- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
-
-
bb68
tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
A billentyűzár amikor bekapcsol az egyik magot offline módba kapcsolja, a másik mag frekije dinamikusan csökken akár 96 Mhz-re is.Gyakorlatilag mélyalvásba kerül a proci.Sajnos a reset hozza vissza a gépet.Legalábbis én ezt vettem észre az enyémnél.Nállam is teljesen mindegy melyik rom van fenn,mindegyik ezt produkálja.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1298 üzenetére
Legalább is a Gadmei ROM-mal nem tapasztaltam ezt a fajta problémát. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog.
Ráadásul a Gadmei ROM-ja bővíti a HDMI funkciót is. Persze ez csak annak érdekes, aki használja. A MyAudio-féle ROM-ban a HDMI kapcsolatkor a készülék amolyan taouchpad-ként funkcionál tovább. A Gadmei-nél van olyan opció, hogy a kijelző éber marad HDMI kapcsolatkor a tableten, ezáltal valóban képernyő megosztóként üzemel a HDMI.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
-
válasz
ripjaw88 #1250 üzenetére
Proszald meg ezt google play ezt hasznalom en is ...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1254 üzenetére
Ki van zárva, hogy ne legyen rajta. Fogadok bárkivel, hogy valamit nem csinálsz jól, mert a telepítő csomag tartalmazza a Play-t. Mielőtt mókolsz, nem kellene utána olvasni? Éppen az előbb linkeltem tanulni valót! Tessék elolvasni és nem a sült galambot várni! Mi tegyük fel neked?! Minden segítséget megkaptál. A gapps a Google alap alkalmazásainak telepítő csomagja. A Google a legjobb barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest