- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
-
-
bb68
tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
A billentyűzár amikor bekapcsol az egyik magot offline módba kapcsolja, a másik mag frekije dinamikusan csökken akár 96 Mhz-re is.Gyakorlatilag mélyalvásba kerül a proci.Sajnos a reset hozza vissza a gépet.Legalábbis én ezt vettem észre az enyémnél.Nállam is teljesen mindegy melyik rom van fenn,mindegyik ezt produkálja.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1298 üzenetére
Legalább is a Gadmei ROM-mal nem tapasztaltam ezt a fajta problémát. Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog.
Ráadásul a Gadmei ROM-ja bővíti a HDMI funkciót is. Persze ez csak annak érdekes, aki használja. A MyAudio-féle ROM-ban a HDMI kapcsolatkor a készülék amolyan taouchpad-ként funkcionál tovább. A Gadmei-nél van olyan opció, hogy a kijelző éber marad HDMI kapcsolatkor a tableten, ezáltal valóban képernyő megosztóként üzemel a HDMI.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
-
válasz
ripjaw88 #1250 üzenetére
Proszald meg ezt google play ezt hasznalom en is ...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1254 üzenetére
Ki van zárva, hogy ne legyen rajta. Fogadok bárkivel, hogy valamit nem csinálsz jól, mert a telepítő csomag tartalmazza a Play-t. Mielőtt mókolsz, nem kellene utána olvasni? Éppen az előbb linkeltem tanulni valót! Tessék elolvasni és nem a sült galambot várni! Mi tegyük fel neked?! Minden segítséget megkaptál. A gapps a Google alap alkalmazásainak telepítő csomagja. A Google a legjobb barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- SzoftverPremium.hu
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest