inkább ezt vegye. A 7"-osokból kilóg.
Fóliát tudraá valaki? ami nem 15 dollár.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1268 üzenetére
Feltenném de nem vagyok regisztráált tag, és nem is terveztem. Használd fel őket nyugodtan.
És bocsi a késésért.
-
duffbeer
őstag
válasz
Fritz Teufel #1264 üzenetére
Így olvasgatva az írásaidat, nekem ilyen jelenséget router okozott. Bizonyos eszközöket folyamat ledobált, néhány hibátlanul müködött. Minden wifi beállíást próbáltam, végül router csere oldotta meg...
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1258 üzenetére
Dec!
Próbáltad már gyári rommal is?
Nekem azzal frankón tartja a wifit több óra alvás után is és ha felébresztem se szakad meg. -
válasz
Fritz Teufel #1258 üzenetére
Probald meg hatha er valamit [wpa supli ]
A system/bin mappaba masold.. -
válasz
Fritz Teufel #1255 üzenetére
Lehet elfelejtette a gadmei-s patchet is feldobni recoverybol...megoldodott mar a wifi gondod? Ma filoztam az hogy nalam rendesen megy a wifi ,az nem e lehet amiatt hogy modositott wpa suplikantfilet hasznalok ,atdobjam neked ...
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #1214 üzenetére
Első hozzászólásban ezt találtam:
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Akkor most ez így nem jó?
Kártya formázáshoz milyen progit tudtok mondani, mert jelenleg csak törölni tudok róla.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #1210 üzenetére
Köszi!
Akkor ez majd kipróbálom este, most lassan megyek el itthonról, de majd 8 fele kipróbálom
Legalább is a formázást. -
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Ami meg lemaradt a super user bin-jet frissitettem...
-
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Google earth,terkepek,google helyek ,google+,a telepiti altal feltett facebook ,rootexplorer torolve,indulasnal az autostartbol tiltva a youtube es a dropbox ...ezeket a modositasokat a system tunerrel tettem meg ,de az is tiltott autostartban...meg ami meg talan mas lehet mint nalad a wpa suplikant filet csereltem egy modositottra az ad-hoc halozatok kezelese miatt(nokia joikuspottal nem ment)navira helyek keresesere nem jobb a telefon,en is azon nyomom,
Ui még volt egy ket app de ha megfeszulok se jut eszembe...
-
válasz
Fritz Teufel #1186 üzenetére
Ha autostartbol kilonel meg egy ket nem szukseges alkalmazast ,majd ujrainditva raprobalnal hatha bejon a moka....Nekem egesz ekszaka ment a wifi hogy kiprobaljam,reggel gond nelkul fogadta az email probakuldesem....igaz nalam nem sok minden van megtartva a google appjai kozul sem csak amire szukseg van....
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #1183 üzenetére
-
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Melyik romot hasznalod?
-
Smith Ügynök
tag
válasz
Fritz Teufel #1181 üzenetére
Na még néhány utolsó kérdés
Méretre a 8" mennyire használható, nem "fárasztja" a szemet?Illetve netezésnél a felhasználói élmény mondjuk egy Gadmei rommal mennyire "smooth"?
Köszönöm.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Ha főként olvasónak szeretnéd használni, akkor a döntő a súly. Minden más paraméter bőven megfelel a kívánalmaknak. Azt meg gondolom nem kell részleteznem, hogy a súly miért fontos egy könyvolvasónál.
Nos, a 808DCC 500g a ZeniThink c91 725g. A verseny eldőlt. Ha edzeni akarsz szórakozás közben is, akkor természetesen a nehezebb játszik. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1171 üzenetére
Valaki Korábban írt cyanogen módról, hogy volt a gépén... igazából érdekelne engem is, hogy honnan és miféle!!!
-
Gzolo
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1159 üzenetére
Én is teszteltem, másfél óra alvás után is megjött az email, wifit nem eresztette el a gép.
Az én kijelzős problémámmal találkozott már valaki?
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1159 üzenetére
Szintén zenész. Kipróbáltam mind a három beállítási módot (wifi) és az eredmény mindegyik esetében u.az. Megy, aztán ha visszahozom pár perc alvó módból azonnal eldobja a hálozatot, majd újra csatlakozik. A hosszabb alvást még nem próbáltam, de friss telepítés után még minden oké volt vele.
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #1150 üzenetére
Ki próbáltam az alvó módos wifit, jó 2 óra múlva is meg kaptam a leveleket. My audio 09 23-al.
-
d.toth91
tag
válasz
Fritz Teufel #1147 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy a norton utilities energiagazdálkodási profiljai nyírják ki? Ha jól láttam,volt ilyen a csomagban, amit feltettél. És mikor én használtam, kikapcsolta a wifit a profiltól függő időn belül a kijelző kikapcsolt állapotában.
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1130 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de a root nem okozhatja a problémát? Úgy vettem észre, míg nem raktam fel, nem aludt el a wifi, azóta viszont én is ezzel a gonddal küzdök.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1136 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de nekem azzal se müködik....
-
Miksz
tag
válasz
elméletileg be van... minden szinkron pippantva, , a wifi azonnal jó ahogy felébred....
no újramost 35 perc, és azonnal jött a mail
az 1 órás határ az gyanús , na megyek tovább cigit tölteni... közben küldöm majd a leveleket. -
válasz
Tenyleg rejtelmesek ezek a kutyuk ,nekem minden ok ,a telepites akkent ahogy leirtam,azota semmi gond ,gmail a telepites utan a playbol frissitve es hala a teremtonek minden ok :-) az energiatakarekos modban viszont kilovi egy ido utan a wifit ...
Telepites elott resett volt,valamint wipe cache/data ...stb -
Miksz
tag
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Megpróbálom én is, gadmei 1026-os firm.-el
-
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Probald felrakni a 1026 romot majd root,gyomlald kia google felesleges alkalmazokat pl g+,terkepek,helyszolgaltatas ....mar nem tudom fejbol mit gyomlaltam ki belole a system tunerf segitsegevel ,persze ezeket megelozoen ejtettem meg a builprop cseret ,a vegen egy caches es wipe data clear szinten a system tuner progi one click menujeben ,restart es mukszik minden ,se wifi se egyebb gond...
Ui probaldf meg a system tuner a taskmanagerevel hatha ki tudod szurni mi okzza a gebaszt,ha meg megvan tiltod az automatikus inditasat ua progival..
-
válasz
Fritz Teufel #1112 üzenetére
Nem raktad fel a wifi lock-ot ? Mert nalam az erosen bekavart ,miutan leszedtem rendbejott a wifi ,alvo modban is szepen megyeget....Probaltad mar a 1026 romot,en mar azzal nyuzom a modigolt buildproppal megfejelve ,mar napja van fent es eddig minden ok....ja es torrenten vegre full tempon ment :-) eddig csak ezzel e rommal ertem ezt el...
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1061 üzenetére
Ez már valakinél előfordult?
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #997 üzenetére
Ez mehetne az első Hsz-be így ahogy van.
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #997 üzenetére
Köszönjük, kár, hogy nem ez a hsz. lett az #1000.
-
adam08
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #866 üzenetére
Az új MyAudio Tablet Series9 916QI 79990 Ft lesz és sajnos csak 1024×768 pixeles kijelző, igaz IPS-es, de akkor is karcsú 9,7 colhoz sztem!
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #955 üzenetére
Elnézést kérek, magamtól rájöttem már, csak lejárt a szerkesztés
Bele sem néztem a zipbe, aztán Blader-hez híven csak feldurrantottam a kártyára
Még egyszer bocsánat a balf*szságért. -
Nunder
őstag
válasz
Fritz Teufel #931 üzenetére
Teljesen kiakadtam, tegnap feltettem F1 alatt a mókolt ROM-ot, erre miután ránézek a fórumra, látom, hogy van újabb
Melyik a jobb? Mert nem akarom ilyen sűrűn cserélgetni a rendszert, meg a telefonom kártyáját vagyok kénytelen használni így is hozzá
-
Yoli
tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Szia!
Én felraktam amit belinkeltél és én nem érzek javulást, de sajnos az eredetit nem engedi visszamásolni
Van valami ötleted hogyan csináljam? (root van természetesen)
A módosítottal felül tudtam írni az eredetit, de fordítva nem engedi valamiért?? -
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #931 üzenetére
Köszi!
Holnap lehet, hogy ki is próbálom munka után, mert a Gadmei-rom egyelőre nem győzött meg teljes egészében. Lehet, hogy egyedi a dolog, vagy a routeremet nem szereti, vagy tényleg rossz a netem a hétvége, vagy a rossz idő miatt.
Sebaj. Most már adott a 9.23, a root és az új build.prop.
Ha lesz addigra akksi üzemidőd teszted, vagy bármi hasznos észrevétel, szívesen fogadom a honfitársaimmal!
Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Köszi Dec!
És akkor Bluetooth is van? Rendben megy minden? Teszteltél mindent, ami fontos lehet?
Root nincs fenn valami értelmes helyen? Mert az 1. hsz.ben lévő link nem műküdik - nekem. -
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Az új build.prop file-t fel tudnád tölteni valahová? kicsit egyszerűbb lenne csak azt letölteni mint az egész romot mindenestől. Ha elnéztem és már lett linkelve akkor bocsánat.
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #903 üzenetére
Feltettem a Gadmei romot, működött a mobilnet, majd eldobta a hálózatot és azóta nincsenek APN-ek!
Semmit nem csináltam vele! ( gyári mobilstick-el, vodafone kártyával) -
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Udv :-) itt ez vagyok...
Snefi
-
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #898 üzenetére
Nagyon jól hangzik amit a romról irtál, a mai nap én is végre felteszem és kipróbálom. Mégpedig a friss 1.1-et....
Jó, hogy írsz a srácnak, foglalkozol a dologgal, remélem belekerül majd bluetooth is, az lenne az igazi! -
válasz
Fritz Teufel #891 üzenetére
Koszonom elore is :-) es koszi a modositott rom megosztasat is,nagyon olajozottan porgo darab...
-
derrik
őstag
válasz
...azt is megmondhatnák már hogy hol szerezzek képernyővédő fóliát
mert az előző gajra ment.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Még kapni se lehet. És szerintem aki erre a tabra vágyik. Nem lesz alternatíva 2x drágábban. Amúgy jó cuccnak ígérkezik.
-
atike
nagyúr
válasz
Arról a GPU-ról lenne jó tudni többet...
4.0.4-el jön alapból, vajon mikor lesz rá meg a JB...?
Na meg a wifi / görgetés probléma itt is fennáll-e?
Érdekel amúgy engem is, igen.
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #842 üzenetére
Nagyon várom én is a fejleményeket. Elég kecsegtető amiket írtál.
A root megy vele? -
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #836 üzenetére
Érdekes ez a bluetooth dolog, az állományba belenéztem és benne van a "bluetooth app". az állományok között....
-
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #834 üzenetére
Gyorsan feldobtad....
Jöhetnek a pozitív tapasztalatok..... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #829 üzenetére
Mindjárt teszem is fel...
-
fgoo
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #822 üzenetére
Ennél már csak egy egyszerűbb mód van, ha mindjárt a kütyün töltöd le a gugliból, akkor még pendrive se kell!
-
sony1962
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #747 üzenetére
köszönöm. DE! Nekem sokkal melegebb a készülék a Gadmei.vel!!!! Az Antutu futtatása okozza, okozta?
-
Miksz
tag
válasz
Fritz Teufel #673 üzenetére
Már jön is le, köszönöm
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #662 üzenetére
Lehet. Akkor azt kérdezném,hogy hol látom, ha sikerült a root?
CsCsigusz Nekem gadmei van a tabon. És kiírja, ha tölt.
-
adam08
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #489 üzenetére
Nagyon szívesen, ha találok még valami érdekeset a kínai fórumokon, akkor majd szólok!
Egyébként főzött Gadmei Romokat hol lehet letölteni? -
Pompi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301 üzenetére
A 4.0.3 és a 4.0.4-es romokban is gadmei feliratos a boot anim. Csak valami miatt nem látszik, talán elforgatva jelenik meg és így "lelóg" a képről. Meg lehet nézni a zip-ben, a system / media mappában található bootanimation.zip-et. (link)
A kompatibilitásról én is egy példát: én a smart key pro nevü billentyűzetet használom, 4.0.3-on még hozza a playstore, 4.0.4-hez már nem.
Ez a 4.1.1-es teszt rom elérhető valahol?
-
stefyY
őstag
válasz
Fritz Teufel #214 üzenetére
...amit kitettek Extreme Digitalban azon még 4.0.3 volt, akkor már hivatalosan is van rá 4.0.4? Jó ezt tudni.
-
d.toth91
tag
válasz
Fritz Teufel #147 üzenetére
Nálam megmarad a wifi mióta felment a 4.0.4. Próbálgattam, mert ha nem maradna meg, felraktam volna a wifi lock progit. Ha van valami akkumulátorkímélő appod, akkor valószínűleg az kapcsolja ki. Én telón a Juice Defender-t használom és az is lecsapja a wifit ahogy elsötétül a kép.
-
laszlohu
addikt
válasz
Fritz Teufel #147 üzenetére
Ezzel nem próbáltátok:
Sok készüléken megoldást jelentett, hogy a wifi alvó módban ne kapcsoljon ki: -
rolandka2
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #124 üzenetére
Akkor is marad ugyanígy ha manuálisan akarom telepíteni recorvery-ből apply update from sd card -----g11refE8-ota-eng.bestidear.zip----- akkor azt irja hogy
finding update package...
opening update package...
veryfing update package...
installing update...
assert failed: getprop("ro.product.device") == "g11refE8" II getprop("ro.build.product")
=="g11refE8"
E:Error in /tmp/sideload/package.zip
(Status 7)
Installion aborted. -
rolandka2
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #120 üzenetére
Hát nem tudom 4.0.4-et ír de nekem nincs ilyen .
-
rolandka2
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #102 üzenetére
Decepticon Hol kellene látnom a képernyő mentés gombot ? Felraktam a 4.0.4-et de én ilyet nem látok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest