- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoli
tag
Figyeltétek, hogy az Edigital már nem forgalmazza a 808-at?
Ennyi volt az életciklusa? Beszélt Valaki mostanában a Myaudióval? Mit mondanak a JB-re?
Vagy fel se veszik a telefont? E-mailt írtatok ez ügyben nekik? Persze tok se igen lesz soha... -
Yoli
tag
válasz
Fritz Teufel #1783 üzenetére
Talán az expresszen láttam tokot hozzá...
-
Yoli
tag
Nekem olyan volt már vele, hogy 45% körül leraktam és 1-2 óra mulva nem kapcsolt be.
Mint kiderült teljesen lemerültTöltsd kicsit és hátha beindul.
MÁS: Most nekem olyat csinál, hogy a töltés beragad 100%-on és csak akkor csökken, ha bekapcsolva visszadugom a töltőt és újra kihúzom. Erre van valami megoldás? Másnak is produkálja?
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #1221 üzenetére
Szia!
Nekem is csinálta már ezt 2-3x és nekem is myaudio-s rom van rajta....
Nekem akkor van gond, ha az akku töltöttsége 50% alatt van úgy vettem észre. Addig szépen visszajön alvóból, de 50% alatt hosszabb állás után már nem mindig éled sajnos...
De természetesen nem lemerült! -
Yoli
tag
Szia!
Szerintem ez egy nagyon jó kis gép és a C One-t én is néztem, de HW miatt az labdába se rúghat a 808 mellett! Igazából én az E-digitalos akcióban vettem 35e-ért és úgy már szerintem best buy!
De 40-45e-ért is jó vétel mert a HW erős és egy Rom csere után egész jól működik nekem. -
Yoli
tag
válasz
Zollkid100 #965 üzenetére
Szia.
Esetleg szétszerelés? Arról nem nagyon van videó.... :-)
Amúgy nekem nagyon hasznos és nagyon bejön a cucc eddig... -
Yoli
tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Szia!
Én felraktam amit belinkeltél és én nem érzek javulást, de sajnos az eredetit nem engedi visszamásolni
Van valami ötleted hogyan csináljam? (root van természetesen)
A módosítottal felül tudtam írni az eredetit, de fordítva nem engedi valamiért?? -
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át! -
Yoli
tag
válasz
pusihusi #762 üzenetére
De az a furcsa, hogy nem változik a programkiosztásban semmi és van hogy jól alszik egész éjjel, van hogy egész éjszaka kb. óránként "felébred" és van hogy csak így hajnal felé ébredezik....
De a programok ugyanazok és mindig úgy teszem aludni, hogy minden futó programot kilövök valamint wifi és szinkron ki... Ez a bosszantó benne. -
Yoli
tag
Én sem használtam még és én se hiszem, hogy fogom, nem tudom átadható-e de szerintem miért ne?
Nagy üzletpolitika van benne, mert mire megszokod és telepakolod lejár
És jó eséllyel fizetni fog a user érte. Én inkább veszek egy 32 gb-os Class 10 kártyát.
Csak jó lenne tudni a Kingston tuti jó-e bele.... -
Yoli
tag
Teljesen feladom annak megfigyelését, hogy mikor és miért ébred néha fel a gép...
Ime egy kép róla, aminél a vége érdekes a hosszabb kikapcsolt időszak az éjszaka, és hajnal körül 4x feléledt magától, de addig meg nem és napközben sem
Semmi nem fut a háttérben és még a háttérfolyamatok is ki vannak kapcsolva, de még már az ébresztőt is megnéztem, nem-e az, de semmi (wifi, szinkron kikapcsolva szintén)...
Talán magányos akkorra vagy rosszul alszik, netán valami frontátvonulás?Ötlet valakinek?
Másnak is produkálja ezeket? Nem azt mondom, hogy hiba, de meg szeretném érteni a lelkét -
Yoli
tag
válasz
Zollkid100 #745 üzenetére
Úgy tudom nem formáz semmit le, de az SD-t semmiképp. És ha jól tudom csak újratelepít, de a sok szemét megmarad a kártyán, de ha rosszul tudom legalább kijavítanak
-
Yoli
tag
Ami még engem nagyon zavar már az a tok! Jimi-nek megjöhetne végre az M80-as tok, mert nagyon jó lenne ha jó lenne!
Az azért jó amit rendelt, mert a hátlap is kemény műanyag, ami védi a gépet, de nagyon jó lenne egy billentyűzetes tok is, mert a kijelzőn gépeléstől meg lehet őszülni és nem akarok jobban
USB-s bluetooth-os bill+egér jól megy, de azt nehézkes cipelni
Vagy van valakinek mini USB-s bill+egér ami bluetooth-os vagy ami USB-s vevő nélkül is megy esetleg a géppel?
Olyan bill. tok sok van ahol csak 3 karom tartja a gépet, de olyan meg nem kell, mert kiesik és hogy néz már ki... Olyan kéne ami körülöleli a gépet és normálisan fogja! És nem olyan gagyi, hogy 1 km-ről látszik, hogy kínai 2 dolcsisNekem már angol is jó lenne csak lenne
Valakinek bármi tapasztalat ezeken a területeken?
-
Yoli
tag
Akkor nem nagyon olvastál utána a gépnek
Ez egy kínai gép (Gadmei) melyet a Myaudio forgalmaz itthon.
Én a myaudio által kiadott romot raktam rá amit valahol "gyárinak" is nevezhetünk, de itt ennek ugye nincs így értelme, hiszen nem ők írják. De legalább csak átnézik vagy valami hasonló (reményeim szerint)
Tehát én nyugodtabb szívvel teszem fel, de lehet csak reménykedekAzért itt a fórumot legalább olvasgasd át néhány oldalnyit...
-
Yoli
tag
Van azért benne szórás nekem is...
Logikát nem látok benne, mert hol 39xx hol 4xxx pedig semmi nem változik a gépen.
Indítsd újra és lehet több lesz, de én néhány 100 ponttal nem foglalkozom. A lényeg, hogy fusson minden rendesen. De a főképernyők néha nekem is kicsit darabosan váltanak, de néha meg jól.
Én ezt elfogadtam, ennyiért meg lehet szokniMégse 80-100e vagy még több a gép ára.
Persze 35-45e sem kevés, nem azt mondom. -
Yoli
tag
válasz
Imike_80 #698 üzenetére
Én a "gyári" romot tettem fel rá, ami a 2012.09.23-án jött ki és azzal a wifi-s teljesítmény gondok megoldódtak.
Wifi jelerősség számomra egész jó, de a frissítés után talán picit gyengébb, de használható jól.
Root ami kering az jó és nem jött elő negatívum, mint az új rommal sem.
Összességében egész jól működik, egy-két apróság azért van...Amik nekem előjöttek azok a következők:
-Nova nekem nem jó, leszívja az akkut!
-Apex tökéletesen jó, akku rendben van vele
-Ha alvóból felhozom elég gyakran fakók a színek, mely ha kioldom a zárat vagy megszűnik vagy nem.
-Valami most kb óránként alvóban feléleszti és jobban merül én gyanakszom egy progira, de ezt még tesztelem.... -
Yoli
tag
válasz
Zollkid100 #682 üzenetére
Szia!
Jó lett a videó, de jól értem, hogy Neked is lassabb bekapcsolt wifi-vel gyengébbek a teszteredmények?
Ha igen rakd újra és megjavul, sajnos a gyárival nekem is ez volt. -
Yoli
tag
Nekem is csinálta azt, hogy 54%-on kikapcsoltam este és reggelre csak újraindítással kapcsolt be és 15%-on volt. De este raktam fel a Nova-t addig ilyen nem volt, most kipróbálom nélküle.
Valamint Nektek csinálja, hogy ha feljön alvóból a feloldási képernyő úgymond túl világos? Olyan fakó a színe, mintha túl fényes lenne, de ha feloldom jónak tűnik...
-
Yoli
tag
Sziasztok!
Ért egy újabb pozitív meglepetés, az Bluetooth-os bill+egeret rádugva azonnal tökéletesen működik a kicsike
Nem gondoltam, hogy azonnal felismeri és működik is vele. -
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #477 üzenetére
Így van Gadmei a gép, de nem tudom rakott-e már rá valaki "eredeti" Gadmei romot...
Az a baj elég ritka gép, így nincs sok infó róla.
Nos, ha a wifi nem jó az valóban nagy baj, úgy semmit nem éra gép. Ha annyira gyenge akkor gariztasd szerintem. Nekem egyenlőre jobban muzsikál... -
-
Yoli
tag
Nézegettem az adatokat és azt vettem észre, hogy a Quadrant-ban a CPU kb fele annak amit Ti mértek..
Lehet nekem csak 1 mag menne?Total: 2854
CPU: 3594
Mem: 3008
I/O: 5281
2D: 825
3d: 1562 -
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #444 üzenetére
Köszi! Akkor én addig várok az eredményre és majd az alapján cselekszem én is!
4.0.3-at honnan tudok "beszerezni?"this is life: Az a baj, hogy minden lassabb a wifivel, nem csak a lapozgatás, de ez most tűnik fel nagyon, hogy rájöttem mi okozza. Azt hittem mindig ilyen, mert wifi-vel használtam, de ahogy kikapcsolom hasít, ha mindig olyan lenne az már igencsak jó lenne!
-
Yoli
tag
válasz
tomi5244 #428 üzenetére
Jelenleg ahol vagyok csak egy mezei Netgear WGR102 van kb. 25m-re és van köztünk 2 ajtó és 2 vasbeton fal. (itt gyenge már a jel, de böngészésre jó és a telómon is ugyanez a helyzet Motorola Milestone)
A másik eszköz egy Pirelli DRG A225G ha jól emlékszem fejből.
A harmadik pedig egy régi Asus WL-500G.
Picit gyengébb a jel, mint egy laptopnak, de nekem nincs gond vele, a házban jól használható. (Pirelli és Asus)
Itt pedig családi házra kell gondolni 2 szint, a router a fenti emeleten van, természetesen lent gyengébb a jel, de számomra megfelel. -
Yoli
tag
Sziasztok!
Megjött végre az enyém is és megosztom az eddigi tapasztalatokat a géppel: (hátha tudok segíteni annak aki még nem vette meg)
Ugyan még a belakás fázisában vagyok, de alapvetően eddig pozitívak a tapasztalataim!
Külső:
A gép mérete pont ideális számomra, azért is vártam rá. A 7" szerintem kicsi a 9.7 és 10.1 meg már nagy. Ez pont kézbe illik és jó a fogása is. A hátsó oldal kellemes tapintású és nem csúszik. a kezelőgombok jobbkezeseknek pont jó helyen vannak és jól elérhetők.
Ami nekem pici negatívum, hogy fektetve pont a jobb oldalán vastagabb a keret és én jobb kezes lévén bal kézzel a bal oldalon fogom, ahol kissé nehezebb fogni, mert vékonyabb a keret, de ez nem vészes. A másik amit többen írtak, hogy a hangszórók valóban elég furcsán szólnak, hiszen hátul vannak, de ha jól fogja az ember akkor tűrhető a hangja is, de fülessel tökéletes.
Belső:
Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület. Alapvetően érezni, hogy elég erős a HW, de a görgetések valóban meg-meg akadnak, nem használhatatlan, de valóban ilyen és néha kicsit bosszantó. Szerintem csak optimalizálni kéne és remélem a 4.1 sokat fog javítani és hamarosan kijön. Nekem semmi hiba nem jött eddig elő (kopp-kopp) és remélem nem is fog. Egyébként a telepítések gyorsak és a rendszer jól pörög, nem a gép sebességével van gond.
A wifi-vel nekem semmi gondom, a telefonom is ugyanezt tudja, teljesen jól használható részemről, valamint alvás után is szépen csatlakozik magától. Úgyhogy ez pozitív csalódás részemről.
Az érintés érzékelés lehetne egy picit jobb, de a pontossággal nekem nincs bajom csak néha kicsit érzéketlen és lassan reagál az érintésre, de lehet ez is csak optimalizálás kérdése.
Az akku még csak egyszer volt feltöltve így még nem merek nagyon pontos adatokat mondani, de reggel 7.00-től 12.00-ig telepítgetéssel, netezéssel és némi alvó móddal 50%-on van. Tehát jelenleg nem lehet panaszom, de majd meglátjuk…
A kijelző számomra teljesen megfelelő, 50% körüli fényerőn szobában kellemesen használható. Kicsit tükröződik, de cserébe nagyon jó a felbontása és nekem a színei is megfelelőek. Normál használat mellett a betekintési szöggel nekem nincs bajom, teljesen jó, igaz nem IPS, de vállalható, főleg ennyiért!
Röviden, eddig tetszik a gép, de jó lenne picit optimalizálni rajta! Bocs a hosszért
A telepítések után tüzetesen le fogom tesztelni a gépet… -
Yoli
tag
Szia!
Nekem még nem jött meg, de azért szerintem a tabok nem helyettesítenek egy gépet.
Attól függ mire kell, ha csak olvasgatni, netezgetni, videókat nézni akkor szuper a tab, de azért word és excel azért elég korlátozottan használható. Pontosabban használható, de a virtuális bill. engem az őrületbe tud kergetniÉs ugye androidon a pc-s progik nem futnak....
-
Yoli
tag
-
Yoli
tag
válasz
Lucas Kane #64 üzenetére
Valami ilyesmi bőrtok kéne, de bill. nélkül, főleg ha nem is megy vele.
De jó lenne valami komolyabb rögzítés is rá, mert ha kiesik az nem túl kellemes... -
Yoli
tag
válasz
Lucas Kane #61 üzenetére
Ezt már néztem én is, de ebből a 3 fülből nem esik, rázódik ki?
A lefagyás megoldódott már? A bill. mennyire használható jól vele? -
Yoli
tag
Tokot tudott rá venni már Valaki? Lehetőleg bőrtok érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest