- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
szerintem nem nekem akartad válaszolni. De a hard reset a PDA-k óta az gyári állapotra vissza állítás. Amiről te beszélsz az a soft reset vagyis az újraindítás.
Van még egy gondom. Ha gyorsan gépelek akkor belepakol olyan karaktereket is, amiket nem nyomtam le. Másnál is jelentkezik ez a probléma?
-
-
jFox
addikt
Nekem is le fagyogat készenlétben. Én még 4.0.3-al kaptam a tabit. Azzal nagyon sokszot lezsibbadt készenlétben. Amióta 4.0.4 van fent nem volt ilyen eset. De tegnap 2x is lezsibbadt alvó módban. Én ahoz tudom kötni, hogy ha power save -be teszem a cpu-t, akkor csinál ilyet. Ha normál üzemmódban van, akkor nem fagy.
-
prnservices
tag
mivel marketből nem lehet leszedni mert azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel iy gondolom te is az .apk-t szedted le. de abból 1000+1 verzió van fenn nézd meg marketban a legutolsó verizószámot keress rá googleben az .apkra és tedd fel azt nekem így ment tökéletesen.
-
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
Nunder
őstag
Már nem azért kolléga, de itt a Gadmei ROM-ról volt szó, nem pedig a gyáriról
Az pedig, hogy neked milyen böngésző az ideális csak a Te döntésed, a másik választása ettől még lehet ideálisabb az adott igényekhez.
Ami meg a telepítést illeti. Én is telefonom 8GB-os Class 4-es SDHC kártyáját használom. Pikk pakk megvan a fel/la másolás, és nem olyan sűrűn jönnek a ROMok, hogy ne érje meg a vesződést.
-
Szerintem semmi,csak a myaudios cuccok hianyoznak de az potolhato...Az elonye mar ha annak lehet nevezni a benchmark programok jol teljesitenek rajta wifivel es anelkul is ,de belakva azert mar mas eredmeny jon ki.Amit en meg megtettem hogy fel van rakva a system tuner pro progi es azokat a gyari alkalmazasokat is toroltem ami nem kell pl navi,google+ es tsa-i..es ezen a formacion log a modositott builtprop..
-
-
Veletlenul nincsc fent a tableteden a root explorer mert akkor vasdgyx torold azt a programot,vagy azon belul engedelyezd a file modositasara az irasi jogot is en toroltem a root explorert mert bekavart egy kisse,utana tc rott jog ,aztan ahogy par hozzaszolassal fentebb irt modon sikerult megoldani.Nekedcv melyik rom van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest