Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
PoLizei
üzenetére
Én örülök a sikerüknek, bár igaz, sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás. Így sajnos csak zsákba macska minden komolyabb elektronikai termék, ami a nevükkel kerül piacra.
Minden esetre a leckét megtanultam: csak neves, komoly márkától vásárolok, garanciával, szervizháttérrel. -
válasz
PoLizei
üzenetére
Telefont ,emailt nem engedtel meg felejuk? Esetleg egy kis fogyaszto vedelemmel,valo riogatas, ha szervizpinton adtad le menj be a es hivasd fel a miskolci szerviznek nevezett kokany bandat..
Még a vegen legyurod Deception szervizes rekordjat

Pusihusit meg mar meg se emlitem
o a best szervizes.. -
playa123
csendes tag
-
bodazo
tag
válasz
PoLizei
üzenetére
Én a helyedben máris vinném szervizbe. Mert ugyan ezt a jelenséget produkálta az enyém is.
100% merült 2 óra alatt 50%-ra és utána egy pukkanás mellet kikapcsolt. Szerintem az akksi is felpúposodót mert mikor leraktam az asztalra akkor billegett, bár nálam a kijelzőt nem nyomta.
De arra készülj fel ha be adod akkor hosszú a javítási idő, bár nem tudom miért. Nekem 30 napot mondtak.Én kikapcsolt állapotban szoktam tölteni, tok nélkül.
-
Gzolo
senior tag
válasz
PoLizei
üzenetére
Ettől féltem, köszi!
@Decepticon: Én egy 13,3"-as laptophoz való tokkal hordom, széltében pont belefér a tábla, és félbe lehet rá hajtatni a tokot, ha nem tudtok már várni, akkor érdemes megfontolni.
Pontosan ilyenem van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

o a best szervizes..