- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület."
Nem nagyon akarok ezen rugózni, csak a félreértések elkerülése végett. A dolog egyébként szubjektív. Van akinek elég a funkcionalitás, én mondjuk szeretem ha valami gusztusosan is néz ki emellé (ez a gusztus is szubjektív persze).
Androidos telót használok én is, momentán lassan 3 éve, a felület maga nem meglepetés nekem sem. Amire leginkább céloztam főleg, hogy a 4.0.3-ban még normálisan (alap ICS) nézett ki, az az értesítési terület gyors beállító része. Namost ugye ez 4.0.4-en így néz ki: [link]
Eleve más, a felületbe egyáltalán nem illeszkedő színvilág, hol kisbetü, hol csupa nagybetü, ami nem fér el magyarul az újsorba: Értesítése -> k
_Szerintem_ borzalom. Lehet a többségnél nincs nagy jelentősége. Ahogyan a hangerő és a képernyőmentő soft gombokat is én feleslegesnek tartom.
Így nézett ki amúgy a 4.0.3: [link]
Az már mind1 is, hogy a beállítások menü is nekem jobban bejön a 4.0.3 minimálabb ikonjaival.
Ja és hozzá teszem, hogy külső programmal a 4.0.3-ban is oda lehet tenni a quick settingset sokkal kulturáltabb formában.
Nade tényleg nem akarok ezen rugózni, leírtam. Nekem nem tetszik. Ennyi -
Pompi
nagyúr
Ahogy már elhangzott root egyszerűen csak 4.0.3-ra van. 4.0.3-on egyébként több power profile is van. Visszarakása végtelenül egyszerű, sd kártyára fel kell másolni a csomagot. Factory reset. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít. Ekkor lefut a telepítő és kész. Biztos ami tuti alapon én ilyenkor egy factory resettel kezdtem. Innen le lehet szedni a 4.0.3-at: [link]
Ja, igen persze megy az Apex Launcher ezen a gépen. -
Pompi
nagyúr
válasz
this is life #378 üzenetére
Nem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg.
Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban.
-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life #375 üzenetére
"A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet."
Meg az, hogy a Google Naptárat nem szinkronizálja
-
Pompi
nagyúr
Akinek Chrome böngésző kellene (mert ugye elvileg nem kompatibilis, ezért nem hozza le a Play Store): [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301 üzenetére
A 4.0.3 és a 4.0.4-es romokban is gadmei feliratos a boot anim. Csak valami miatt nem látszik, talán elforgatva jelenik meg és így "lelóg" a képről. Meg lehet nézni a zip-ben, a system / media mappában található bootanimation.zip-et. (link)
A kompatibilitásról én is egy példát: én a smart key pro nevü billentyűzetet használom, 4.0.3-on még hozza a playstore, 4.0.4-hez már nem.
Ez a 4.1.1-es teszt rom elérhető valahol?
-
Pompi
nagyúr
Szerintem olvasásra eleve jobb egy e-ink-es ebook olvasó. Jobb a szemnek, kevesebbet fogyaszt.
Ettől eltekintve használható olvasónak, kazal progi van a play store-ban ami olvassa az elterjedt ebook formátumokat és szanaszét customizálhatóak (pl. esti olvasásra inverz beállítás stb.)
Ami előnyére mondható egy ebook readerrel szemben, hogy a képként scannelt pdf anyagokat is egész jó sebességgel kezeli, olvashatóak rajta az ilyen formában rögzített cuccok is. -
Pompi
nagyúr
Feltettem a 4.0.4-et a hétvégén. Szerintem ez egy vizuális bűntetés a 4.0.3-hoz képest. Kezdve a hangerő le / fel állító soft keyeken keresztül, az alsó sáv közepén terpeszkedő screenshot gombon keresztül (mintha percenként használni kellene), az értesítési rész elgagyizásáig (a funkciók jók, de ahogy kinéz....). Arról már nem is beszélve, hogy a settings menübe is csilivi ikonok kerültek.
Ráadásul nekem most nem hozza a a Play Store az adobe flasht, eddig pedig úgy emlékeztem, hogy igen.
Na mind1, remélem a 4.1-et nem variálják így szét látványra, addig pedig részemről megy vissza a 4.0.3, az leglább egységesebb, letisztultabb látványban. -
Pompi
nagyúr
Plusz ott van ugye a Project Butter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged