Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Recovery nem azért van mert rootolt hanem mert feltettél egy oylan CWM-et amibe van vagy alapból volt benne. Amúgy nem értem hogy mi ez hogy a rootal ugrik a garancia? Vissza lehet állítani, ha meg meghalna a rendszered akkor meg szinte esélytelen hogy ebbe belekötnének. Vagy miért nem rootolod?
-
Fritz Teufel
addikt
Mint műszaki szakember, nem nagyon értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz. Az elektronikai alkatrészek bizonyos hőmérséklet tartományban működnek, a szélsőséges hőmérséklet tönkre teszi őket. Ezt nem lehet szoftveresen javítani. Egy próbát persze megér. Semmiképpen nem szabad elmondani, hogy mitől sérült az akkumulátor, mert ugrik a garancia. Az összes elektronikai cikk garanciájában ki van emelve, hogy többek között kerülendő a szélsőséges hőmérséklet tartomány (a kínai ratyira meg főként érvényes, hiszen annak is örülhetünk, hogy egyáltalán működik).
Az akkumulátor kalibrációjához mindenképpen szükséges a root, hiszen a rendszerfájlokhoz szeretnénk hozzáférni és törölni. A legegyszerűbb megoldás ennek az alkalmazásnak a használata. A haladók manuálisan is törölhetik: Íme az elérési útvonal: /data/system/batterystats.bin. Mint mondtam, root szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest