Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
- 

waterphone tag válasz  this is life

üzenetére this is life

üzenetéreKöszönöm, ha jól sejtem erre gondolsz: Lenovo IdeaTab A2109 
 Ez is megfontolandó, de mindenképpen megvárom, hogy mit hoz az MWC jövő héten.
- 

waterphone tag Elolvastam több 8 colos tablet fórum hozzászólásait, és azok alapján nem nagyon merek B-brand eszközbe invesztálni. A Galaxy Tab 2 nem "néz ki" rosszul, de nekem kicsi a 7 colos kijelző, a 10.1 pedig túl nagy. Azt hiszem kicsit várok és megnézem ezt az ígéretes eszközt [Samsung Galaxy Note 8.0] 
- 

waterphone tag válasz  Fritz Teufel

üzenetére Fritz Teufel

üzenetéreTeljesen érthető, hogy váltani akarsz ezek után. Azt még elárulhatnád, hogy pl. a Concorde Play Tabhoz képest mennyiben érzed 
 jobb választásnak a Prestigo tabletet? A prestigio drágább 7-8 ezer Ft-vel, de ugye van néhány plusz amit adnak hozzá + nagyobb a aksi. Viszont a kijelző ott is csak TFT.
 Szóval mi az ami arról győzött meg, hogy jobb választás mint a ConCorde?Tudom ez szubjektív dolog, de érdekel. 
- 

waterphone tag válasz  Fritz Teufel

üzenetére Fritz Teufel

üzenetéreRégóta olvasom a fórumot, mert szeretnék karácsony előtt tabletet, de egyre inkább megerősödik bennem, hogy ez nem a 808DCC lesz. 
 Azt hiszem a ConCorde Tab PLAY kap esélyt...
- 

waterphone tag Bár még a bizonytalanok táborát erősítem ezért nem vettem ilyen eszközt, de azt szeretném kérdezni hogy 
 a rootolás közben miután megraktad a tüzet, óramutatóval megegyező, vagy ellentétes irányba ugrabugráltál.
 Gondolom ez fontos, akár bekerülhetne az 1. hozzászólásba is hogy zsolti lássa 
- 

waterphone tag válasz  Balázs1621

üzenetére Balázs1621

üzenetérePontosan ezért hezitálok én is... Jó lenne vmi bíztató hír egyrészt a wifi-vel kapcsolatban, másrészt a szállítmány érkezésével kapcsolatban. 
 Na meg az árról is ha esetleg csökken, mert jön a karácsonyi dömping ahol egy rakás újdonság jelenik meg, és ha lesznek hasonló árú de kevesebb hibát tartalmazó eszközök akkor könnyű lesz kiszeretni a 808DCC-ből.Ja és arról sem hallani, hogy a myaudio fog vmilyen tokot forgalmazni hozzá, akár billentyűzetest is, mert "hekkelni" nem nagyon szeretnék nem hozzá valót. 
- 

waterphone tag Hátha érdekel vkit Tesco-ban péntektől (10.05) 44.900-ért árulják az egyik 9,7"-os myaudio tabletet. Valószínű a 908A, de ez nem derült ki a szórólapból. 
- 

waterphone tag válasz  d.toth91

üzenetére d.toth91

üzenetéreNem fűződik érdekem nekem sem hozzá hogy reklámozzam a EURONICS-ot, de én is hasonlókat tapasztaltam pl. mosogatógép vásárláskor. 
 Háromszor voltam ott, és minden alkalommal 100%-os kedvességgel, figyelemmel, és segítőkészséggel álltak hozzám.Egyébként biztos nem árulnak 808-at? 
 A myaudio weboldalán ott vannak a partnerek között.
- 

waterphone tag Napi tragikomikum avagy komitragikum. Pécsi MM-ben újra meg szerettem volna próbálni a 808DCC-t mert miért ne. Tetszik hogy egymás mellett van többféle eszköz így gyorsan kiderülhetnek alapvető különbségek. Wifi hozzáférés egyedül egy belvárosi free hotspot, ami nyilván használhatatlan az MM-ben. 
 Többen is problémáztak körülöttem akik szintén wifit próbáltak volna. Észrevettem, hogy kiállított tabletek között volt 1-2 olyan amiken az MM saját wifije volt beállítva.
 No odamentem a hozzám legközelebb álló eladóhoz és megkértem állítsa be a 808DCC-n is az MM wifit mert így lehetetlen kipróbálni.Azt mondja azt nem lehet mert az belső használatú és titkos... 
 Kérdem tőle, hogy a Samsung galaxy-kon is elérhető akkor miért ne?
 A válasz ugyanaz.
 Ja és az is hozzátartozik, hogy még én mosolyogtam, és próbáltam kedves lenni, ami alapbeállításból az ő kötelessége lett volna. Ehelyett faarccal, szinte sértve várta hogy odébb álljak.Egyedül szeretett volna maradni úgy tűnik. Egy potenciális vevő kihúzva a listáról. 
 Javaslom a HR-esek legyenek körültekintőbbek a kiválasztáskor.
- 

waterphone tag Köszi a segítséget. 
 Közben láttam egyéb fórumokon is, hogy viszonylag aktív support áll
 az eszköz mögött. Az új FW-t mindenképpen megvárom, hogy kiderüljön a wifi probléma
 orvosolva lett-e, illetve skype-ra is szeretném használni amihez kérdéses a mikorofon használhatósága.Én is összenéztem 7 colos eszközökkel, és ez sokkal használhatóbbnak tűnik nekem, míg a 9-10 colos tabletek nagyok. A kiegészítők hozzáférhetősége tűnik még bizonytalannak pl. tok. 
- 

waterphone tag Ma reggel nyomkodtam meg egy ilyen eszközt a pécsi MM-ben. 
 43K volt ráírva. Azt nem tudom hogy ez a nyomkodható darab volt az utolsó vagy sem.Valami tabletet én is szándékozom venni a közeljövőben, főleg tanuláshoz (tutorial videók + doksik), így mindenképpen 7 col feletti kategóriában gondolkodom, viszont a 10 colosak túl nagyok nekem. Persze némi szórakoztató jellegű felhasználásra is kerülne. Mi a tapasztalat a Myaudio eszközökkel support szempontjából? A Concorde-nál tudom hogy lelkes és segítőkész a támogatói háttér, de ezt a márkát nem ismertem eddig, viszont maga az eszköz nagyon tetszik. Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képregény topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest