- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4131 üzenetére
Köszi,visszaolvasgattam, meg régen is láttam Dec. kálváriáját. Türelmes ember vagyok, de azért a 8hét kicsit durva, febr. 25.én adtam le, mostmár telefonálni fogok, bár nem bízom pozitív visszajelzésben.
-
bujaga
csendes tag
válasz
this is life #4003 üzenetére
Koszonom. Lehet felkeresem oket. Sajnos nincs hozzaerto ismerosom.
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #3961 üzenetére
Sziasztok!
Mennyire tudja kihasználni a tab a Class10-es mikrosd-t? Vagy felesleges bele, mert nem tud olyan gyorsan írni/olvasni?
Köszi! -
mexel
veterán
válasz
this is life #3959 üzenetére
Köszi! Ebben is ugyanaz van? Mert ma néztem egy nextwayt és nem volt annyira lassú. ( nem a legújabb játékokra kell majd, inkább a kijelző lesz a lényeg) Itt már teljesen mást írnak, nem tudom melyik az igaz.
Az rk 3188-asból is van már kütyü pl ez,
Az rk 3188-as jobban tetszik, de azokról még semmi infó, hogy milyen a wifijük, stb. Pl egy két játéknál és tesztnél állítólag lassabbak voltak mint a régebbiek, mert nincs rájuk optimalizálva semmi. nem tudom mit vegyek, az Acer iconia A700-ra sajnálok kb 120-at kiadni, abból 2 kínai fullhd-s kütyü is kijön, és talán még azoknál is lehet érvényesíteni a garanciát. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3923 üzenetére
Vagy a Splashtop-ot?
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #3921 üzenetére
Köszönöm a választ!
A file-os kérdésemre senkinek sincs ötlete?
Köszi! -
Agassi79
csendes tag
válasz
this is life #3894 üzenetére
Most újra indítottam és csak 2 perc után tudtam a képernyőzárból kivenni. Jó ez így?
Most wifit kapcsoltam és a play marketről tölteném le a dead trigger-t de nem érzékelte a netet, de a web működött!?
Van képernyő zár de már ki akarom kapcsolni. -
Agassi79
csendes tag
válasz
this is life #3892 üzenetére
Készenlétben (wifi kikapcsolva) 8-10óra alatt 1-2%-al csökkent.
A wifi jól üzemel. Csak a hang recseg játék alatt és a játékok feltűnően lassúak.
Mi lehet a probléma?
Feltelepítettem egy CPU figyelőt és úgy láttam megy mindkettő mag. jobb felső sarokban mindig mutatta a két skála ugrálását.
Milyen software-t telepítsek?
Amúgy ez TV2-ös kiadás - nem tudom lényeges-e?Szervizben dolgozol?
Milyen játékok futnak egy 808DCC-n tökéletesen? (GTA?, Modern combat?, Real racing 2-3?) -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3853 üzenetére
Egyébként szerintem aki napi 1-2 órát használja annál nem jönnek elő a hibák. Legalább is nálunk az andorid hibáin kívül más nem jött elő. Nem ment szét az aksi stb. És lehet ezekből több van, mint a sok rosszból.
Meg ahogy néztem kb 100 dollár körül már meglehet venni kint nagy tételben a 808dcc-t
Mondjuk mi is eladtuk.
-
unlock
csendes tag
válasz
this is life #3825 üzenetére
Igen a progit leszedtem az img-el együtt de reset gombot nem talàlok.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3821 üzenetére
Na pont ettől tartottam.
-
Casillero
tag
válasz
this is life #3808 üzenetére
Van jó pár tab ami tetszik csak egy hibájuk van: az akku. 4-6 óra üzemidő.
Más: kiváncsi lennék rá, ha a második mag tényleg nem ragad be, akkor mennyi az üzemidő, készenlét? -
zsolt64555
csendes tag
válasz
this is life #3810 üzenetére
Ezúton is köszönet a miskolci szervizeseknek!
-
smallr
csendes tag
válasz
this is life #3788 üzenetére
A concorde fajtáról mi a vélemény?
-
smallr
csendes tag
válasz
this is life #3782 üzenetére
Tehát aztmondod ha myaudio mellett döntök akkor már inkább a 916dcc-meleltt döntsek?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3725 üzenetére
Hát nagyon rég csináltam róla biztonsági mentést... És így francnak sincs kedve megint mókolni az egésszel..
Nekem pedig úgy rémlik hogy egyszer újra húztam és megvoltak a programjaim... hmm
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3720 üzenetére
Értelek persze, de ha wipe nélkül húzom újra rendszert akkor nem maradnak meg elvileg a data partició adatai?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3718 üzenetére
de ha wipe data-zok, akkor elvesznek a cuccaim....
-
royalka
őstag
válasz
this is life #3627 üzenetére
Ezeket tudom csak kerestem volna más alternatívát. Én 1 maggal is elvagyok mint a szél
-
PoLizei
aktív tag
válasz
this is life #3624 üzenetére
Mostanában már úgy voltam vele, hogy ha 1 évet kibír, nagyot nem bukok rajta, mivel egy dupla ennyibe kerülő tab is elavulna 2 év alatt (a bukó a kompromisszumos működés). De úgy tűnik, fél év után kampó.
Vmikor összecsomagolom, aztán küldöm az ED-nak. -
törölt tag
válasz
this is life #3593 üzenetére
Nem, de most, hogy mondtad, igen...és működik
Köszi -
orientbio
csendes tag
válasz
this is life #3488 üzenetére
Kösz! Én is elírtam, mert igazából az enyém is 09.23-as.
Jó éjt!
-
orientbio
csendes tag
válasz
this is life #3485 üzenetére
Ezeket a verziószámokat honnan lehet kiolvasni? Nekem ez a Gadmei rom bootoláskor azt írja ki, hogy E8HD (ez az első posztban megadott gamei rom). Ez melyik? Az 1 perces indulás nem a zár feloldása után teli el, hanem a bekapcsolástól a képernyőzár feloldhatóságáig. Addig nem reagál az érintésre. Továbbra is kérdés, hogy hol találom ezeket a romokat?
Kösz.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #3476 üzenetére
Persze! Olyan ritka az ilyen, hogy az már érték
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #3474 üzenetére
Oldalról. Szervízben nem volt, semmi baja.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3469 üzenetére
Az lesz majd.
Most haza utazok, de pénteken viszem is be majd.
Érdekes lesz ez majd. -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3467 üzenetére
Akkor lehet majd a héten vissza viszem
Most is fogta magát és annyit látom, hogy újra indult.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3464 üzenetére
Engem nem.
Nem én nyúztam mert általában nem én használom azt a kis gépet
Na akkor vagy eladom, vagy pedig beviszem a MM-be
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3455 üzenetére
Elhiszem. De mondjuk a 31. nap után úgy tudom, hogy vagy új készüléket kell adni vagy pedig pénzt
De jól jártál az a lényeg -
rumos14
nagyúr
válasz
this is life #3449 üzenetére
köszi, bár sztem te az elégedetlen felhasználók körébe tartozol, de hasznos ilyen véleményt is olvasni.
két mag, 8", 1gb RAM, 16:9 arányú kijelző normális felbontással - ezek alá nem akarok menni. -
DEARevil
tag
válasz
this is life #3426 üzenetére
lehet hülye vagyok de nem találom a linket
-
DEARevil
tag
válasz
this is life #3422 üzenetére
Melyikre gondolsz?
-
DEARevil
tag
válasz
this is life #3419 üzenetére
Az outletben már garanciálisan kicserélt vagy vmi hibával rendelkező kütyük vannak?
-
DEARevil
tag
válasz
this is life #3419 üzenetére
Gondolkodom rajta, miért?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #3393 üzenetére
Nincs mit.
-
üszök
őstag
válasz
this is life #3391 üzenetére
Nekem az van jelenleg fenn. Linkeltem a többit is.
-
törölt tag
válasz
this is life #3387 üzenetére
-
eckmester
tag
válasz
this is life #3382 üzenetére
Töled kérdezném,hogy szerinted Prestigo 7 ProDuo vagy Wayteq 70 dci?
-
törölt tag
válasz
this is life #3362 üzenetére
Péntektől ismét tudom majd nyúzni egy picit, majd jól ráfekszek a használatra és kipróbálok több programot is, van pár, amikre kíváncsi vagyok, köztük játékok is. Nemrég pár videóval is megjárattam, azzal nem volt baja szerencsére. Remélem tényleg csak beakadt valami és az húzta le az akksit.
A telóm is néha behülyül és felére merül éjszaka, bár van jó pár értesítés a sávon -
törölt tag
válasz
this is life #3356 üzenetére
Igen, sajnos van jó pár app, ami nem jó irányba frissül...
Remélem jól működik már ezután, majd hétvégén kipróbálom ezt a Anykeyboardot megint. Vagy ha van esetleg más alternatíva, ami bejött nektek, szívesen fogadom. -
törölt tag
válasz
this is life #3344 üzenetére
Közben eszembe jutott még, hogy mostanában a telefonom is furcsán viselkedik, legalább 5 napon keresztül próbálta mindig ugyanazokat a frissítéseket felrakni, állítólag sikerült is neki.
Amikor újraindítottam a tabletet, szintén legalább 5 program frissült, de még a kikapcsolás előtt. Szóval lehet az merítette le, de alvó módban nincsen net...
Tegnap leszedtem az Anykeyboards-ot, és most jól viselkedik, nem merült le estére. Le is kopogom(#3354) üszök nincs fent, egy Sense-t utánzó óra/időjárás widget van fent, de nincsen vele gond, vagyis nem volt vele gond eddig.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Örülnék, ha javasolnál monitorozó progit, ha időd engedi.
-
törölt tag
válasz
Azt az alap rendszer is kimutatja, nem? De a kikapcsolás előtti időszakról tudok infót szerezni?
-
törölt tag
válasz
this is life #3342 üzenetére
A wifi úgy van beállítva, hogy alvó állapotban ki van kapcsolva. Ha be van kapcsolva, képes egy éjszaka alatt lemerülni. Élő háttérképet nem használok, azt már megtanultam a mobiloknál, hogy nem szabad
Tegnap leszedtem az Anykeyboard szoftverét, ma éjszaka csak 4%-ot merült. Megnézem így a fogyasztást, max nyomok egy resetet ha nincsen további probléma. Nagyjából belaktam a készüléket, a következő alkalommal már tudom mit kell csak felrakniBeragadt alkalmazásokra mit tudtok ajánlani?
Csereutalvány is jó lenne, el tudom költeni az árát másra is, sőt
-
törölt tag
válasz
this is life #3340 üzenetére
Az Anykeyboard-ot tettem fel tegnap, nem tudom van-e köze hozzá?
Alkalmazás hogy ragad be? Balról a 3. ikonnál ki szoktam lőni mindent, ha végzek a tabletezéssel (jé egy új szó)
Ha baj is lenne vele, mindenképpen az üzletbe viszem vissza, hiszen ott vettem, onnan már biztosan nem küldenek el máshová
Nincsen rajta sok minden, mielőtt visszavinném, egyébként is nyomnék egy gyári visszaállítást. Lehet azt mindjárt rá is eresztem
Csereutalványt bármire lehet költeni?Igen, emlékszem egyébként
-
Kiskarak
csendes tag
válasz
this is life #3313 üzenetére
Köszönöm a válaszokat már csak arra lennék kiváncsi , hogy mind ez elött az eredeti 4.0.4-es rom-ot kell-e rootolni ill. mind ez a nullarol mennyi idő alatt vihető végbe egy kezdőnek mint nekem. Ill. érdeklődnék , hogy ez a 9.23 a megjelenés időpontja?
Ill. a phantom elnevezés a build.prop neve? -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3316 üzenetére
Érdekes, mert én a playban nem találom meg a Chrome-t, de a 10.26al meg ment minden
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3313 üzenetére
Az ebben lévő build az amit te is használtál?
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3298 üzenetére
Nem kellett volna neki, legalább is nem szokott a menüben kutakodni
Nem tudom mi történt, azt mondja netezett és egyszer csak ez történt, hogy olyan volt mintha újra akart volna indulni de nem sikerült neki.Felraktam azt a romot teljesen jó.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #3278 üzenetére
Szerintem mindenkinek aki tudott beszélni a myAudio-val.
Azt néztem valamelyik nap, hogy a 7"-os kétmagosokra már van JB. De sajnos ez nekünk nem vígasz...
Talán valaki csinál rá egy CM10-et... de erre se sok esélyt látok. -
bujaga
csendes tag
válasz
this is life #3273 üzenetére
Lehet az a gond Huawei E303 stckem van.Viszont akkor nem értem,hogy kérhetett pinkódot.
-
törölt tag
válasz
this is life #3263 üzenetére
Jól működik, le is kopogom gyorsan
-
Kiskarak
csendes tag
válasz
this is life #3251 üzenetére
Értem , köszi.
De mit tudok csinálni ha nagyon befagy? Várok amíg le merül és kikapcsol? -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3244 üzenetére
Na meg lehet szerencséje és peche is az embernek, megkockéztatom hogy ez márkától független.
Láttam már vadiúj BMW-nek kiesni a váltóját. -
waterphone
tag
válasz
this is life #3222 üzenetére
Köszönöm, ha jól sejtem erre gondolsz: Lenovo IdeaTab A2109
Ez is megfontolandó, de mindenképpen megvárom, hogy mit hoz az MWC jövő héten. -
cassius.clay
senior tag
válasz
this is life #3196 üzenetére
Köszi a tippet, ez mind megvolt, mégsem jó. Nem érzékel a kijelző egyáltalán. Tegnap vettem, szóval 3 napon belül vagyok. Vissza viszem, max kapok egy újat
(Media Markt)
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3192 üzenetére
Én használom és sok bajom nincs vele, bár én mondjuk általában csak a futó progikat lövöm ki vele.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3190 üzenetére
Task killer nem javallot
Miért nem?
-
TA68
őstag
válasz
this is life #3171 üzenetére
"Azert remelem talalnak majd megfeleloen tartos akksit hozza."
Lehet, de sajna ezen, meg a kijelzőn tudnak a legtöbbet spórolni."mert olvastam mar olyat is hogy max 1ghz hajtjak xyz tablatekben mert csak azon a tempon stabil .... "
Azt világosan kell látni, hogy ezek a gyártók olyan CPU-kat vásárolnak meg féláron, ami nem megy az előírt frekvencián. Önmagában ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb, csak egy olcsóbb kategória. Az AMD és az Intel gyáraiban is keletkezik bizonyos százalék, ami nem hozza az előírt frekvenciát. Ezeket a procikat ők is alacsonyabb frekvenciára skálázva hozzák forgalomba! De tény, hogy ők nem írják rá az eredeti frekvenciát amivel menni kellett volna neki, nem úgy, mint kínában.
-
TA68
őstag
válasz
this is life #3168 üzenetére
Nem jellemző, hogy a CPU meghaljon ezekben a készülékekben. Közel van a proci a hátlaphoz, azért feltünő a melegedése, egébként teljesen normális határokon belül van. Ha a hátlapon keresztül nem tud rendesen hülni, mert például úgy fogjuk meg, hogy a legmelegebb részén takarjuk le, legfeljebb az akku élettartamát rövidíti meg. Egyes LCD tévékben (például Samsung) a processzor eléri a 70 fokot is.
-
TA68
őstag
válasz
this is life #3159 üzenetére
A kínaiak azt gyártják, amire igény van. Tudnak ők minőséget gyártani, de azok már jóval drágábbak is.
Gondold el, ezeken az olcsó tabokon mennyit nyer a magyar forgalmazó. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3156 üzenetére
Teljesen egyetértek. Sajnos a márkás-megbízható eszközök ára igen magas, a legtöbbünknek elérhetetlen.
Van olyan kínai termék - brand -, ami elfogadható minőség? Jó lenne egy olyan topic, ami ilyen infókat oszt meg. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #3154 üzenetére
Ezek szerint bármi ilyesmit vesz az ember, ez elkerülhetetlen? Ez nagy csalódás az elektronika "csodáit" illetően. Ha ez beszarik, addíg nem veszek semmi hasonlót, amíg legalább 2-3 évet (elavulás) nem garantálnak az egész vacakra.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #3113 üzenetére
Most kikapcsolva töltöttem. Van jelentőssége?
Melyik az az akksi kalibráló? Én annó amikor beragadt a visszajelzés, letöltöttem vagy 3-at, de egyik sem csinált semit.monstre: szinte minden akkumlátoros eszköznél 6 hónap az akksira a garancia. Szerintem azért, mert az akksi élettartama erősen függ a használattól.
-
bencsikgab
tag
válasz
this is life #3122 üzenetére
Az ICS /JB rendszereknél nincs jelentősége a batterystats.bin-nek már.
-
plityo
tag
válasz
Téma szempontjából totálisan irreleváns, de a 4.2 is Jelly Bean, nem kapott új fantázianevet.
-
törölt tag
válasz
this is life #3115 üzenetére
Megnézem majd, ha nem felejtem el
-
törölt tag
válasz
6 hónapos akksi garancia? Ne már...
Ha veszek valamit 1-2 év garanciával, akkor addig minden alkatrészére érvényes a garancia, nincs olyan, hogy az akksira csak 6 hónap van. Szerintem... -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #3094 üzenetére
Szerintem mind a két témát jól kiveséztük
Én megyek rabszolgának, mindenkinek további szép napot! Majd lopva még be-be nézegetek...
-
törölt tag
válasz
this is life #3086 üzenetére
Ezért írtam azt, hogy hozzájuk képest sehol nincsenek
-
törölt tag
válasz
this is life #3057 üzenetére
A bsplayer a kedvencem asztali gépen is, maradnék ennél
Viszont valamiért nem jó a hw lejátszás a free verzióban. Nem tudom, abban működik-e, vagy meg kell venni a full playert?
Benne van az ARMv7 és NEON támogatás is. -
törölt tag
válasz
this is life #3055 üzenetére
Valószínű az történt, hogy a nagy kavarodásban összekevertem több tablet specifikációját is.
MM-ben meg csillió wattal világítanak, így a youtube videó is nagyon szép volt.
És óvatlan voltam, hogy nem ellenőriztem le minden fontos adatot.Az előbb kipróbáltam, hogy bő 45 percig nyomattam rajta DivX-et DTS hanggal, és ennyi idő alatt 10%-ot merült kb., vagyis rosszabb esetben is lejátszáskor bírnia kellene elvileg az 5 órát
Még a videolejátszással szenvedek
-
Pindur Höri
csendes tag
válasz
this is life #3049 üzenetére
Köszi. Egy ilyen aksi ami ebben van kb. mennyi ideig bírja(ha aktívan használom)?
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #3041 üzenetére
Természetesen ez is, csak akkor él, ha nem fogja rá,hogy természetes elhasználódás.
-
törölt tag
válasz
this is life #3030 üzenetére
Köszönöm
(#3032) TA68 ha nem kapcsolom be, akkor honnan tudom, hogy feltöltötte az akksit? Az nem baj, ha full töltés után még be van dugva?
-
törölt tag
válasz
this is life #3025 üzenetére
Tudom, hogy 5-6 nap után még korai nyilatkozni, ha eszmben lesz, visszajövök majd ide pár hónap múlva is
A Wi-fis tippeket köszi szépen, már próbálgattam máskor is, de még nem minden opciót -
TA68
őstag
válasz
this is life #3016 üzenetére
Nálam egy LG márkaszervíz "szakembere" volt kin garanciális javításon, mert behalt a másfél éves lcd tévém. Egy hatalmas akkus csavarbehajtóval esett a tévének. Mind a két panelt kicserélte használtra, amit akkor vettem észre mikor szétszedtem, mert a kábelté eszméletlen zajos lett. Nembeszélve arról, hogy a tévé hátulját ferdén csavarozta vissza .(alul fél centit elált!) Ha egy olyan cég mint az LG, ilyen szervizekkel dolgoztat, akkor mit várjon az ember a kisebbektől.
-
royalka
őstag
válasz
this is life #3012 üzenetére
De még mindig nem értem... miért kell egy dupla áru készülékkel hasonlítani
Már a könyököm jön a Samsung tab istenítés. Nem egy kategória. Én soha nem adnék egy androidos tabért közel 100k-t. Van aki 40 ropit is nehezen csönget ki, nem hogy duplát. Tényleg örülök hogy telik rá, de már a falra mászok hogy egy szintre van téve a két készülék.
-
TA68
őstag
válasz
this is life #3001 üzenetére
"mi voltunk a béta tesztelők"
Ez sajnos egyre inkább igaz a drágább (márkás) készülékekre is. Már nem érnek rá a gyártók hónapokig tesztelni, jön a következő széria, mert ezt várja el tőlük a piac, és a piac egyre nagyobb tempót diktál. Manapság egy készülék 1 év alatt garantáltan elavul, bármennyibe is került. -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3007 üzenetére
Végül mit vettél helyette?
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #2989 üzenetére
Na erre gondoltam én is. Aksicsere fél év után egy vagyon. Fűt is a tab. Így egy év után a paszta kiszáradás miatt fog megfőni. És még sorolhatnám. Ha itt nem lenne a fórum, már tuti idegroncs lennék. De hála eddig minden problémát orvosoltunk. Wifi, mag, aku. Bár nem tölt usb-ről.
Kényszerpihenőn vagyok, így reggeltől estig megy a tab. És várom, hogy meghaljon. Bár csak a tini tribe megy rajta, non-stopp.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #2986 üzenetére
Lényeg. A legrosszabb amit vehetsz. Használom november vége óta. Az összes probléma előjött vele azóta. Ezért már gadmeit nem is használok, mert félek mikor döglik be. Naponta töltöm, akár 2x-is. 5 órát megy wifi nélkül. Készenlétiberakás nélkül. vagy max 2%
Még működik. De ha ezt előre tudtam volna, amit ma. Messziről elkerülöm. Vagy ha lett volna akkor 708Dcc lehet azt veszem. Mert csak 30-inc. Míg 45-ért, már vehettem volna akkor, használt samsungot. Remélem meghal, és nem lesz javitható. És levásárolhatom az árát. Egyszóval. Én mindenkit lebeszélek erről a tabról. 3 hónap használat után. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2967 üzenetére
Ja, ezeket nem tudtam, így már érthető, ha nem is vígasztaló.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2957 üzenetére
Ez a JB rom dolog azért is érdekes, mert a többi MyAudios tabnak már fent van a jb-s frissítése, és állítólag az új 808-asokat is jb-vel árulják.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2960 üzenetére
Kipróbálom majd ma. Köszi!
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2958 üzenetére
Ezt a launchert, hogyan lehet felrakni?
Nem vagyok benne jártas, így azért kérdezem.
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
this is life #2922 üzenetére
jó, van benne valami amit mondasz és a mondadndód első részével teljesen egyet értek
a supportal avagy a szervizzel még nem volt szerentsém hál istennek
én csak arra akartam rámutatni hogy azt kapod az árért valójában amit ér és ne várjuk azt hogy tökéletes lesz mint a "nagyok"
amire kitalálták arra ez is megteszi
egy-két hibás darab itt is előfordul de ez szinte minden olcsó terméknél így van
a kínaiakra is lehet fűt-fát mondani de ha ők nem lennének szegény ember nem tudna semmit ezekről a technikai újdonságokról csak "képekről"
-
Genius68
csendes tag
válasz
this is life #2916 üzenetére
Szia.
Antutu után is az egyik mag offline, lehet hogy teszt alatt bekapcsolja a második magot. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2907 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy nem tegnap írtam, de hosszan rá kellett nyomni a wifire és ip cím lekérése(ezt csak elsőre kell) nem tudom magától mért nem tudta de most minden flottul megy! Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget, remélem több meglepi nem lesz az új romba!
Szép napot Nektek!!!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2902 üzenetére
Korai volt az öröm...wifi kapcsolódásnál kiirja, h azonosítási probléma mikor kapcsolódnék a wifimhez....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2902 üzenetére
Privi megy..
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2897 üzenetére
this is life!
Na szenvedtem egy kicsit, driver miegymás és restore ra nyomtam a progiban, szerintem mégis felrakta a frimwaret mert más lett a töltő ikon, de működik!!!
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2897 üzenetére
Te sem fogod megbánni! ;-)
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2893 üzenetére
fuuu ezt kicsit részletezed, mert nem értem !
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2889 üzenetére
Köszi a segítséget! Hát sajna reset+ 1.2.3 gomb hosszan röviden sehogy semmi!
De itt most a használati 1 vagy 2öt kéne megjátszani? Mért van 2 db? grrr... Ez vajon garvesztéssel jár ha felrakom?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2882 üzenetére
CWM-et egyik ROM sem tartalmaz, mert a CWM egy főzött Recovery mint azt a neve is mutatja: ClockworkMod (Mod- mint modding vagy modded. A REcovery-t bővítették pár hasznos funkcióval és valóban külön is telepíthet, vagy a standard Recovery cserélhető erre. A Gadmei készülékek ROM-ja a standard Google-féle Recovery-t használja. Egyébként azt fontos tudni, hogy a Gadmei-n nincs hard reset, azt a funkciót a Recovery látja el, a HR egy elavult és felesleges dolog. Tehát, szerencsétlen esetben sikeresen kiszúrtátok a mikrofont
Hallottam már ilyenről
Üdv, Dec
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2882 üzenetére
Hát őszintén szólva fogalmam nincs!
http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708dcc/Ha ezt megpróbálom rávarázsolni, garivesztéssel jár, illetve segíthet?
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2866 üzenetére
Ez van fent nekem is, de nem a honlapokon lévő hirdetések nekem a nagy bajaim, hanem az olyanok amikor alvó állapotból hirtelen előre ugranak és az egész képernyőt elfoglalják
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2853 üzenetére
Ezt a félig bedugom tecnológiát nem értem. Én is próbáltam 4 pines jack-al, és csak ilyen idióta módszerrel zörgött valami. Azt hittem, hogy a jack alljzat-dugó szabványos audio csatlakozási módszer.
-
mgyalu
csendes tag
válasz
this is life #2851 üzenetére
Akkor megoldás az létezik rá ezek szerint, csak meg kell keresni. De ha tudsz valami támpontot adni merre keressem az is nagy segítség ám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- World of Tanks - MMO
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest