- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Este feltettem az utoljára kiadott MyAudio ROM-ot. Egyenként frissítettem a Google Play által forszírozott Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a YouTube alkalmazásokat. A TalkBack-re nem maradt idő, kidőltem. Amikor abbahagytam, minden működött szépen. Mint írtam, csak a Wi-fi lett beállítva, valamint a Skype lett telepítve a próbához, még csak a nyelvet sem állítottam át. Minden frissítés között hagytam legalább 10 percet és ellenőriztem Skype-al a Wi-fi kapcsolatot. Folyamatos volt, még a hanghívás sem szakította a kapcsolatot (a video azonnal és már szűz állapotban is).
Reggel, a Skpy-al dobtam egy üzenetet, semmi. Hanghívás, semmi. Jó, akkor bekapcs. Semmi. Hosszú Power gombnyomás után az akkumulátor piktogramja fogad, benne a bal szélén vékony piros csíkkal, jelezvén, hogy kifogyott a szufla. A jó hír, hogy a Wi-fi ment... amíg le nem szívta az akksit, standby állapotban! Összesen nem bírhatta tovább 7 óránál, de valójában ennél is kevesebb lehetett. Ennek tényleg ennyit kell bírnia telepített applikációk nélkül, szűz rendszerrel és standby módban bekapcsolt Wi-fi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest