- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtomki
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1308 üzenetére
Nem, mert azt írtátok, jobb nála a 10.11.
-
nemtomki
csendes tag
válasz
ripjaw88 #1295 üzenetére
"Kb fél órája feltettem a gépet tölteni, bill. zárban volt, most akartam használni de nem akart bekapcsolni, nyomkodtam a gombot, hosszan is meg röviden is, volume+-al is, majd az egyikre bekapcsolt.
Valaki tapasztalt már ilyen véletlenszerű leállást aztán meg nehezen visszakapcsolást? Mi okozhatja?"
Nekem is rendszeresen befagy, és csak hosszú gombnyomkodásra kapcsol be újra. Többszöri hosszú (>12sec) gombnyomás kell, hogy kikapcsoljon ebből a fagyott állapotból, majd normál (kb. 1 sec) gombnyomásra bekapcsoljon.
Minden eddig próbált ROM-mal csinálta (MyAudio magyar frissítős ROM, Gadmei 10.11.)
-
nemtomki
csendes tag
Magyar nyelv: próbáltad beállítani a 'settings - language & input - language' menüpontban, és nem volt a felsorolásban a magyar nyelv?
Ez esetben a MyAudio magyar forgalmazója által közzétett, magyar nyelvet is tartalmazó komplett rendszercsere a megoldás, innen lehet letölteni:
https://www.dropbox.com/s/ivpd3ymvjqbge3m/MYAUDIO_808DCC_ROM.ZIPA használati utasítást is tartalmazza.
Figyelem: ez a frissítés MINDEN ADATOT TÖRÖL a tabletről (kivéve a bedugott microSD kártyát), és csak microSD kártyáról futtatható (a tablet beépített memóriájáról nem)!
-
nemtomki
csendes tag
válasz
Frusztréthy #16 üzenetére
A tescos 45eFt-os 10"-os nem a dual processzoros változat. Feleannyi memória, feleannyi processzormag, kisebb órajel. Teljesítményben távol van a DCC jelölésű, kétmagos processzorral, 1GB RAM-mal szerelt MyAudio tabletektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest