- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
válasz
vertebrata #1874 üzenetére
Igen, ha szűz ROM-ot raksz fel, az nem lesz rootolt. Hiszen a root is egy "update", ami a ROM-ot frissíti, írja át.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
vertebrata #1866 üzenetére
A Recovery-ben mind a három wipe lehetőséget futtatni kell, azt jónapot.
-
jFox
addikt
válasz
vertebrata #1866 üzenetére
A felhasználó adatok törlését próbáltad már? A Beállítások -ban van valahol.
Vagy a recovery menüben wipe data partition. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
vertebrata #1349 üzenetére
Szia! Utána néztem és úgy tűnik, hogy a dolog megoldható.
Íme egy kis háttéranyag: PDAplus - ConCorde tab 7020 és a DVB-T -
válasz
vertebrata #1091 üzenetére
Amit konnyu kiszurni az uj billentyuzet,aztan irtak hogy nem tett rosszat a wifinek sem:-) meg ket bug javitast emlegetnek a gyarto oldalan,d valahogy a kinai iras ertelmezese nem akar menni:-) ......
-
válasz
vertebrata #1075 üzenetére
Van magyar nyelv ,bar kinaiul indul de atallithato neheny gombnyomassal magyarra...beallitasok menu,3 valasztomenu /negyedik ikon aztan jobb oldalt az elso menupont...
-
Permet Elek
senior tag
válasz
vertebrata #1075 üzenetére
Van benne magyar nyelv, de mielőtt nekiállsz, jegyezd meg, hogy hol kell átállítani a nyelvet, mert kezdetben kriksz-kraksz japán betűk vannak.
De amúgy a billentyűzetre írtam, hogy ha a beállításokba alapértelmezetnek a magyart állítja be, visszajön a megszokott billentyűzet. Mert az amerikai kicsit másmilyen.
-
válasz
vertebrata #1072 üzenetére
Pl innen ,a letoltes a kek szinu krikszkrakszra klikkelj es jon is lefele,amiben en modositottam hogy a modingolt rom buildpropjat masoltam be az eredeti helyer....Igy visszajott a regi billentyu...[gabmei 1026]
Ui a link a gadmei uj romjahoz visz...
-
válasz
vertebrata #1068 üzenetére
Blutyuk mukodik :-)
-
Permet Elek
senior tag
válasz
vertebrata #1068 üzenetére
Nekem most a legutolsó gadmei van fent, amit linkeltek. És van bluetooth.
-
Smithy87
senior tag
válasz
vertebrata #1005 üzenetére
Igazából tök mind egy. Ha jól olvastam mindegyik romnak csak használ. Egy harmadik ha jól tudom galaxy note 2 romból lett gyártva egy a mi gépünkre, és annak a build.propjáról van szó. Ez önmagában is jó hatással van a gépünkre.
-
PoLizei
aktív tag
válasz
vertebrata #1001 üzenetére
Én a roottal együtt települő Root Explorerrel cseréltem le a buildpropot.
-
Nunder
őstag
válasz
vertebrata #993 üzenetére
A Root-olás folyamata rém egyszerű. Hasonlóképp kell eljárni, mint a ROM telepítésnél, csak itt az egyetlen *.zip fájlt kell felrakni az SD kártyára. Majd kikapcsolás, Volume+ és Power gomb egyszerre megnyom. Ekkor az Android recovery módjában találod magad. Itt van lehetőséged a Factory reset-re is, többek között, de neked most az Install update from SD card opció lesz a nyerő. Ha ezt kiválasztod, akkor feltelepíti a Root jogot a készülékre. Innentól kezdve teljes irányíthatóságot kapsz kézhez, az eddig letiltott funkciókat is tudod majd használni.
Hirtelen ennyi, a BT-ról meg a többiről majd később, vagy majd valaki más, abba még én sem vájtam bele magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest