- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest