Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Igazából beszéltem a MyAudio-ban ez egyik kapcsolatommal, és felajánlotta az új 916QI típust cserére, ráfizetéssel.
Mindezt úgy, hogy nem is náluk vettem a készüléket! Ezért írtam korábban, hogy a 808DCC már kifutó modell. Ez barátságosnak tűnik, de semmiképpen nem szántam többet tabletre és sajnos nem is engedhetem meg magamnak több mint két év munkanélküliség után. Ha meg meg is engedhetném magamnak, akkor is a 80E Huf fölötti magasság már a felső kategória és akkor egy Nexus 10 lenne a választottam, mindenféle kompromisszum nélkül (esetleg Asus Transformer).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest