- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
-
fgoo
csendes tag
Ja, hogy te a gyári értéke való visszaállításra gondolsz! Az még tényleg nem volt, akkor már inkább romot cserélek, ha úgyis mindent újra be kell állítani. Én a hard resetnél a bekapcsoló gomb legalább tíz másodpercig való nyomását értettem, mert ha lefagy, akkor csak ez után tudom újraindítani.
-
fgoo
csendes tag
Nem talált, a telefonom kompatibilis vele, úgyhogy leszedtem a legfrissebbet, majd áttettem a tabletre, mégse jó!
De mivel még a bugos gyári 4.0.4-es van fent, lehet, hogy azzal akad össze, mindenesetre én meg vagyok elégedve a Boat Browserrel, amióta rátaláltam, nem hiányzik a Chrome.
-
-
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
fgoo
csendes tag
Ezzel nem nagyon erősítettél meg semmit, mert nekem és icsi1-nek is 4.0.4-es van, mégis ezt csinálja. Bár az is igaz, hogy még a belassulós "gyári" 4.0.4-es, mert még nem szereztem egy üres sd kártyát a telepítéshez. Vagy menne úgy is a rom csere, ha telefonom nem üres 8 gigás kártyáját használnám erre a célra? Valahogy nincs kedvem leszedni, majd a rom csere után visszatenni a kártya teljes tartalmát.
Ja, és engem a Chrome hidegen hagy, nekem a Boat Browser jobban bejön. -
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #945 üzenetére
Természetesen volt újraindítás, de semmi javulás, lehet, hogy holnap kipróbálom ezt a gadmeit. Van valami hátrány a myaudióshoz képest?
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #943 üzenetére
Köszi, de mint feljebb is írtam, én voltam balfácán, a fájlrendszer csak olvashatóan volt a tc-ben beolvasva, azért nem tudtam a jogokat változtatni. Amúgy a 9.27-es "gyári" romon cseréltem, eddig nem veszek észre különösebb javulást.
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #937 üzenetére
-
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
fgoo
csendes tag
válasz
Zollkid100 #841 üzenetére
Hogy mi a különbség, azt nem tudom, de garancia szempontjából a 9.23 is ugyanolyan jó, mert az is hivatalos rom.
-
fgoo
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #822 üzenetére
Ennél már csak egy egyszerűbb mód van, ha mindjárt a kütyün töltöd le a gugliból, akkor még pendrive se kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest