- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest