- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Recovery nem azért van mert rootolt hanem mert feltettél egy oylan CWM-et amibe van vagy alapból volt benne. Amúgy nem értem hogy mi ez hogy a rootal ugrik a garancia? Vissza lehet állítani, ha meg meghalna a rendszered akkor meg szinte esélytelen hogy ebbe belekötnének. Vagy miért nem rootolod?
-
Fritz Teufel
addikt
Mint műszaki szakember, nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz. Az elektronikai alkatrészek bizonyos hőmérséklet tartományban működnek, a szélsőséges hőmérséklet tönkre teszi őket. Ezt nem lehet szoftveresen javítani. Egy próbát persze megér. Semmiképpen nem szabad elmondani, hogy mitől sérült az akkumulátor, mert ugrik a garancia. Az összes elektronikai cikk garanciájában ki van emelve, hogy többek között kerülendő a szélsőséges hőmérséklet tartomány (a kínai ratyira meg főként érvényes, hiszen annak is örülhetünk, hogy egyáltalán működik).
Az akkumulátor kalibrációjához mindenképpen szükséges a root, hiszen a rendszerfájlokhoz szeretnénk hozzáférni és törölni. A legegyszerűbb megoldás ennek az alkalmazásnak a használata. A haladók manuálisan is törölhetik: Íme az elérési útvonal: /data/system/batterystats.bin. Mint mondtam, root szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest