Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele

-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi,visszaolvasgattam, meg régen is láttam Dec. kálváriáját. Türelmes ember vagyok, de azért a 8hét kicsit durva, febr. 25.én adtam le, mostmár telefonálni fogok, bár nem bízom pozitív visszajelzésben.
-
kaxer
csendes tag
Esetleg valakinek van mostanában tapasztalata az edigital szervizével kapcsolatban? 8. hete van bent,kicsit kezdem elveszteni a türelmem.... kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Tesla topik
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- Könyvajánló
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Steam Deck
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- iPad Pro 5th gen (M1, 128 gb / wifi)
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest