Új hozzászólás Aktív témák
-
ripjaw88
csendes tag
Köszönöm a linket.
-
ripjaw88
csendes tag
Kaphatnék egy linket a legújabb Gadmei ROM-ról?
Köszönöm! -
ripjaw88
csendes tag
Szerintem elég valószínű hogy nem lesz erre a készülékre JB, mivel a 916dcc, 1016dcc termékekre kiadták a beta-t 27-én de ehhez csak egy javított ICS-t.
Amúgy valaki meg tudná mondani hogy érdemes-e ezt a javított ICS-t felrakni?
-
ripjaw88
csendes tag
Amúgy nekem eléggé lassú a Most Wanted, csak nekem vagy mindenkinek ilyen? Nem lehet a grafot valahol lejjebb venni?
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok!
2D gyorsítás mire jó? Romlanak vele a 3D-s játékok grafikái?
-
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1299 üzenetére
Oké, ki fogom cserélni a romot ha még egyszer fellép ez a probléma.
Köszi
-
ripjaw88
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1296 üzenetére
A gyári ROM-ot a MyAudio ROM-ra értettem nem a Gadmei-re.
Szóval akkor a Myaudio van most nekem, neked is volt már ilyen vele és a Gadmei-s megoldotta?
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?
(gyári 4.0.4 ROM)
-
ripjaw88
csendes tag
Megoldódott a problémám a ROM frissítéssel, azt rontottam el hogy mappába raktam a fájlokat és nem csak simán mindet rá az SD-re és ezért nem rögtön a frissítést kezdte meg hanem behozta a Recovery-t aztán én szerencsétlenkedtem el ott a telepítéssel. Most már jól működik és megvan a google play is
Egyébként azt megjegyezném hogy a legtöbb ilyen probléma a géppel kapcsolatban (wifi, wifivel lassulás, stb...) akkor is megszűnik ha csak az eredeti ROM-ot telepítjük újra.
-
ripjaw88
csendes tag
Most sikeresen felraktam a 1026-os gadmei-t, de megint nincs rajta.. mert miért is lenne -.-... a google play. Nem is lehet rá felrakni? Mert próbáltam de nem sikerült. Valaki légyszi segítsen már.
-
ripjaw88
csendes tag
És hol keressek rá meg mi is ez pontosan? Ettől majd nem ír errort??
Azt se tudom mi az a recovery. Sík hülye vagyok az egészhez csak nyomkodom a wipeot meg az installt egymás után... a romok között már vagy 2 órája.
Mostmár csak ez érdekel hogy hogy tudom az eredeti myaudio romot vissza rakni, mert errort ír arra a kurva g11refE8-ota-eng.bestidear.zip-re.
-
ripjaw88
csendes tag
most már konkrétan ott tartok hogy a romot már visza raktam a myaudiora de a g11refE8-ota-eng.bestidear.zip re errort írt így az egyik fele most gadmei a másik meg myaudio. Valaki kérem segítsen mert már a szívroham kerülget meg az agyvérzés....
-
ripjaw88
csendes tag
Valaki légyszi mondja meg hogy most hogyan rakjam vissza a google play-t mert már vagy 20 apk-t letöltöttem és felraktam de mindegyiket megnyitom, feltelepíti aztán futtatni akarom, bejön 1 másodpercre és kilép (a google play). Kösz!
-
ripjaw88
csendes tag
Valaki légyszi mondja meg hogy most hogyan rakjam vissza a google play-t mert már vagy 20 apk-t letöltöttem és felraktam de mindegyiket megnyitom, feltelepíti aztán futtatni akarom, bejön 1 másodpercre és kilép (a google play). Kösz!
-
ripjaw88
csendes tag
Most vettem észre hogy nincs fennt a market :\ Honnan tudom letölteni?
-
ripjaw88
csendes tag
Köszi, megoldódott a probléma, megcsináltam a wipeolást meg újra telepítettem a romot, így most már tökéletesen gyors wifivel is és nem fagy le, meg bekapcsolásnál már Gadmei-t ír és nem MyAudiot
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok, most raktam fel az új Gadmei romot (1026) És az "apply update from sd card" vagy valami ilyesmi.. szóval abban a menüben volt egy olyan is hogy valami "wipe", ez mit jelent? Nem nyomtam rá frissítés után csak a rebootra, így most szerintem jó mert Gadmei ICS-t ír a Modellszámnál. Szóval az a kérdésem hogy mi az a Wipe, és hogy baj-e hogy nem nyomtam rá, és még annyi hogy miért maradt úgy a háttér meg minden alkalmazás ahogy hagytam? Még magyar is maradt. Köszi.
Ja és nem szűnt meg hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor lassul. Valamit elrontottam?
-
ripjaw88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most sikerült egy ilyen készülékhez hozzájutnom és azt akarom kérdezni hogy a ROM frissítés erre a Gadmei E8-ra kockázatmentes vagy elromolhat közben a készülék? És mennyivel jobb mint a gyári?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest