Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!
Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest