- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agassi79
csendes tag
Újra tettem a software-t és most teszteket futtatok. antutu:9117
Drag Racing nem jó, lassú. Wifi kikapcs és Restart.
Újraindítottam és betöltés után a kijelzőn nem reagál semmire. A kikapcs és a volume jó, forgatásra reagál.
Jó tovább nem próbálkozok.
Szerviz ilyen állapotban. -
Agassi79
csendes tag
válasz
Játékos #3916 üzenetére
Fel tettem az eredeti myaudios software-t. Antutu 9049 pont, de a drag racing (a keret az autó körül nekem is van) megfogja a gépet, lassú. Úgy indul az autó mintha extra lassítást néznék.
(2D gyorsítás bekapcsolva)
A system tunes tényleg azt jelzi offline-ban van a CPU1, ez a második.
Ez mindenkinek így van?A restart nálam 45mp, de kijelző nem reagál semmire már 8 perce. Valószínű nem normális.?
Újból Restart2perc
Megint Restart -
Agassi79
csendes tag
Kezet foghatnánk mert nekem is ezt csinálja. Lassú a játék és most úgy 1órája már nem enged belépni újra indítás után.
Most újra teszem a software-t. A myaudioworld.com-ról szedtem le 50000.zip
Előzőleg a gadmei volt rajta fél napot bírt. Kész is most még jó, de a játékok biztos lassúak még.
Hardware probléma van szerintem. -
Agassi79
csendes tag
válasz
this is life #3894 üzenetére
Most újra indítottam és csak 2 perc után tudtam a képernyőzárból kivenni. Jó ez így?
Most wifit kapcsoltam és a play marketről tölteném le a dead trigger-t de nem érzékelte a netet, de a web működött!?
Van képernyő zár de már ki akarom kapcsolni. -
Agassi79
csendes tag
válasz
this is life #3892 üzenetére
Készenlétben (wifi kikapcsolva) 8-10óra alatt 1-2%-al csökkent.
A wifi jól üzemel. Csak a hang recseg játék alatt és a játékok feltűnően lassúak.
Mi lehet a probléma?
Feltelepítettem egy CPU figyelőt és úgy láttam megy mindkettő mag. jobb felső sarokban mindig mutatta a két skála ugrálását.
Milyen software-t telepítsek?
Amúgy ez TV2-ös kiadás - nem tudom lényeges-e?Szervizben dolgozol?
Milyen játékok futnak egy 808DCC-n tökéletesen? (GTA?, Modern combat?, Real racing 2-3?) -
Agassi79
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Myaudio tabletet 808DCC és azt hittem ezzel a belsővel simán fogok rajta játszani is, de egyenlőre a tapasztalatom:
Drag Racing írtó lassú, min. tripla idő egy verseny.
Real racing 3 éppen elfogadhatóan fut low beállításon, pedig ez a kedvencem.
(Szerintem mindkettőnek simán kellene mennie.)Más hiba, hogy a hang néha recseg.
Cseréltem már software-t Gadmei-re, de nem segített.
Felhívtam őket és azt mondták lehet az egyik proci nem megy. Volt már ilyen hibájuk egypár.
Van megbízható tesztprogram, ami jelzi a hibát?Valakinek volt már javítva ilyen hiba miatt? Mennyi idő volt?
Mennyire kell tudnia futtatni a PLAY marketről letöltött játékokat?
Budapesti szerviz javítja?(Gari van rá még 10hónap MediaM-os.)
Köszönöm,ha valaki válaszol!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest